Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 5x11 - The Lost Tribe

5x11 - The Lost Tribe

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 09.5.2008 08:56:57

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

YES ASGARDS

Příspěvek 09.5.2008 09:36:02
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Balial píše:
Tak zní to divně proto že je to příšerně vytržený z kontextu.
S tím "ztrapňováním"... proboha lidi... ne radši nic.

Mno,tak mě to například divně nezní.ALe co..každýmu sedne jiná epizoda...
A s tím ztrapňpváním:Chápu,že Zelenka tam je pátý kolo u vozu,protože MÁ BÝT pátý kolo od vozu.S tím sem se smířil.Ovšem to neznamená,že se mi to musí zamlouvat,ne?

A doufám,že tam bude Ellis :lol:
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 09.5.2008 12:38:02
Balial Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Myslel sem to tak, že to tady s tím domělým ztrapňováním strašně přeháníte. Jediný co bylo hnusný bylo to jak ho v Triu pomlouvala Cartrová s Zelenkou...

EDIT: Btw chcete reálnější vztahy ne? Lidi se k sobě nechovaj jenom hezky a dělaj si vzájemně naschvály
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 09.5.2008 12:49:38
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Jenže to jsou všichni lidi, ne vybrané archetypy. Zesměšnil někdo přímo a úmyslně Weirovou? Nebo Shepparda? Nebo Ronona? Nějak si na nic od hlavních nevzpomínám, vždycky kňučí jenom McKay a spol.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 09.5.2008 13:13:06
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Ale jo,to ztrapňování se tu asi fakt mírně přehání.Kdyby například byl Kavan Smith míň sympatičtější,tak po něm nikdo nevzdechne,ale dnes patří ke krédu každé epizody,že ho nějak"ztrapní".A fanynkám šlehají blesky z očí...
Asi máš částečnou pravdu Baliale... :)

ToRaynor:Jedinej,kdo kdy sprdnul někoho z hlavních,byl Kavannagh.Jenže on byl dělanej jako blb na všechno.Kdyby jim v 38 minutes (nebo i jinde) nějak zachránil zadky,tak to jeho slovům v budoucnu dá úplně jinej nádech...mno nic
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 09.5.2008 14:02:34
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Nemusí nutně platit, že realistické (resp. hrubější) chování = obecně méně sympatické postavy. House je sympatický, přesto se chová jako extrémně hrubě.
Obrázek

Příspěvek 09.5.2008 15:35:39

Odpovědět s citací

Jenže House je podle mě čistě teoretická postava, nevěřím že někdo takovej existuje.
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 09.5.2008 16:43:56
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Já taky nevěřím, že existují důstojníci amerického letectva, kteří chodí zařízením generující umělou červí díru do jiné galaxie ;) a přitom se ještě všichni nezhroutili z toho, že tam bojují proti mimozemšťanům (!) a používají technologii hluboce překračující tu naši.

House i když je samozřejmě hodně stylizovaný do té role "geniálního mrzutého hláškujícího doktora" má nicméně propracovanější psychiku, než kdokoliv z SGA týmu. Než to srovnávat, měl jsem ale spíše na mysli to, že mezi tím, je-li ti někdo ve filmu sympatický a chováním Mirka Dušína rozhodně není úměra. Alespoň pokud máš tedy smysl pro humor.
Obrázek

Příspěvek 09.5.2008 17:18:30

Odpovědět s citací

House propracovanější psychiku má to nepochybně. Jenže o je hodně odvozen od Sherlocka, takže to máš skřížení závislého nestabilního génia. Tady de o to, že je génius takže si tu svéráznost a občasnou hrubost může dovolit. Ale myslím, že i když je sprostej a uráží tak není vyloženě prevít a většinou na tom co si myslí a říká něco je, i když to řekne nevybíravým způsobem.
A připomínám, je génius. Pokud se jedná o průměrnýho, řekněme pilota, co je na všechny sprostej a nemá pravdu ve své kritice (což House často mívá), tak mi sympatický není. Tady vidím rozdíl.

Příspěvek 09.5.2008 18:27:00
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Takže jediný rozdíl mezi sympatickou a nesympatickou postavou je, že má vždy pravdu? To určitě ne, to by byla nejvíce cool filmová Lara Croft...
Obrázek

Příspěvek 09.5.2008 21:29:00
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Tohle nevypadá (pro Zelenku) moc nadějně.

http://www.gateworld.net/news/2008/05/new_details_on_iatlantisi_two-pa.shtml
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 09.5.2008 23:15:59
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Jediné, co z toho zní zajímavě, je souhra Daniel-McKay.

A možná snad Todd (proč jen bych ho raději viděl v týmu?) a Ronon v Apollu plném zajatců mi nějak připomíná klasický setting ala Přepadení v Pacifiku, ale i kdyby to do toho nějak stylizovali, stejně se raději podívám na Segala.

Každopádně, někdo na GW měl ubercool nápad: I would also love to get a scene between Daniel and Zelenka speaking Czech to each other. :-)
Obrázek

Příspěvek 10.5.2008 07:12:13
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

To je fakt dobrej nápad, byla by to dobrá scéna, každopádně by jsme věděli který další jazyk Daniel ovládá :D
Obrázek

Příspěvek 10.5.2008 08:41:35

Odpovědět s citací

Proboha Todda do týmu ne, to by bylo off-character jak něco... Wraith co chce získat kontrolu nad všemi hnízdy se bude přidávat k nějakýmu týmu lidí, které kromě něho ostatní Wraithi považují jenom za jídlo...

Jo, vypadá to že Zelenku trumfne patnáctiletá holka...

Příspěvek 10.5.2008 09:59:14
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Daniel by česky mohl umět, uvážím-li, že ve svých nejlepších dobách (rudolfinská) byla čeština jazykem vzdělanců střední a východní Evropy.

Zase uplne takova p*del nejsme, aby se z tech jeho 36 nebo kolika jazyku cestina nepocitala. :D
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách