No, i já už jsem se Tillionovi nahlásila. Teď už můžu jen doufat, že se na FF skutečně dostanu. Když ne, tak holt na moje místo hodíte nějaký pytel a budete mu říkat Eleira. On by to nebyl tak velký rozdíl
Naposledy upravil Eleira dne 01.4.2008 18:07:51, celkově upraveno 1
Že se vám chce jezdit autem (tohle říkám, protože bydlím hodně daleko, vlastní nemám a v autě se mi dělá zásadně špatně ), narvaným vlakem, s kámošema, na skupinovku, alespoň jednou přesedat se všemi zavazadly... to je přece mnohem větší prdel!
>>>Sen je dobrodružná výprava, na kterou se vydáváme každého večera<<<
Jídlo ve Vysočině? To jsem vzdala už před nějakou dobou, kdy si to jídlo samo doneslo talíř a příbor a vehementně se dožadovalo pozornosti na mém stole.
Jestli jsi Tillionovi nepsala SZ, tak tě asi na seznamu nemá. Jestli jo, tak bych řekla, že určitě.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.
Geros´Lal Já si ve Vysočině vždy objednávám pouze večeře + oběd poslední den. Neříkám že to jídlo je super, nicméně jíst se dá. A mám jistotu, že kdybych náhodou všechny peníze prochlastal tak neumřu hlady. Navíc ono se to nezdá, ale ty tousty lezou dost do peněz a jíst paštiky na pokoji mě nebaví.
Existence jevů UFO nám nic neříká o mimozenské inteligenci, ale vypovídá o tom, jak vzácná je inteligence zde na Zemi.
Klidně Já to tam taky tak napíšu. Spousta lidí tam má uvedené třeba stránky.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.
Tak to mám konečně jistý! JUPÍÍÍÍÍÍ Já vážně pojedu! A na celou dobu! Konečně jsem poslala Tillionovi PM, i když přihlašovat se budu až v květnu.
Já mám takovou radost. Ten, kdo za svojí účast nemusí bojovat, si toho určitě neváží zdaleka tolik jako ten, kdo se za ní musí udatně bít
Tady je tolik zajímavejch smajlíků! Proč používám pořád dokola 3 stejný?
Bude někdy naše civilizace natolik vyspělá, že se budou koblihy plnit rovnoměrně?
Hexx: závidím ti tvou jistotu... já vím, že chci, ale nevím co na to škola :-p ale pracuju na tom Doufám, že i má zpráva došla k místu určení (=Tillion)
>>>Sen je dobrodružná výprava, na kterou se vydáváme každého večera<<<