Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.
Sobota ve dvě? Jako minule? Já myslím, že to bude docela v pohodě na pokec a tak nějak už víme, čím a kam se dostat. Pokud tedy někdo nevíte o nějakém lepším místě. Není něco třeba u Tesca? Tam bývala restaurace, kam jsem chodívala na oběd, ale nebyla to pizzerie a celkově to byl takový trochu pajzlík.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.
No, fakt nevím. Přemýšlela jsem o něčem blíž nádraží, ale na nic jsem nepřišla. Přece jen je Most pořád maloměsto a holt můžeme být rádi, že se najde něco aspoň v centru .
Jinak souhlasím se sobotou i s časem, pokud vám to tak vyhovuje..
Geser: Tak můj problém je podobný… jenže já mám problém i s tím „pěškobusem“ Hoďte mě do lesa a já spět trefím, ale ve městě se jen tak nezorientuji…(ne hned)…
Sobota ve dvě? Jako minule? Já myslím, že to bude docela v pohodě na pokec a tak nějak už víme, čím a kam se dostat. Pokud tedy někdo nevíte o nějakém lepším místě. Není něco třeba u Tesca? Tam bývala restaurace, kam jsem chodívala na oběd, ale nebyla to pizzerie a celkově to byl takový trochu pajzlík.
Já bych prosil neděli, moooc prosím, v sobotu teprve prijedu od dedy, a nevim kdy se budu moct utrhnout..
Takže kdy? Sobota, 12.4. ve 14.00 na nádraží? Půjdeme na stejné místo jako posledně? Nefertiti, myslíš, že bys mohla zamluvit stůl?
Ahoj, vsimla jsem si, ze se porada srazek na tenhle vikend. Tak jestli by to nevadilo, prisla bych taky
Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.
ALBERT EINSTEIN
Přejít ze sna do skutečnosti není tak těžké, je to jedna dvě a člověk se okamžitě přizpůsobí. Těžké je rozhodnout se opustit sen a vstoupit do skutečnosti. Vyžaduje to úžasnou sílu vůle a je to tím těžší, čím víc narostl sen.
JEAN DUTOURD