Tod píše:
Ano atlantis je sice vesmírná loď, ale je postavená k cestě do jiné galaxije a k osídlení ji. Takže by měla mít vše potřebé u sebe. Ponorky si nevirábějí torpéda jelikož se jednou za čas vrací do přístavu a to atlantis asi nedělala(bylo by dost trhlé letět osídlit galaxii a pak se každej půlrok vracet a doplňovat drony a ZPM.
Někde dole v polo zatopený a neoběvený části altantis se krčí továrna na drony a o kus dál je dok na stavbu lodí. Jenom to ještě neoběvili( určitě to udělaj v nějakém vzdáleným díle nebo si vytáhnou plány atlantis a zjistěj přesně kam jít).
přesně tak Atlantis je totiž ten přístav pro ponorky
Antikové nepostavily replikátory jaké mi známe, ty vytvořila androidka Anise.
A ta zbraň co je na Dakaře nesloužila ke zničení Replikátorů, ale k vytvoření života. Nevím sice co je tím přesně myšleno, ale možná to tetraformovalo planety na obyvatelné, což se k antikům hodí.
antikové byla ras která šířila a vytvářela život v galaxiích kde ještě nebyl. tady ho vytvořili a pak když tady byl mor tak odešli do galaxie pegasus kde s tim pokračovali. pak ale navštívili svět kde byli wraitove a tak nově vytvořený život v galaxii byl ohrožen když se ho snažili bránit prohráli a odešli zpět sem
jo ještě bych měl jednu připomínku k výrobě zpm. Pamatujete jak ukradli zpm z planety replikátorů? jak ty se k nim dostali prostě je musej vyrábět. a jak je vyráběj? Zde je odpověď na získání zpm a podobný to bude s dronama. Snad je všem jasný že se to vyrábět muselo. A atlantis je základna odkud začnou zkoumat a osidlovat galaxii nevědí kam jdou takže musí mít vše antici byli arogantní a měli přehnané sebevědomí ale nebyli to blbci. Já kdybych někam šel a neznal to tam tak bych se předzásobil a taky bych si zařídil že když mi to dojde budu mít další.
EDIT: Psát víc příspěvků pod sebou je proti pravidlům, přečti si je. Používej tlačítko UPRAVIT, pokud chceš něco dodat ke svému příspěvku. Klenotka