Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Filmy Indiana Jones a Království křišťálové lebky

Indiana Jones a Království křišťálové lebky

Co dávají v kinech či v televizi. Co by si ostatní neměli nechat ujít.

Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak vzhledem k tomu, že dneska o půlnoci měl film premiéru, asi by bylo záhodno založit toto téma.

Tak co, chystáte se na tenhle film? Já se už pomalu sbírám k odchodu do kina... přeci jen, je zkouškový a člověk se musí malinko odreagovat, no a večer bude nemožný sehnat lístek... prostě déle čekat na shlédnutí filmu bych asi nevydržel... 8)
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 22.5.2008 10:32:14
Gralex Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ja uz mam rezervaci na vecer a strasne se tesim. Jeste si predtim musim precist naky Indy comixi abych se spravne naladil :twisted:
"Jake jsou zpravy pro nasi Velitelskou lod?"
"Ale Pane, my nemame zadnou Velitelskou lod."
"Nemáme Velitelskou lod?! Proc mi o tom nikdo nerekl?!"

Příspěvek 22.5.2008 10:51:26
Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Chystám se :) Ale až v červnu, zkuškové mi ještě nezačlo...
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 22.5.2008 10:51:46
Awast Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Já už pro jistotu "vyhrabal" první tři díly, aby mi náhodou něco neuniklo 8)
Shal kek nem´ron brother...

Příspěvek 22.5.2008 14:26:06
stalker Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

A já už jsem dneska viděl, zašel jsem na tu půlnoční premiéru.
No co říkat, je to Indy a je ve formě. Kdo je fanoušek předchozích dílů, bude se mu určitě líbit i tenhle. Sami tvůrci vzali podle mého celý film s nadhledem, a tak nikoho nemůže překvapit, že se dají přežít pády ze tří stometrových vodopádů po sobě, že se dá projíždět auty džunglí jako o život... To vzhledem k žánru a vtipu Indymu vlastnímu prostě musíte vzít... no nebudu spoilovat, užijte si to. :wink:
Tým SG-37,5
kapitán Becher

[img][http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpg]http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpghttp://[/img]
Technická civilizace vzkvétala
Vánoční povídka

Příspěvek 22.5.2008 14:48:45
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

A já už jsem z něj zpátky :-)

Tak musím říct, že z filmu mám dost smýšený pocity.

Na jednu stranu musím uznat, že Indi se celkem poved (efekty a film celkově), ale bylo dost divný vidět Forda v letech, jak provádí všechny ty blbosti na který jsme u něj zvyklí.

Cate role zlodušky taky moc nesedí... obvzláště, když jí dali černou paruku, aby vypadala víc "zle"- bylo to prostě divný, jak kdyby měla na hlavě helmu...

Taky mě dost zarazila jedna poznámka Cate při jedný bitce, která do filmu fakt nepatřila.

Film je sám o sobě dost předvídatelný... prostě je tam hodně hollywoodských klišé.

Sečteno a podtrženo, celkově jde o hezkej film ani v nejmenším nelituju že jsem na něj šel, ale ta předvídatelnost a především to obsazení Cate jako "bad girl" bylo podle mýho názoru velký uklouznutí... možná proto, že mám Cate navždycky spojenou s LoTRem a Galadriel :dontknow:
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 22.5.2008 15:58:58
KATE.DANNY Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Taky se chystam, chtela jsem na nej jet do Prahy, ale ted se tam nejak nedostanu, tak si pockam az to bude u nas v kine, snad to bude brzo :D , jelikoz se nemuzu dockat.
Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.
ALBERT EINSTEIN

Přejít ze sna do skutečnosti není tak těžké, je to jedna dvě a člověk se okamžitě přizpůsobí. Těžké je rozhodnout se opustit sen a vstoupit do skutečnosti. Vyžaduje to úžasnou sílu vůle a je to tím těžší, čím víc narostl sen.
JEAN DUTOURD

Příspěvek 22.5.2008 16:06:42
Vahisht Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Mě na to matka vytáhne ve Zličínské Metropoli v neděli, jestli tam také někdo ten den půjdete, řeknu vám v kolik a možná se potkáme :wink:

Příspěvek 22.5.2008 16:46:31
Han Ellen Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Bydliště: říše fantazie :D jinak Přerov...nebo Praha.... nebo Chotěboř... občas Slatiňany
Odpovědět s citací

Taky plánuju jít, ale kdy je ještě ve hvězdách, kdybych byla mrcha, tak právě sedím v kině, ale tak nějak jsme se domluvily s kámoškama, že půjdem spolu, ať je sranda, takže uvidím. :)
>>>Sen je dobrodružná výprava, na kterou se vydáváme každého večera<<<

Příspěvek 22.5.2008 18:00:34
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Taky plánuju, ale tady na středoseverovýchodní Moravě to bude v kinech až v době, kdy v Praze poběží Indy 5.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 22.5.2008 23:05:38
Gralex Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak uz sem indyho vydel a musim rict ze to nadmiru splnilo moje ocekavani. Na konci sem si rikal ze to prece nemohlo trvat ty dve hodiny jak to rychle uteklo. Clovek si vubec nevydechne, porad se na platne neco deje. Vzhledem k tomu ze to sousta lidi jeste nevydela tak nebudu spoilit. Jen reknu ze pro nektery lidi prehnanej zaver mi vubec nevadil. Navic me hrozne moc prekvapila rolicka Udrzbare ze Scrubs (alias Dr. Jan Itor) :D
"Jake jsou zpravy pro nasi Velitelskou lod?"
"Ale Pane, my nemame zadnou Velitelskou lod."
"Nemáme Velitelskou lod?! Proc mi o tom nikdo nerekl?!"

Příspěvek 23.5.2008 12:08:54
Fazulina Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Tak i já jsem včera viděla. Těšila jsem se jako malý děcko... Jsem velká fanynka všech předhcozích dílů, takže jsem věděla, že se přinejmenším budu dobře bavit. A ono jo. Nadmíru... Super zápletka, Indy v letech byl velmi dobře pojat, sice dělal psí kusy, ale tak nějak pomaleji a opravdu na něm bylo vidět, že už přeci není nejmladší a ani se nesnažil to nějak přehánět.

Co mě ale vyloženě nadchlo, byl Shia LaBeouf.... Ten kluk je prostě boží. Výborně vybranej... Už jsem se na něj těšila, byl vynikající ve všem, v čem jsem ho viděla. Indymu rozhodně šlapě na paty, co se hereckého výkonu týče. Skvěle se doplňovali, stejně jako předtím Indy a taťkou Seanem Connerym.

Kdo ještě neviděl, těšte se i na netradiční totálně neindianajonesovský závěr:-)....
Jo a ještě prozradím, že poslední velkolepá scéna z džungle mi připomněla směsku Akt X - Filmu a Mumie 2.

Tmavovlasá Kate mě nepřekvapila, viděla jsem si s tmavými vlasy i jinde. Podle mě to bylo výborně udělaný, ty vlasy podtrhyl její šílenost:-).

Zkrátka Indy mě nezklamal...
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 08.6.2008 12:47:02
lihkan Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

vim ze me se do mne pustite ale me to totalne zklamalo :( proste si stoho delali zbytecnou prdel :cry:

kdy by to byla nejaka parodie na indiho rekl bych ze je to naprosto bozi parodie ale nejak se proste nemuzu smirit s tim ze to ma byt originalni indi

zapletka s emzakama byla zajimava ale konec to uplne pokazil....

jako bavil sem se u toho ale proste to nebylo jones spis nejaka parodie sama sebe :roll:
[img][./images/thumbs/colasignproject_1246512172.png]http://img148.imageshack.us/img148/7776/colasignproject.png[/img]
má literární tvorba:
Obrázek
Niní ve vaší povídkové sekci

Příspěvek 08.6.2008 14:01:35
rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

ja to videl dneska dopoleddne a celkem se mi to libilo a napad tam dat mimozemstany byl dost good je tohodne pouzivana vec dat tam nekoho kdo kdysi dal starym civilizacim vedu zemedelstvi proste z opic udelal lidi :lol: efekty byly fajn a i par srandovnich hlasek take ja jsemcelekm spokojeny a dal bych 8/10

Příspěvek 08.6.2008 18:14:46
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Já na to jdu za půl hoďky, pak sem hodim svuj nazor :)

EDIT: Yes Indy je zpet, proste to byl Indy jak ma byt :) perfektni film...

lihkan: Co ti na tom prislo sebeparodizujicího? presne takovyhle jsou vsechny ostatni dily, pred dvaceti lety to byl akcni film, dneska uz je to komedie, ale takovej indy proste je, i ty stary filmy...
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Další

Zpět na Filmy