Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Filmy The Bucket List

The Bucket List

Co dávají v kinech či v televizi. Co by si ostatní neměli nechat ujít.

Příspěvek 12.4.2008 22:02:15
Blanca Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

...aneb "Než si pro nás přijde"
O tomhle filmu mluvila na P3 Torri Higginson a už v tu chvíli jsem se rozhodla, že si ho za žádnou cenu nenechám ujít. Dneska jsem se konečně dostala do kina a můžu říct, že to stálo za to.
Nedá se to popsat jinak, než jako herecký koncert Jacka Nicholsona a Morgana Freemana. Můžu vám slíbit, že se prakticky nepřestanete smát, ale zároveň vám možná po tvářích potečou slzy. A pokud u filmů hledáte stejně jako já hlubší myšlenky, pak rozhodně nebudete zklamáni.
Vydejte se s hlavními protagonisty na cestu za tím, co je skutečně důležité (fuj, to zní strašně klišoidně a pateticky...) a třeba zjistíte, že je na čase sestavit si vlastní Bucket List. Já na tom svém už pár bodů mám 8)
"I used to think it is terrible that life is so unfair. But then I realized - wouldn't it be much worse if life is fair and all those terrible things are happening to us because we actually deserve them?"

Příspěvek 14.4.2008 17:31:20
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Moc pěknej film podle traileru jsme čekal něco trochu jiného - víc komedii, ale byl to vážně moc hezkej film - Můj Bucket List už mi leží v kapse :D
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 17.4.2008 17:02:22
Han Ellen Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Bydliště: říše fantazie :D jinak Přerov...nebo Praha.... nebo Chotěboř... občas Slatiňany
Odpovědět s citací

Původně mě to až tak nezaujalo, ale jak to tady vychvalujete, tak na to snad i půjdu :)
>>>Sen je dobrodružná výprava, na kterou se vydáváme každého večera<<<

Zpět na Filmy