Tak
g.o.d(e):
Ty do těch „expertů“ nemáš zas tak daleko…
Ano pomohl jsi, nebo jsi se aspoň snažil. To že bys sem hodil nějaké ty linky má k otrocké práci daleko (to mi věř). A taky mi věř že Malojziho blog nezná každý, a nebo nezná link na něj. Například já o něm vím, ale link neznám a experimentovat se mi nechce.
Jak jsi sám přiznal tak na něj píše dost bludů. Já osobně je nečtu, když mě tam někdo odkáže tak jenom na fotky.
Další nevýhoda těchto stránek je že jsou psaný v Angličtině. Nevím jak ty, ale já a spousta lidí v Angličtině nevyniká…
Další věc je že fanoušci (a to myslím celosvětově) nejsou (jak ty bys napsal) otroci, aby chodili na „pitomý“ int.stránky a četli informace, který se měli objevit v seriálu.
Pako:
(předem říkám že si z tohoto topicu nepamatuji každý slovo)
Ano měl jsi pravdu (nejspíš)
Ale jak jsem i g.o.d(ovi) napsal tak fanoušci nejsou povinný číst žádný takový stránky a navíc nemusí umět Anglicky. Ale i tak jsi mohl hodit nějaký odkaz.
(všechno je to probraný v threadu na gateworldu)
Ano nádherný podklad, ale jak napsal Geser, tak jsi měl opravdu hodit ten link (nejspíš se opakuji)
Všechno to mělo být v seriálu, nebýt těhlech stránek, které hojně navštěvuji. Tak by mi nejspíš ten seriál nedával už ani smysl (Ford, Drony, různé (i) klíčové okamžiky,… vše je ze seriálu z různých důvodů vystřiženo)
Takže pokud máte (kdokoliv) nějaký názor a někde na webu je důkaz tak hoďte ten odkaz ať
omlouvám se za velmi rosáhlí