Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Dr. Who Torchwood

Torchwood

seriál o poutníkovi časem, který zachraňuje vesmír a s pomocí kolegyně ze Země i naši planetu ...

Příspěvek 27.4.2008 21:37:35
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak jsem se konečně k tomu Torchwoodu dokopal... za den asi šest dílů... ten Owen... je to zajímavé... Co mi vadí je Martha... taková vyhodíte ji dvěřmi, vrátí se vám oknem...
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 27.4.2008 21:43:08
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Jo a přitom ji pořád někde svazují :) Nepochopila jsem to haló okolo její přítomnosti. Tedy, sice jsem byla docela ráda za oživení, ale nakonec tam nebyla k ničemu, akorát ji zase museli zachraňovat.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 08.6.2008 17:23:30
athoscity Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak jsem konečně dokoukal druhou sérii Torchwoodu, a musím říct, že poslední tři epizody rozhodně byly podle mého gusta. Až na ty hororové líbačky Jacka se třema nebo čtyřma jinýma chlapama hodnotím celkově druhou sezónu lépe než tu první. Rozhodně budu koukat i na třetí série, pokud se objeví. Docela by mě zajímalo, proč se trhlinou pořád dostávali jen do minulosti, proč nikdy ne do budoucnosti. Docela bych se rád podíval trochu více do Jackova 51. století. :-)

Příspěvek 11.6.2008 17:07:24
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Hrůza! Třetí série bude mít podle všeho pět dílů,a bude to jediný příběh na pokračování. Potvrzeny jen postavy Jacka a Gwen. Nějak mi to nesedí s tím,jak se to přesunuje z BBC3 na BBC2 a teď na BBC1 prý v prime timeu :?
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 13.6.2008 16:53:58
athoscity Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

S tím bych ani tak neměl problém. Hlavní je, aby vůbec něco natočili. A ty dvě hlavní postavy MĚ budou vyhovovat. BTW, díky za info, to jsem nevěděl. ;-)

Příspěvek 16.7.2008 20:28:17
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Teď sem se dočetl, že se na 3. serii k Torchwood týmu přidá Martha Jones a Mickey... sem zvědavej jak těch pět epizod v takovém složení bude vypadat.....
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 16.7.2008 20:47:26
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Tak v tom případě nevím, jestli to zvládnu... Sice jsem si od
Toto je spoiler!!!:
Owenovy smrti oblíbil nejen Owena ale i celý Torchwood až neskutečně... ale nejsem si jist, že má obliba přežije nálet té pitomé pipiny.
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 16.7.2008 20:51:26
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Tak to je fajn - Martha je fajn :D A uvidíme jestli se z Mickeyho konečně stal nějakej pořádnej bitkař nebo bude jen další lamou do týmu :D
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 16.7.2008 21:48:53
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Panebože, oni ji prostě budou vvšude cpát. :roll: Co tam bude dělat? To ji zase někdo unese a budou ji zachraňovat? :? Jack by mohl nějakým únoscům zaplatit, aby si ji konečně někde nechali.
Jinak po všech těch věcech, co jsem o 3. sérii četla, se na ni vůbec netěším.
Jak jsem Owena v první sérii neměla ráda, tak jsem si ho ve druhé oblíbila a nejspíš už to jen s půlkou osazenstva a "zpřístupněním pro mladší diváky" už opravdu nebude ono. :? Nechápu, jak mohli Torchwood takhle rozložit.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 07.8.2008 21:57:28
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak sem po skouknutí Doctora Who neodolala a pustila se i do Torchwoodu .. a musím říct WOW ...!!! Vážně s emi to líbí , má to náboj pointu, nepostrádá to smysl pro humor prostě skvělá anglická práce, co se těče osazenstva co říct : Jack - je prostě Jack , Gwen - trochu mi trvalo než sem si jí oblíbila ale stalo se, Tosh - tak to je taková šedá myška, ale mám jí ráda je kouzelná , Owen - v první serii se mi příčil a pak poslední díly a druhá serie prostě výborný i toho sem si oblíbila a nakonec Ianto :lol: jak tu někdo trfně řek "sekretářka" ... a když sem viděla 2x11 :lol: tak sem dostala totální záchvat smíchu , ten mě ovšem přešel u 2x12 což byl velmi pěkný díl, líbilo se mi, že sme končeně zjistili jak se tam každej dostal ...fakt dobrý, ale to všechno skončilo v 2x13 (mimochodem proč z tý 13. dělaj tak děěsný číslo ?) Brečela sem jak malá když uřela Tosh , přišlo mi to, že Owenovi nedali tolik prostoru jako jí a mám dojem, že Owen se ještě ukáže, každopádně Tosh mám ráda byla taková opora v pozadí :( a tohle mě fakt dostalo.
Toto je spoiler!!!:
Někde na webu sem četla, že nějaký tvůrce řekl, že Torchwood potřebuje novou krev. Je celekm logické, že to bude Martha- lékařka za Owena a Micky za Tosh, ale tohle rozhodnutí se mi vůbec nelíbí , pro mě jsou oba uzavřená kapitola z Dr. Who... nevim nelíbí se mi to, jestli to tak v třetí řadě opravdu dopadne :( . Tady se mi líbilo, že jejich vztahy nikdy nebyli úplně dokonalé a chvíli trvalo než se dali dohromady, a Martha ... jestli jí budou psát taky to kňourání jako v Doctorovi , tak teda potěš Cardiff. :(

Příspěvek 07.8.2008 22:01:21
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

To o konci druhé řady bych dal do spoileru...
A tady bych si dovolil takovou malou ukázku,jak někteří lidé reagují na zvěsti okolo třetí sezony Torchwoodu:
http://www.youtube.com/watch?v=OctFXZOUbWc

btw: tohle je snad prvně,co sem měl s Adolfem stejný názor :)
Obrázek

Příspěvek 07.8.2008 22:05:33
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Ješttě jedna věc, to jejich SUV co je to zač ? vypadá to jako Jeep ... namáte někdo představu model atd. ?

Příspěvek 07.8.2008 22:56:25
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Jinak k obsazení 3. řady:
Toto je spoiler!!!:
Martha tam asi nebude protože dostala roli v nějakým jiným seriálu
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 07.8.2008 23:00:46
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Blackthunder : tak to by byla ta nejlepší zpráva za celý týden , a teĎ koukám na videa z Comic Conu, a John Barrowman tam říká něco jako , že
Toto je spoiler!!!:
Mnoho napáchaných škod , se podaří napravit ve 3. serii
teĎ už jen doufat , že máš pravdu.

Příspěvek 13.8.2008 18:05:42
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Soundtrack je "neoficiálně venku"
A je parádní.
Squeee!
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Dr. Who