Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 5x01 - Search and Rescue

5x01 - Search and Rescue

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 22.6.2008 20:10:44
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Mno jeste ze pocitac zvlada vic veci najednou, jinak bych se ukousal nudou...

proste a jednoduse receno, az na par hezkejch efektu (prelet vesmirem k ty planete, rozpad hyperprostororovyho okna) a par momentu (Rodney porodni babou), to bylo strasne natahovany (ty sceny v sutinach byly silene dlouhy, napriklad jak Sheppard odhanel Ronona asi 6x) proste dil pokracuje ve slepejich 4. serie ...
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 22.6.2008 20:31:03
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak osobně nejvíc z celýho dílu mě potěšil ten konec. Celkově vzato mě ani tak moc nezajímalo co se v té epizodě děje, ale kdy se tam objeví Woolsey, kvůli kterému se docela na S5 těším. Škoda jen, že se objevil až na konci, přesto zvýšil hodnocení epizody.

Epizoda bez poslední scény: 8/10

Poslední scéna: 20/10 :D
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 22.6.2008 20:53:39
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Tak moje krátké hodnocení. Epizoda to byla vcelku povedená. Potěšili mě některé efekty a na SG neobvyklá práce s kamerou. :thumleft: Rozesmála mě ta mariňačka ja sejmula Dart, to bylo rofl. :laugh: Že museli sklopit štíty aby mohli transportovat mi divné nepřišlo, patrně díky Star Treku, který u mě vede. Co mě ale se štíty praštilo do očí, tedy spíše uší, byl jejich zvuk. Ten byl úplně stejný jako u štítu Atlantis. Já myslel, že máme na lodích štíty asgardské? :dontknow:

Vyhození Sam bylo docela kruté, zvlášť, když pro to IOA neměla žádný opodstatněný důvod. Prostě se jim jen zachtělo ji vyměnit, tak to udělali. Takhle to aspoň asi mělo mít větší emocionální dopad na diváka. To ale hodnotit nemůžu, protože stejně jako většina aktivních fandů jsem o výměně věděl už dlouhou dobu. Takže to na mě působilo dostě mělce.

Pro začátek to ale byl díl docela dobrý, snad to tak bude pokračovat. Jsem na pátou řadu zvědavý, ale už rozhodně nečekám nějakou zásadnější změnu jako minulý rok. Doufat můžeme, ale prokletí SG posledních let, tzn. vyplňovaček, se asi nezbavíme.
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 22.6.2008 21:16:32
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Zvláštní, kolik z nás si potrpí na jeden detail, který tvrdě spluje
Skoro každý tu vyzdvihl jeden efekt na který si potrpí:D

- Zvuk štítu
- Sklopení štítu
- Caldwell vs. Carter
- Zabití Teyly
- Dlouhá scéna Ronon plus John
....

Jinak souhlasím s Pomerancem, me ta marinacka huste rozesmála
:lol: V Siege bylo problém ho sundat velkorážným kulometem, u kterého se potili namakaní veteráni, a teď ho sejme mexičanka M4kou :lol: :lol: :lol: 150% ROFL 8) :lol: :lol:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 22.6.2008 21:20:37
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak pro začátek, dneska ráno sem si klidně vstala zapla PC a ICQ a najednou mi píše soused jestli jsem viděla nový díl SGA, si říkám co magoří dyť maj ještě pár dnů než začnou a tak kouknu na mininovu, málem mě kleplo když sem to zjistila :lol: . mno a když sem si to pustila .... jako krásnej začátek sezony ta kamera byla fakt super tyy planety to slunce prostě bezva, jako usper díl a ten závěr mno nevim sem zvědavá jaký to bude s Wollseym ale tak nějak ppochybuju o správnosti tohohle kroku, taky se mi líbila Kellerová ta poslední scéna na oštřovně jak se přitrouble smála a ten pohled jak malý dítě co dostalo novou hračku :lol: . Mno už se těším na další díl .

Jen taková otázečka titulky budou, nebudou stav stojí už od půlnoci...
Díky zaa odpověď

Příspěvek 22.6.2008 21:24:03
Poul Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

"Když mě a tvoji přítelkyni teď zabiješ, zachráníš galaxii. Když to neuděláš, všichni umřou. Tak co uděláš? Zabiješ svého úhlavního nepřítele a svoji kamarádku a tím pádem nikdo jiný neumře nebo dáš vsázku CELOU GALAXII?!?!?"

(a vítězem je - klišé všech klišé: zraněný hrdina heroicky zachrání princeznu z rukou zloducha a svět je zachráněn, avšak zloduch utíká na kradeném (původně hrdinově) koni)

Příspěvek 23.6.2008 12:25:23
Unown Airman
Airman

Odpovědět s citací

nejlepší hláška byla:
Toto je spoiler!!!:
We have Michael's Wiki
:D

to mě prostě dostalo:) jinak epka byla pěkné,je mi líto carterové,že ji takhle násilně vyhodili..:(

Příspěvek 23.6.2008 13:19:36
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

České titulky:
http://rapidshare.com/files/124080299/05x01_-_Search___Rescue.srt.html

Jsou z warfora a jedná se o přeložené titulky od namuras.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 23.6.2008 13:19:48
Pako Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Můj názor?

klišé a nekonečné množství logických chyb.....

ale na druhou stranu tu byly zajímavé efekty

7/10
The Ancients and their technology have been reduced to a complete joke in this show, and they were supposed to be the most advanced and powerful race ever, even above the Asgard.

This show is such a mess. We came to Atlantis to find technologies to aid ourselves and to find out more about the ancients. What have we found? Glorified apartments and space guns from SG-1.

Příspěvek 23.6.2008 15:42:37
Karloss Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Nohajc píše:
České titulky:
http://rapidshare.com/files/124080299/05x01_-_Search___Rescue.srt.html

Jsou z warfora a jedná se o přeložené titulky od namuras.

tak zaboha nepochopim proč takový titulky házíte na rapida? neznáte nějakej jinej server nebo co? :roll: :D

Příspěvek 23.6.2008 15:44:44
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Karloss: Já to tam nehodil a můžu ti říct jenom: Za boha nepochopím, proč si stěžuješ, když se jedná jenom o titulky. No při nejhorším si počkáš cca 3 minuty. Je to tak zlý?

Příspěvek 23.6.2008 15:49:16
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Karloss: Já zas nepochopím pitomce jako jsi ty kterým vadí 45 Kb soubor. Někomu to dalo docela práci přeložit to do češtiny. Tak si to chce aspoň trochu vybrat tím že dostane za každé stažení 1 premium point.
Sorry za :offtopic: .
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Příspěvek 23.6.2008 16:43:01
Karloss Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

když dostává ty body tak sorry jen mi přišlo prostě zbytečný tam čekat hodinu na těch 45kb jak říkáš... používám us downloader a tak prostě musim čekat hodinu i dýl i na těch 45kb...

Příspěvek 23.6.2008 16:49:40
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Mě teď došlo, že za tohle žádný body dostat nemůže, protože tam stojí, že soubor musí být větší než 1 MB. Ale jinak: na rapid si stěžují všichni ti, kdo nemají premium účet :wink: Mají to sice docela přísné pro free uživatele, ale přesto se vyplatí do tohohle investovat. Vemte si warforum; drtivou většinu věcí tam najdete právě na rapidu. :offtopic: :offtopic: :offtopic:

Příspěvek 23.6.2008 17:05:29
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

I second that.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

PředchozíDalší