Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Brno a okolí - srazek

Brno a okolí - srazek

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Příspěvek 14.5.2008 22:34:38
ermendil Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

jop, máš pravdu...a pokud chceme něco udělat,tak nejlépe do konce května...pak budu pryč
Nemusíte na mě křičet, stačí když kape...

Příspěvek 14.5.2008 22:38:14
McBeck.C Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak jestli do konce května, tak bych navrhovala 31. května. :wink: Bohužel o týden dřív nemůžu, slavíme moje narozeniny a naši by nebyli zrovna nadšení, kdybych nebyla přítomna. :(

Co říkáte na poslední květen?
Veliká věc na zemi a ve věčnosti je MUŽ, ale každá částečka velikosti muže pochází od ŽENY.

"Ty vole, ty vůbec neumíš ženské kroky!"

Příspěvek 15.5.2008 08:05:00
Miniel Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

McBeck.C píše:
Co říkáte na poslední květen?

No, na 31.5. už jeden Stargate sraz v Brně je - stačí se podívat o pár příspěvků výš. Není teda pořádaný přímo SGAP, nicméně pár lidí co se tu vyskytuje už o účasti uvažuje a myslím, že by byla škoda pořádat proti tomu další, "vlastní" sraz.

Popisovat to znova nebudu, ale tak můžu vám ukázat, kdo zatím všechno jde :)

(jack), Miniël, Hadmen, amonet_f, WiX, (Ozvěna), (HonzaC), Hančičík, galbovka, (Monty), (Boris + 2), Thor (O), (Dr. Carson Beckett), Jura, (Apach + 1), (Makhiel), (Abysss), Grejvi, (Taggart), (Snorchl) + Lirael, Leja a Mooony

Určitě z těch jmen pár lidí poznáte, a jestli ne, tak bych se vůbec nebála, protože je s náma krom jiného sranda a nekoušeme 8)
Hallowed are the Ori!

Příspěvek 15.5.2008 09:20:36
McBeck.C Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Máš pravdu. Už i já jsem o tom srazu přemýšlela a to datum mi přišlo povědomé, ale protože jsem v diáři nic nenašla... :lol:
Veliká věc na zemi a ve věčnosti je MUŽ, ale každá částečka velikosti muže pochází od ŽENY.

"Ty vole, ty vůbec neumíš ženské kroky!"

Příspěvek 15.5.2008 10:01:22
Leja Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tiež už aby bol ten zraz. Ale skôr asi na jún... bo koncom mája to znie lákavo, ale foter ma presne v ten deň narodky :? :roll: Tieto dátumy (čítaj tento konkrétny dátum) nedržím v hlave, ale asi sa nebudem môcť vytratiť :?

p.s. to ale neznamená, že sa nebudem snažiť :D
[img][http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.png]http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.pnghttp://[/img]

Never run away from sniper, you will only die tired!

Příspěvek 15.5.2008 16:06:59

Odpovědět s citací

Na sraz "vyletni" sraz se mi podarilo zajistit bohaty doprovodny program ;)

http://img225.imageshack.us/my.php?image=prehradadz0.png

:D :D
F I A W O L
Klenotka, LP 2008 píše:
SG komunita musí spolupracovat. A můžu mít k SGC milion výhrad a nesouhlasit s tisícem věcí, ale pořád nám jde o stejnou věc.
...
SG komunita se musí rozšiřovat a toho nedosáhneme tak, že si každý bude hrabat na vlastním písečku.

Příspěvek 15.5.2008 18:33:45
Mooony Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Záleží na vás, jsem ochotná jít kamkoliv...třeba by jsme to mohli spojit :oops: ale záleží na vás. Pokud bude 31.5. sraz (a nespojí se s výpravou na studánku RDA), dávám přednost SGA, omlouvám se, nechci nikomu urazit, ale na všechny, co se tam objeví se moc těším, už dlouho.
Je vlastně jedno, kdy se sejdeme, hlavně, abychom se sešli! Je však pravda, že bych ocenila, kdyby jste sraz nedali na 24.5 a 7.6. pak bych nemohla :cry: ... Bylo by fajn se sejít...

Příspěvek 16.5.2008 20:01:50
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Teď budu asi drzá, ale - proč nad tím pořád uvažujete, jako nad cizím srazem? Vždyť je to akce pořádaná fanoušky Hvězdné brány, a je jedno jestli se oni sami řadí k SGC nebo SGAP...
Co vám brání přijít jako "skupinka 10-20-30 lidí z SGAP" a připojit se? Od toho to sem posíláme, stejně tak jsme se "my z SGC" připojili na ten první brněnský sraz..
Já vím že většinu lidí neznáte, ale - má to pevný program, můžete se o Bráně bavit až do zblbnutí, a při tom blbnutí na vás nikdo divně koukat nebude, protože my blbneme úplně stejně (teď tedy nemluvím o náhodných kolemjdoucích) ;)

Krom toho je to už naplánované a tak mi připadá trochu kontraproduktivní zkoušet narychlo uspořádat sraz na stejné datum. Večer nic konkrétního není, takže když se bude skupinka chtít odpojit, nikdo jí bránit nebude. Od toho je svoboda pohybu :)
Stejně byste nic jinýho než hospodskej sraz neměli, tak proč nevyzkoušet něco trochu dobrodružnějšího? 8)
Hallowed are the Ori!

Příspěvek 16.5.2008 20:35:51

Odpovědět s citací

Miniel: Oj, to jsem nechtěla urazit, nebo něco, ale abych se přiznala, mě je jedno jestli budu sedět v hospodě, nebo se projdu, ale jde mi o to vidět ostatní a jestli jim vyhovuje sedět v hospodě, tak si tam taky sednu. Záleží na ostatních(ráda bych šla i s vámi), ale ono se tu zatím moc nerozhejbalo. Není to tak, že bych s nikým dalším nikam jít nechtěla. Taky nevidím žádný velký rozdíl mezi SGAP a SGC. Myslím, že to chápeš :oops: A vůbec nejsi drzá, že se na to ptáš, protože to tak z dřívějších komentářů úplně vyznělo. Pokud se však něco dalšího nevyskytne, tak jen jestli byste mě tedy přibrali? Abyste se pak na mě škaredě nekoukali...člověk z SGAP :D

Příspěvek 16.5.2008 20:46:39
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Neboj, jsi neurazila, já jsem jen měla potřebu to tady takhle napsat, protože tam/tu určitá bariéra je a já se na ni minimálně snažím poukázat, protože existuje zbytečně..

A krom toho - Mooony, nikdo na tebe, ani na ostatní, nebude koukat divně, protože tam nepřijdeš s nálepkou "špeh z SGA-P" - a pokud ano, tak se sice koukat budeme, ale ne divně :wink:
Hallowed are the Ori!

Příspěvek 17.5.2008 17:48:09

Odpovědět s citací

Miniel: Tohle chápu :D tak já jsem si na ten den udělala konečně volno, znáš to dvě akce a nevíš kterou dřív...tak snad vás pak nepřehlédnu, teda tebe jsem viděla před hodně dávnem a má paměť moc neslouží :oops:

Příspěvek 22.5.2008 16:41:41
Han Ellen Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Bydliště: říše fantazie :D jinak Přerov...nebo Praha.... nebo Chotěboř... občas Slatiňany
Odpovědět s citací

*fňuk* hloupé zkoušky, děsná nuda nic kvůli nim nestíhám... Navíc šetřím co se dá na FF... chjo, snad příště
>>>Sen je dobrodružná výprava, na kterou se vydáváme každého večera<<<

Příspěvek 24.5.2008 13:05:47
ermendil Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak jsem myslel, že se dostavím....ale bohužel nemůžu :( . Snad příště
Nemusíte na mě křičet, stačí když kape...

Příspěvek 24.5.2008 15:53:42
Leja Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Nápodobne....definitívne ruším svoju účasť :( Snáď mi to vyjde nabudúce :?
[img][http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.png]http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.pnghttp://[/img]

Never run away from sniper, you will only die tired!

Příspěvek 26.5.2008 10:05:39
Airman
Airman

Odpovědět s citací

tak škoda, ale tak se třeba zase někdy uvidíme

já sama mám hned v pondělí takovou docela pekelnou zkoušku, ale tak není nad to vypadnout z baráku a trochu se odreagovat 8)
Hallowed are the Ori!

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony