Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Obecné Hvězdná brána film - pokračování ..?

Hvězdná brána film - pokračování ..?

Diskuze nezapadající ani do jedné z výše uvedených kategorií.

Příspěvek 20.3.2008 18:13:20
Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Jur@'s píše:
OT: v tom Dni ty teploty do mínusu šli opravdu několik stovek dolů (jestli to bylo teda dobře přeložený :lol: ), ale ohen když hoří tak má taky kolem toho tisíce stupnů, takže :) a k tomu, že se to změnilo tak hned... ten film nemůže mít 10hodin... takže se museli spokojit s normální délkou filmu a useknout ty roční prodlevy než se vše projeví :wink:

No tak když hoří papír tak má 451F (cca 250C).
A určitě si chtěl říct stoletý prodlevy. ;-)

Příspěvek 20.3.2008 20:24:13
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

To už je jedno... :wink:
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 22.3.2008 10:58:22
g_alien Airman
Airman

Odpovědět s citací

pořád se tu ohánítem tím že nejde ignorovat deset let příběhu...ale ono to právě proto jak byl serial pojat jde...až na tři základní věci je to upe o něčem jiném..uvědomuje si to ubec někdo z vás..film a serial mají společného jen bránu, J. O´niela a dr. Jaksona...jinak je to upe něco jinýho ..goaldi ze seriálu a mimozemšťan RA z puvodního filmu je jako srovnávat oheň a vodu...a právě proto se dá seriál krásně vypustit..vžďyť na fiml navzoval jen volně a né přímo!!! vychází z něj.ale v podstě ho opouští ...pusťte si ten film a pořádně se na něj koukněte..obvzlášť na konec kde je vidět rá bez lidského těla!!! okřídlený háďátka si z toho udělaly až scénáristi...a ani celková myšlenka goaldů a "džafů" není domyšlená ... seriál je hodně nadnesenej a ulehčenej..!! jedinej koho bych ze seiálu rád viděl v dalším filmu je asi Sam Cartrová :-)

Příspěvek 22.3.2008 14:47:28
Darth_RevanCZ Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

g_alien: Pod tohle bych se klidně i podepsal (možná až na tu Carterovou :lol: ) *

Myslím, že si to vystihl docela přesně, spousta lidí nedokáže pochopit to, že ty filmy nemají mít se seriálem nic společnýho. Když se to tak vezme, tak SG1 si bere z původního filmu pouze (některé) reálie ale značně si je přizpůsobuje. Neříkám, že to je vyloženě špatně, něco z toho byla nutná úprava pro potřeby seriálu. Ale film má tu výhodu, že může určitý věci popsat víc do detailů. To se mi právě líbilo na prvním filmu nejvíc. Fakt, že se výprava dostala na neznámou planetu, to že Jackson musel nejdřív přijít na to jak komunikovat s místníma lidma, to že hned nevěděli jak se dostat nazpátek atd. Chápu, že v 45 minutovým díle seriálu se nemůžou pokaždý věnovat těmhle "zbytečnostem", pokud to tak můžu nazvat ale právě tohle "minimalistický" pojetí by mohla bejt změna od stereotypu zažitýho v seriálu. Dejme tomu nějakej rozsáhlejší průzkum planety (ne jen brána, les, vesnice), taky by mě zajímalo jak nakonec v pokračování filmu ukážou Goa'uldy ... No uvidíme, filmy bych předem rozhodně nezatracoval.

* Pro Carterofili: nejedná se o pokus o flame, útok proti postavě jako takové nebo její představitelce, spíš proti tomu, co nám z ní scénáristi během posledních řad "vytvořili"
:lol:
If I die in combat zone ... box me up and ship me home!

Pin my medals upon my chest ... tell my mom I've done my best!

Hardcore tacti-cool taštička na dokumenty ...
http://www.army-obchod.cz/zbozi/doplnky/ostatni/3-tasticky-na-dokumenty-1215

Příspěvek 23.3.2008 03:16:54
g_alien Airman
Airman

Odpovědět s citací

no konečně rozumnej člověk:D:-) ..a tím že seriál běžel 10let + zatím 4 serie atlantis..něja se vytráci to kouzlo co mělo prvích řekněme 3-4 sezony....potom už se dokola opakuje to stejné..a to začína být nudné.....a přesně už to že se ve všech galaxiích mluví anglicky:D..je pravdou že skoro všude mají jiné písmo ale mluví anglicky:D..néé jak řekl kolega všechno je minimalizováno do 45min serialu.....ale přiznejtese komu se zatajil dech když ve filmu poprve vstupoval dr.jakson do brány....to byl nejvýraznější okamžik filmu a ten se v seriálu prostě vytratil......a někdo se tu nedávno taky oháněl že každej vidí o´niela jako mcgivera...mě třeba trvalo hrozně dlouho než jsem si na tuhle seriálem na komickou postavičku zvykl..............prostě seriál je supr jako seriál...ale prostě nikdy jsem si ho s filmem nespojil...a myslím že každej kdo ted nadával na emricha a na to jak nejde vypustit serial...tak právě vy budete jako jedni z pvních sedět v kině a hltat stargate 2 potažmo 3......i když je pravda že po shlídnutí 10.000 bc jsem v emricha trochu ztratil duvěru...ale jak říkam ten okamžik kdy jsem jako 13letej seděl v naprásknutém kině a v tom okamžiku kdy jakson ponoří obličej do horizontu událostí ..celé kino mlčelo a s užasem a otevřenýma tlamama na to čumělo...a v to doufám i u pokračování..!!!

Příspěvek 20.7.2008 23:17:31
Mart9in9 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

To je sice hezký že chtěj natočit stargate 2 ale bez RDA a dalších např Teal'ca by to nebylo Stargate.Objektivně musím přiznat že stargate nemá úplně nejlepší příběh, zvlášť poslední dvě série, ale epizody s goaul'dy(apophisem, sokarem, heru'urem, ba'alem,anubisem atd.)patří mezi to nejlepší ze sci-fi seriálů.
A první řada Atlantis byla taky skvělá.
Myšlenka natočit pokračování původního Stargate a ignorovat více jak 10 let příběhu si koleduje na ukamenování od fanoušků seriálu( a že jich není málo).
Navíc když se řekne Jack O'Neil(l) tak si vždy vybavím RDA, Kurta bych tam už asi nerozdejchal.
Moje zbožné přání je že jednou někdo natočí film Stargate který půjde do kina, vyrovná se takovým sci-fi jako jsou Star wars, bude navazovat na seriál a budou v něm hrát herci ze seriálu v hlavní roli s Richardem Deanem Andersonem.
Nikdy nedej stejnou šanci blbovi. -svatý František z Assisi (1181-1226)

Příspěvek 20.7.2008 23:41:47
Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Inu, takovej film by klidně mohl být a vést k dalšímu seriálu. Jenže RDA by do toho určitě nešel... kvůli tomu ostatně opustil i SG1, protože mu to zabíralo všechen jeho volnej čas. Proto ho teď nanejvýš vidíme sem tam v nějaké guest appearance, jako naposledy jeho pár minut v Continuu,

Osobně si myslím, že Richard je na něco takového už příliš starý a že jsme si ho za těch osm let mohli užít víc než dost. Dal bych naopak přednost nějaké nové tváři, respektive novému typu leadera. O'Neill a Sheppard jsou sice trochu odlišní, ale oba jsou napsáni až moc divácky atraktivně. Naprosto byl uvítal v eventuelním příštím seriálu (Universu?) nebo filmu za vojenského velitele někoho stylu plk. Everetta. Dalo by to Stargate trochu nový náhled.

Příspěvek 21.7.2008 00:17:44
The Best Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak mě se náhodou všechny ty filmy co jste tu jmenovali líbily :D a i Andromeda se mi líbila, ikdyž je pravda že sem neviděl všechny řady, ale jen to co bylo v TV.
Kdyby byl nějakej takovej film tak by mě vůbec nevadilo kdyby nenavazoval na seriál

Předchozí

Zpět na Obecné