Jinak k výkonu fotbalistů se už taky vyjadřovat moc nebudu, řekla jsem svoje. Jenom, že je mi prostě Čecha líto, protože jednou udělá chybu a zrovna je taková fatální. Snad bude mít příští sezónu lepší. Nesnáším ty závistivé komentáře, že jako bere v Chelsea velké peníze a tady ne apod. Ono to pochází od lidí, co sedí doma s plechovkou piva, fotbalu "teoreticky" rozumí, ale míčem by dostali v bráně leda tak po palici, kdyby si tam stoupli
Osobně trochu nechápu, proč se u nás pořád tak cpou do popředí některé sporty. U fotbalu a hokeje tomu koneckonců rozumím, sama na to koukám a fotbal je celosvětová hra. Ale jak tady všichni třeba oslavovali Bauera (taky nic proti nemám, bylo to pěkné), a přitom Kraus už vyhrál světový pohár podruhé, jenom v méně známém sportu - skikrosu. Basketbalistkám se daří, jak reprezentaci, tak Brňankám a ani mužské zastoupení Nymburku neudělalo ostudu. Češi teď hodně slaví úspěchy v jiných, menších sportech a líbí se mi, že vždycky "ukradnou" výsadní postavení zakládající zemi
Ještěže mám už tu ČT4 Sport, a můžu to sledovat, jinak s klasickou televizí bych nevystačila (kabelovku nemáme) a na Eurosportu je to celkem v bleděmodrém (a ne, sumo, kterému tam věnují překvapivě dost času, mě opravdu nezajímá