Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Představte se...

Představte se...

diskutujte o všem a o ničem

Příspěvek 16.2.2008 13:47:03
pepapol Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Ahoj, já tady taky nejsem moc dlouho ale snad to nikomu nebude vadit... jmenuji se Petr, je mi 19 a pocházím z Ústí nad Labem. Studuji prvním rokem lékařskou fakultu UK v Plzni a strašně se mi tam líbí a baví mě to. Jinak na sci-fi rád koukám i ho rád čtu, zejména knihy Star Wars a Isaac Asimov, mezi jinými žánry se mi líbí například Kmotr. Takovým mým morem jsou auta, televize a vůbec všechny věci související s moderní technikou... asi proto mě zatím nejvíc z medicíny zajímá rentgen, magnetická rezonance a tak, prostě radiologie. Taky se trochu zajímám o politiku... to je tak asi všecho, stejně to nikoho nebude bavit o mě číst:-)

Příspěvek 10.3.2008 16:38:12
Han Ellen Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Bydliště: říše fantazie :D jinak Přerov...nebo Praha.... nebo Chotěboř... občas Slatiňany
Odpovědět s citací

Představit se, hmmm... jak jsem to tu pročítala, napadla mě hromada věcí, co bych vám mohla povědět, ale už teď si jsem jistá, že polovinu zapomenu :D
Začnu tím, že se jmenuju Hanka, bydlím v Přerově, studuju VŠB-TU (ek. fakulta) v Ostravě, bydlím v paneláku, nemám ráda růžovou barvu, ráda poslouchám rock a metal, miluju jarní přírodu a ráda skládám puzzle :)
Jak už kdosi přede mnou napsal... Sci-fi raději sleduji a fantasy raději čtu. Vím, že nemám kdovíjaký přehled, ale takový ty obecnosti jako je J.Verne, T. Pratchett, J. K. Rowling apod. mám zvládnutý, stejně jako jsem povětšinou víc než jednou viděla Star Wars, starý Str Treky, Stargate atd. atd. (a je to tady, už zapomínám, co jsem všechno viděla :-p)
Sleduju nebo jsem aspoň slyšela o většině věcí co tady kdo zmiňoval a protože fakt nevím co víc říct, musí vám to stačit ;-)

Příspěvek 20.3.2008 22:39:51
Zizi Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

No tak keď všetci, tak aj ja :D

Nie som moc dobrá v opisovaní. Hlavne nie keď ide o mňa, ale skúsim to. :)

Volám sa Zita a ako ste si všimli som zo Slovenska. Už takmer 2 mesiace si žijem život 20. ročnej. Ako každý na tomto fóre, aj ja zbožňujem stargate a rôzne iné sci-fi a fantasy. Vlastne som tak trošku seriálový fanatik, takže si rada pozriem aj nejaké tie kriminálky - menovať čo sledujem by zabralo príliš veľa miesta, takže to nechám tak.

Okrem čumenia do monitora alebo telky študujem na univerzite v Žiline, odbor Ekonomika a manažment podniku - moje zistenie: ekonomikári sci-fi moc nesledujú :(. Po skončení SG-1 som začala čítať - najmä teda stargate poviedky (aj keď viac-menej atlantis), aby som zahnala abstinenčné príznaky (nepomohlo to).

Rada sa v lete korčulujem a tiež počúvam hudbu - viac-menej všetko čo dávajú v rádiách (ale tak konkrétne Linkin Park - jediná skupina, ktorá sa mi ešte nerozpadla :D ). A mojou závislosťou je korálkovanie (kreatívna činnosť pri ktorej nejde len o navlečenie rôznofarebných korálok na vlasec, ale o tvorbu rôznych náramkov, náušníc, alebo zvieratiek - che to pevné nervy :) )

Tak snáď som to zvládla. Aj tak si zajtra poviem, že som toto celé mohla napísať inak :)
I´m damn proud member of SheppofilclubObrázek
[img][images/thumbs/Zizi_sga-pbannerupr.jpg]http://i195.photobucket.com/albums/z158/Zitulik/sga-pbannerupr.jpg[/img]

Příspěvek 25.3.2008 10:53:28
Han Ellen Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Bydliště: říše fantazie :D jinak Přerov...nebo Praha.... nebo Chotěboř... občas Slatiňany
Odpovědět s citací

Zizi píše:
Okrem čumenia do monitora alebo telky študujem na univerzite v Žiline, odbor Ekonomika a manažment podniku - moje zistenie: ekonomikári sci-fi moc nesledujú :(.

Studuju v Ostravě ekonomickou fakultu a s tvým závěrem souhlasím, ale výjimky se vždycky najdou ;-)
>>>Sen je dobrodružná výprava, na kterou se vydáváme každého večera<<<

Příspěvek 25.3.2008 14:27:44
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

pepapol píše:
Ahoj, já tady taky nejsem moc dlouho ale snad to nikomu nebude vadit... jmenuji se Petr, je mi 19 a pocházím z Ústí nad Labem....

Konečně někdo z Ústí! Ale předpokládám, že přes týden jsi asi ve škole v Plzni, co :( Já paradoxně v Ústí studuju univrzitu, ale na koleji tam nejsem.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 25.3.2008 15:03:58
crooked.eye.sgc Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Klenotka: Pořád hledáš někoho poblíž? :D Já mám kámošku kousek za Lounama :lol: -> pojede na FF, tak tě s ní můžu seznámit :D

EDIT: Sorry za :offtopic: ale když mně to nedalo :lol:

Příspěvek 27.3.2008 15:22:49
KATE.DANNY Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Ahoj, jsem tu nova, tak neco o sobe pisnu.
Jmenuju se Kata, ale vetsina pratel mi rika Kate. Je mi 20 a jsem z Usti, kde take studuju.
Mam rada serialy, zejmena sci-fi, ale nepohrdnu ani jinym zanrem. Me oblibene serialy jsou napr: Stargate (jak jinak) :D , Dr. Who, Farscape, Heroes, BSG, It Crowd, Firefly, Dexter..... Rada si prectu i nejakou dobrou knizku nebo povidku z prostredi fantasy, sci-fi, ale i o starovekych kuturach (Egypt a tak).
Dalsim mym velkym konickem je foceni a zvirata.
To je asi tak vsechno :wink:
Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.
ALBERT EINSTEIN

Přejít ze sna do skutečnosti není tak těžké, je to jedna dvě a člověk se okamžitě přizpůsobí. Těžké je rozhodnout se opustit sen a vstoupit do skutečnosti. Vyžaduje to úžasnou sílu vůle a je to tím těžší, čím víc narostl sen.
JEAN DUTOURD

Příspěvek 27.3.2008 15:24:16
General
General

Odpovědět s citací

Ústí, Ústí, Ústí! Co a kde studuješ? Já pedagogickou fakultu, takže kdybys byla poblíž... :oops:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 27.3.2008 15:38:22
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Studuju socialne-ekonomickou fakultu :wink:
Na pedagogickou jsem se hlasila, presneji na historii, ale pak jsem skoncila na soc. - ekonomicke
ALBERT EINSTEIN

Přejít ze sna do skutečnosti není tak těžké, je to jedna dvě a člověk se okamžitě přizpůsobí. Těžké je rozhodnout se opustit sen a vstoupit do skutečnosti. Vyžaduje to úžasnou sílu vůle a je to tím těžší, čím víc narostl sen.
JEAN DUTOURD

Příspěvek 27.3.2008 15:53:24
General
General

Odpovědět s citací

To má sídlo kde? My to máme roztahané po celém Ústí, protože jak máme pedagogiku, filozofii a anglistiku, tak to je pokaždé v jiné budově :D
Mě v životě nenapadlo, že skončím na pedagogické...

Příspěvek 27.3.2008 16:03:50
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

v Moskevsky 54, je to ta velka zelena budova napul se zdravkou. Nastesti se moc nestehujem, jenom parkrat.
Taky me nenapadlo, ze skoncim na soc.-eko., ale jelikoz jsem studovala socialni cinnost na stredni, tak praxe a vetsina mych praci se tykala tohodle tematu, tak historie nebyla prava :roll: :D
ALBERT EINSTEIN

JEAN DUTOURD

Příspěvek 27.3.2008 16:13:50
General
General

Odpovědět s citací

To je směrem dolů od zastávky Kampus? Jak je gympl?

Já chtěla anglistiku, nenapadlo mě, že ji budu ještě nějaké nebohé dětičky učit :)

Příspěvek 27.3.2008 16:48:20
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jj, zastavka Kampus, jdes kousek dolu a je tam krizovatka a hned vidis tu zelenou budovu. :wink: Gympl tam neni, je vys a dal.
ALBERT EINSTEIN

JEAN DUTOURD

Příspěvek 26.6.2008 13:10:35
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Asi bych se taky mohl představit :D

Jmenuji se Pavel Zelenka :). a v současnosti mi je 18 let
Bydlím v bílskosti Mostu, ale i tak je Most pro mě dosud neobjevené místo :).

Mezi mé koníčky patří modelařina a PC.
chodím do druhého ročníku v Hamru na obor umělecký truhlář.
nutno dodat že jsem šel o rok později, kvůli dysgrafii, dyslexii a něco čemu se "nadává" porucha soustředění (i když pravda ne zas tak velká, ale i přesto je....:( )(což mám pořád :()

Dohromady jsem navštěvoval tři ZŠ
3 ZŠ s rozšířenou výukou jazyků (první dva roky, nadále čtvrtou ZŠ ( z té jsem se spolu se všemi přestěhoval při stěhování školy do) 1 ZŠ na jeden rok

z širokého spektra SCI-FI jsem do nedávna koukal jen na SG svět a teprve pár měsíců znám i svět BSG :D a nyní se chystám na Babylon 5.
Pak tu jsou i samozřejmě jiné scifi seriály (Smallville, Star Trek; Andromeda a jiné, ale ty jsem nikdy nesledoval, tak že bych musel vidět všechny díly všech sérií)

tady na fóru jako registrovaný funguji už od konce roku 2005 a to pod přezdívkou Pavel (bohužel jsem tehdy za poměl heslo a to i do E-mailu) a od té doby působím pod touto přezdívkou :wink:

tak to je snad vše :)
Naposledy upravil Dragon dne 14.9.2008 18:30:21, celkově upraveno 1
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 26.6.2008 13:17:38
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No ne, kolega modelář ? Co modeluješ ? Já taky modelařinu počítám mezi své záliby a koníčky. A teda ještě tam patří to SCI-FI a PC... :wink:

Jinak je mi 18 a jsem z Prahy, kde již třetím rokem studuji jeden ústav (údajně gymnázium)...
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!
Mikeyho krátké povídky: Antareský incident (11.12.09)

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo