Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Festival fantazie 2008

Festival fantazie 2008

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Příspěvek 30.3.2008 21:10:12
Geros´Lal Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Ok. Tak ZŠ Smetanova. Klenotka mi už psala, že tam bude mít SGA-P ubytování.

Příspěvek 30.3.2008 21:25:31
Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tillion: PM jsem posílal už dávno, ale nevím, jestli byla zaregistrována ;)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 30.3.2008 21:28:41
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Yop,já též...
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 30.3.2008 22:14:02
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Já taky, pro pořádek. A prosím lidi, kteří tu jsou registrovaní, ale počítají s tím, že je někdo nahlásí, aby Tillionovi napsali taky.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 31.3.2008 09:44:54
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Já už taky psal - snad to došlo :wink:

jinak na stránkách FF maj novou anketu :wink:
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 31.3.2008 10:13:13
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak ode mě má Tillion poštu taky, jen doufám že ten Nykl přijede

Příspěvek 31.3.2008 15:09:30
crooked.eye.sgc Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Anketa? Kde, co? Já jsem snad slepá, protože jí nikde nevidím! :lol: (ještě si jdu zahrát na Sherlocka Holmese, ale vidim to bledě)

Mimochodem - je tu někdo, kdo pojede tim speciálním busem? :D

Příspěvek 31.3.2008 15:40:15
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

anketa dole na stránkách FF :wink:

A s tím autobusem - já určitě ne - já to vidím tak že mě tam hodí táta zase autem :D :D
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 31.3.2008 15:53:26
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Jo tahleee! Mno, však říkám, že jsem slepá. A možná jsem čekala něco většího.

Mno já jsem původně taky uvažovala, že bych jela s někým autem (protože jestli povezu ty bundy - bude to další taška navíc) - ale když ono neni s kým. U nás v rodině auto nemáme a kdyby to byl někdo z přátel, tak jedou až moc pozdě. Ještě uvidim. Co někdo jinej? :D

Příspěvek 31.3.2008 17:15:47
Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Pokuť se mi podaří to doma pořešit, (což budu kvůli PM Tillionovi muset do konce tejdne) a opravdu pojedu, tak bych to na ten speciální bus viděla. Jela jsem s nim z FFS a přišlo mi to dost dobrý. Pro mě je to nejlepší možnost.
Bude někdy naše civilizace natolik vyspělá, že se budou koblihy plnit rovnoměrně?

Příspěvek 31.3.2008 17:42:48
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Nám nějak slíbil Ashrak odvoz autem, ale jelikož to nabídl už asi šesti lidem, asi bude muset vzít vozík :D
Každopádně není nad krásně narvaný vlak a tlupu lidí kolem. Navíc na skupinovku je to levnější, než ten autobus. Narvaný motoráček do Chotěboře už k té cestě tak nějak patří. :D

janinka: Já ti nechci nějak brát naděje, ale kdyby měl přijet, tak by se za a) Už něco vědělo (i když s propagací SGC se dosud neví ani Gateconu), za b) v červenci točí c) proslýchá se, že tou dobou mají sice mít nějak volno, ale to není jisté, navíc se Hewlett asi bude tou dobou ženit a počítám, že herecké kolegy pozve, za d) na FF jezdí celkem ta samá skupina lidí a obávám se, že letos by asi takový úspěch neměl, nemluvě o tom fiasku s fotografiemi. Lidi na ně dodnes čekají a asi si hodně rozmyslí do nich znovu investovat = prodělalo by se.
Jednalo se...o někom jiném, ale jelikož ta osoba neodpověděla, tak to asi padne a navíc i v tomhle případě platí body B a C.
Hell, I am sooo negative... :oops:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 31.3.2008 19:35:29
Vahisht Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

No... Já jsem tam vživotě nebyl, ale rád bych vyrazil... pokud pochopím jak to probíhá :D

Příspěvek 31.3.2008 19:53:57
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Vahisht: Hele, já tam byla před rokem poprvé a prostě skvělé! Horší je, že si na tom člověk vytvoří strašnou závislost - nebo spíš na lidech. I když poprvé budeš možná hodně na přednáškách, pak se to postupně přesouvá na několikahodinové vysedávání a tlachání kdekoliv. (aspoň u mě a u pár dalších lidí to tak bylo)
Jinak, jak to probíhá? Ehm, co přesně bys chtěl vědět?
Byla bych schopná ti to tu do detailů (snad všech) popsat, ale moc se mi nechce - musim jít koukat na Farscape (už mám absťák, jsem to neviděla asi dvě hodiny :lol:)

Klenotka: Tak já původně taky chtěla jet vlakem - ale když jsem si představila jak s děsně těžkejma taškama jdu od nádraží až ke kinu, tak se mi začal víc zamlouvat ten spešl bus. :D

Příspěvek 31.3.2008 20:23:27
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka : Díky taky to tak nějak vidím , tak snad se z toho něco vyklube, jinak docela mě zaujal program, teĎ jde jen o to jestli bude mít šefík keci :roll:

Příspěvek 01.4.2008 17:04:37
nappy Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak také jsem se u Tilliona zahlásil...Teď jen doufám, že to nebude brát jako apríl :-)

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony