Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Heroes Heroes

Heroes

seriál o superhrdinech bez pláštěnek a typicky praštěných comicsových zápletek, kombinace díky níž se neodlepíte od obrazovky...

Příspěvek 28.2.2008 17:35:39
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Takže 3. série by měla mít celých 25 epizod a určitě bude 7. září.

First off, the Heroic League of Scribblers wish to thank all our loyal fans for their support during this important milestone in the history of the Writer’s Guild and Hollywood. We could never express our gratitude to hear from all of you and even see you on the picket line. It kept us strong. It kept us proud. And it kept us eager to get back to work on making the best show ever. Which takes me to the matter at hand…

HEROES will be back on the air Monday, September 7th with the start of

Season 3 – Volume 3: Villains. And the great news is that NBC has ordered 25 episodes!

Yes, there is a long time between now and September. But we do believe absence makes the heart grow both fonder and hungrier. And when we start back up we’re going to have 13 new episodes airing straight through September to December!

We, the writers, have been back in the writer’s room for almost two weeks now, but production won’t begin until May. The last time we had that much time to craft our emotional, exciting and aggressive stories was before the start of Season 1. We are ecstatic to have this opportunity to recapture all the energy Heroes had when it first burst through the starting gate!

And we’re going to start the season with adrenaline! A lot is going to happen and it’s going to be a thrill ride. New characters – Old ones you never expected to see again. Villains – Lot’s of them. Throughout all of this, we’ll never lose sight of the greater picture that keeps all of our heroes forever connected and working to save the world!

On behalf of the entire writing staff on Heroes, thank you for standing by our side!

Chris Zatta

Nové postavy :roll: No, nevím, ale copak jim nestačilo to fiasko s Mayou a spol. ve 2. sérii? Jediná nová postava, která se celkem chytla, byla Elle.

Na druhou stranu ty staré postavy, u kterých bychom nečekali návrat...to zní dobře. Snad je to dobře i pro Nathana.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 28.2.2008 18:07:53
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Mazec, takže si jen počkám pár měsíců a pak další Heroes... jupíííí :jump: :cheers:
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 11.3.2008 01:59:23
General
General

Odpovědět s citací

Tak zatím nepotvrzeně...Adrian Pasdar odpověděl na otázku jedné z našich campaigners na conu, která se ptala, jestli se Nathan vrátí "I promise". a i v Q and A na conu odpověděl, že se vrací na natáčení. Prý 3. série začíná přesně tam, kde 2. série skončila. Což může sice znamenat, že bude jen v pár záběrech, ale prý podle toho, jak o tom Adrian mluvil, to vypadá, že by snad měl být zpátky! Tak držte palce.
A i když umdb není moc důvěryhodný zdroj, zatím ho uvádí i v epizodě 3x01.

Tam je btw. uvedená i Ali Larter. Pokud jsou spoilery správné, tak
Toto je spoiler!!!:
Nikki by měla být mrtvá, ale měla by se objevit natrvalo Jessica.

Ale budeme si muset počkat. Tak snad to dopadne tak, že si tam dobré herce a postavy nechají a nepotřebné (Maya např.) po nějaké době vykopnou :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 11.3.2008 12:19:53
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

http://www.filmcity.cz/inshop/scripts/detail.asp?itemid=15052&TemplatesDir=dvd

:shock:
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 11.3.2008 15:18:52
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Já myslím, že Nathan se vrátí, bez něj by to prostě nešlo. Mno pravda, ta uječená hyspánka by mi vůbec nechyběla. A Nikki/Jessica? Mno, ale jo, nějak tam prostě patří.
Každopádně už se těším na nové díly. :D

Příspěvek 16.3.2008 12:54:31
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

možná to víte, možná ne :)

http://spoilergeeks.blogspot.com/2008/03/heroes-scoop.html

Příspěvek 16.3.2008 13:49:47
Spec.Fugaz Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Už se nemůžu dočkat dalších dílůů,omg prostě je to skvělej seriál
O'Neill:Tak co si myslíš o Ashrakovi Teal'cu?
Teal'c :Myslím že nám něco tají.
O'Neill:A co?
Teal'c :To nevím vždyť to tají.

Příspěvek 16.3.2008 18:03:21
General
General

Odpovědět s citací

Vím o tom :D Četla jsem report od jedné známé, co na tom MegaConu byla :wink: Na youtube jsem dokonce viděla i video. Tak TEĎ se opravdu těším! Petera sice moc nemusím, ale jestli bude s Nathanem...omg, to bude super! :D

Příspěvek 19.3.2008 21:28:09
SiMiK Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak ted sem se dodival na konec druhe rady...a proste nemuzu rict nic jinyho nez SUPER :D Konecne poradnej serial...to prolinani s minulosti a moznou budoucnosti je dokonaly...jo a sem tezkej fanousek Sylera...ten chlap proste umi nahnat strach 8) a ted kdyz se bude moct menit na nekoho jinyho lidem ve hlavach (jak ta co ho hlidala po tu dobu co byl zranenej)...jupiiii...chudaci ti ostatni :D
(\./) This is Bunny. Copy Bunny into your
(o.o) signature to help him on his way to world
( X ) domination.

Příspěvek 03.4.2008 00:03:21
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No, seriál prostě super! Ted sem u s02e08 a fakt dobry, velice se mi libilo vysvetleni jak zemrel DL, protoze potom co ho Linderman zastrelil vypadal...no...nechci rict primo vitalne, ale na smrt mi neprisel...

Jinak nemuzu to vydrzet, prosim napiste mi to sem: Umre Noah Benett?!? Jako doufam ze ne, zatim jedna z mych nej postav, spolu s Nikky/Jessicou (predevsim, jak dokaze pri zmene osobnosti, zmenit vyraz v obliceji, no proste LUXUS).

Velice se tesim na podzim na nove dily... proste YA-TA :)

Příspěvek 03.4.2008 00:12:11
General
General

Odpovědět s citací

Proč by Bennet umíral? Byl přece živý a zdravý, ne? Nebo mi něco uteklo?

Toto je spoiler!!!:
Jinak to zatím vypadá, že jediný, kdo skutečně umře jako "osobnost" bude Niki. Ale vrátí se jako Jessica, popř. jako jiná verze jejího já. Tedy aspoň se to tak nějak všude píše, ale nikdo to nepotvrdil. A určitě se vrátí Nathan! (promiňte, to jsem neopomněla zmínit :D)

Ale podle spoilerů ke 3. řadě, musím říct, že se na ní těším jako malé dítě. :D

Příspěvek 03.4.2008 13:34:31
Blanca Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Už aby ta třetí řada byla...začínám mít hodně velkej absťák :-D I když pravda, ještě neumím celé dvě řady nazpaměť, takže mám co dělat :-P 8)
Nějakým zvláštním způsobem se docela těším na Elle - i když je blondýna (a podle mého názoru by měl tvůrcům někdo důrazně říct, že u žen existují i jiné barvy vlasů) - tak její postava rozmazelné mučitelky je výborná. (Can I keep him?)
"I used to think it is terrible that life is so unfair. But then I realized - wouldn't it be much worse if life is fair and all those terrible things are happening to us because we actually deserve them?"

Příspěvek 03.4.2008 16:58:25
General
General

Odpovědět s citací

Elle se mi taky začala nakonec líbit. Zpočátku mi přišla prostě jenom praštěná, ale ke konci už to bylo lepší a myslím, že by z ní mohl být i "klaďas". Jestli Sylara zachránila Společnost a Bob o tom věděl a Elle ho nechala utéct, tak "tatínek nebude rád". I když jsem četla, že jak původně měla být ve 3. sérii hlavní postavou, tak snad zase bude jenom vedlejší.

Taky bych brala tmavovlásku, ale prosím nějakou normální. Tři blondýnky v hlavní roli (i když v zásadě proti žádné z nich osobně nic nemám, jen Claire měla pitomý příběh a nepatrně se mi tím zprotivila, ale to by se stalo každé postavě), to je trochu moc a tmavovlásku tam sice dají, ale to je zase uječená Hispánka. Copak v Americe nemají normální tmavovlásky? :)

Taky jsem Heroes viděla jen třikrát :D Asi se na to kouknu znovu, beztak potřebuju najít videa pro přednášky. :D
Nemůžu se dočkat nových dílů!
Naposledy upravil Klenotka dne 03.4.2008 17:15:58, celkově upraveno 1

Příspěvek 03.4.2008 17:07:56
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

No, taky jsem na třetí sérii natěšená, jak ratlík na novej svetr.

Celkem fajn tmavovláska byla Eden, škoda že skončila poměrně brzy a pak ta iluzionistka, co léčila Sylara se taky vyskytovala v tmavovlasé podobě, ale tam se zase nedá mluvit o sympatické a nějak extra důležité postavě :)
Já bych řekla, že těma blondýnama vyvažují to, že mužská populace je tam zase převážně tmavovlasá :lol: :D

Já měla jedno období, kdy jsem si pořád dokola pouštěla díl (tuším že) 1x19, kontrétně scénu, kde Nathan oplakává Petera a Clair mu pak trapně vytáhne z hlavy to sklo a on ožije :lol: :D So close, so close :D :lol: ....Neee, dělám si prču, proti Peterovi nic moc nemám, jen je to hroznej naivka co si hraje na drsného Petrelliho :D

Příspěvek 03.4.2008 17:20:48
General
General

Odpovědět s citací

Vím, co tím myslíš :D Ale já jsem v tomhle ohledu divná. Jak třeba nemám moc ráda v SGA Shepparda, ale líbí se mi v tlupě s McKayem, tak tohle je totéž. Samotného Petera taky celkově moc nemusím, ale mezi ním a Nathanem je výborná chemie (tedy hlavně mezi herci) a bez toho by 1. série nebyla ani z půlky tak dobrá. Prostě jsou spolu výborní a 2. sérii už nechci znovu zažít.
I když Nathan s Mattem byli taky správná dvojka. :D

Proto ta natěšenost na další sérii, kde by měli být hlavně spolu (ehm, píšu na to téma povídku :oops: ). A kdyby se k nim ještě připojil Hiro a Matt, asi by mě už odvezli, protože přesně na tohle čekám. Ale nemůžou si obléct super-trooper hadry a zachraňovat staré paní z hořících domů, to je taky fakt :D Nejsou to X-Men (i když přiznávám, doufám, že to tím směrem směřuje :oops: ) a nějak se taky musí živit. :)

PředchozíDalší

Zpět na Heroes