Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 17.2.2007 - review epizody 320

17.2.2007 - review epizody 320

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 11.7.2007 16:25:18
MichalM.Mac Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

V tomhle díle byl fanastickej let Horizonu a Nuke planety. Záběr jak nosič "vykopne" hlavice fakt stál za to a taky ten průlet atmosférou před tim. Jenom u těch hlavic se mi zdálo, že vybouchli ještě na cílem, protože čas po jejich odpálení z nosiče nemohl stačit na to, aby se stačili dostat k cíli dle mého odahadu tam mělo být ještě tak 5 - 10 sekund. Ale to scénaristé asi zkrouhli.. kdo si to taky všimne, že... Těšme se na záři.
Think Different

Příspěvek 02.8.2007 21:02:57
Levryk Airman
Airman

Odpovědět s citací

Stejně je divný, že na Zemi se rozhodli k preventivnímu úderu na rasu, která technologicky předčí všechny ( kromě Antiků, páč ti jsou na tom stejně ) Museli vědět, že to bude jako když si nasoukají krvavé maso do trenek , a pak si půjdou zaplavat mezi žraloky ! :D Navíc, když víme, že to replikátory jen decentně zbrzdí, nic víc. Za chvíli mají planetu zase obnovenou. Diplomacie by byla trvalejší cesta k míru - ale kdo ví ? Třeba by taky nepomohla! Nezbývá, než se těšit na další epizodu... :P

Příspěvek 18.1.2008 13:13:48
svobomil Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Včera sem se na tenhle díl zase díval a všiml jsem si zajímavé věci:

Po poradě s Ellissem je Mckay přenesen na palubu Apolla

i se židlí!
Blahoslaveni budiž kdo Ori.

Příspěvek 14.4.2008 13:26:09
Myrddin Emrys Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Bydliště: Planet Earth, the Blue Planet in The Solar System (somewhere in the Milky Way Galaxy)

Odpovědět s citací

Jo, toho jsem si taky viml, ale je to asi schvalne, jako ze Ellis je do vseho hrrr :D
It has been said that something as small as
the flutter of a butterfly's wing can ultimately
cause a typhoon halfway around the world.
- Chaos Theory

Příspěvek 17.4.2008 19:35:39
Del_S Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

A nebo je Mckay línej...

Příspěvek 22.4.2008 19:56:46
Myrddin Emrys Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Bydliště: Planet Earth, the Blue Planet in The Solar System (somewhere in the Milky Way Galaxy)

Odpovědět s citací

Obě možnosti jsou pravdepodobne, rozhodne by se mi to siklo, mohla by to byt terapie - neco jako místo invalidnich voziku :D :D
It has been said that something as small as
the flutter of a butterfly's wing can ultimately
cause a typhoon halfway around the world.
- Chaos Theory

Předchozí

Zpět na Pokec o epizodách