Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 6.4.2008 - Odhaleno tajemství Stargate Universe

6.4.2008 - Odhaleno tajemství Stargate Universe

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Příspěvek 06.4.2008 21:10:27
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Malas91: Nějak nechápu, jak z mého příspěvku vyznělo, že chci seriál s lodí :lol: Jen rovnou nezavrhuju myšlenku SG seriálu postavenou na takovém principu, toť vše.

Van Tom: Teyla mě pobavila hodně :D
- Linn doporučuje -
Chuck | Castle | Sanctuary | Dollhouse | Californication

Příspěvek 06.4.2008 21:12:49
Balial Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tahle kreativní diskuse je krásnej příklad davové histerie, aneb předháníme se v tom, kdo má horší očekávání od novýho seriálu kterej už teď zmršili, ale přesto se na něj budu dívat.

Tar-ara: ty si opravdu myslíš, že tohle se dá ještě označit za fandovské forum? :lol:
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 06.4.2008 21:13:50
Dr. Malas Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Linn: Reagoval jsem na ten poslední kousek toho, co si napsala. Mám na mysli tohle: :)

Linn píše:
ale pokud se to bude odehrávat na lodi, proč ne.

Příspěvek 06.4.2008 21:16:12
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Balial: Tenhle topik ne, ale jinak jo. Ještě jo :).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 06.4.2008 21:16:14
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Balial: Jo, jo, my jsme ďábelští; vůbec to není tím seriálem... ;)
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 06.4.2008 21:25:06
Balial Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

To je tvůj názor a já ho s tebou nesdílím :D
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 06.4.2008 21:48:08
Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Já bych s tou hysterií opravdu brzdila.
Sice čím víc o SGU vim, tím míň se na ní těšim, ale když si vzpomenu na začátek Atlantis...
Tenkrát jsem si řikala: Co to kurňa je? Jak se může nazývat Stargate, když jsou tam jiný lidi, když to neni na Zemi....? Dyť i ta brána je jiná! No to je humus.. atd. atd. A jak to dopadlo? Mám SGA ráda a přez všechnu kritiku si už bez ní život neumim představit. :lol:
Taky z těhle informací nejsem moc nadšená, ale nechala bych tomu čas, může se z toho vyklubat lecos.
Bude někdy naše civilizace natolik vyspělá, že se budou koblihy plnit rovnoměrně?

Příspěvek 06.4.2008 21:55:17
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Mě to pripada jako dobry napad. Zalezi hodne co z toho udelaji. Mozna to bude gigaloď plne automatizovana, co si lita sem a tam, a je prolezla hodne "nezvanymi navstevniky", tak tim co zbylo po Anticich, male lode a zbrane.
Proste na zpusob RPG her se slusnym pribehem odehravajicich se na obri lodi, zadne planety ani nic. Mezi jednotlivymi sekcemi lodi by se pohybovalo transportnimi kruhy nebo nejakymi portaly primitivnejsimi nez brana.

A u každé zástavky na nové planetě by ji tým prozkoumal.

Z takoveho podobneho konceptu strach nemam, pokud ovsem splni to jejich "nebude to mit nic spolecneho s ostatnimi SG serialy a blabla", protoze takhle by se tam mohly lepe rozvinout postavy a mit to porad aspon takovou kvalitni uroven jako 1. serie SGA.
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 06.4.2008 22:10:20
The Best Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Přes všechny negativní názory se na tento seriál mooc těším :D

Příspěvek 06.4.2008 22:55:36
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Co se tady proboha stalo? :shock: Člověk si na dvě hodiny odskočí a najednou jsou tu tři stránky. To jste si už vymysleli vlastní spin-off? :)

Rozhodně nepatřím mezi optimisty (:)), ale soudit něco, co má koncept o dvou větách a ještě to ani neexistuje, mi přijde trochu předčasné. Nemluvě o tom, že 1. sérii Atlantis, která byla nová, svěží a vynikající dělali ti samí lidé, co dělají na SGU. A pokud můžu soudit, tak duo Mallozzi/Mullie (ano, bylo by nefér házet všechno jen na Mallozziho - vymýšlet vraždy pro dva lidi je větší sranda :D), i kdyby tam bylo, tak rozhodně ne v rozhodující roli jako v SGA.

A souhlasím s HAckem. Po skončení BSG Sci-Fi channelu zbude jako vlajkový a relativně úspěšný seriál pouze SGA. Takže počítám, že SGU začnou natáčet dřív, než SGA skončí. Tudíž přesun proklínaných "M" tam stejně nehrozí. :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 07.4.2008 05:38:42
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Raynor píše:
Pomeranč:
Dabljů tý ef...

lol

musim rict ze uz se tak dost tesim a trochu mi to pripomina Portmolior

Příspěvek 07.4.2008 10:28:58
meduzka Airman
Airman

Odpovědět s citací

No, vypadá to na takový StarTrek VOY v novým SG kabátě. Akorát asi nebudou hledat cestu domů, ale rozmísťovat brány a rozdávat si to s novými enemies a zároveň vytvářet nové aliance. Uvidíme co z toho nakonec vyleze.

Příspěvek 07.4.2008 13:05:00
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Neříkali náhodou nedávno tvůrci něco o tom že rozhodně nechtějí seriál na lodi aby z toho nebyl další Star Trek? ?? :roll:
Ale pokud by tomu dali temnější atmosféru - trochu jako BSG - ale zase ne nesympatický ženský ala Starbuck tak by to mohlo bejt fajn :wink:
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 07.4.2008 14:48:36
Kaithlin Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Já se na SGU těším. I když je tu hodně kritiky... může to být zajímavé, ale škoda, že se musí tak čekat...
[img][http://thescifiworld.net/img/avatars/stargate/avatars_forum/stargate_avatar_forum_219.jpg]http://thescifiworld.net/img/avatars/stargate/avatars_forum/stargate_avatar_forum_219.jpghttp://[/img]

Příspěvek 07.4.2008 16:19:48
Mercantile Airman
Airman

Odpovědět s citací

To si myslite ze budou rozmistovat brany? k cemu by jim to sakra bylo.... Vzdyt nas pozemsky tym prece neni tak na vysi aby nekam stavel brany, mozna na vlastni nami ovladane planety ale nic vic.

PředchozíDalší

Zpět na SGA-PROJECT.COM