Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Obecné Hvězdná brána film - pokračování ..?

Hvězdná brána film - pokračování ..?

Diskuze nezapadající ani do jedné z výše uvedených kategorií.

Příspěvek 18.3.2008 15:58:48
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Nic proti,ale myslim že tam hovořili o několika set stupňovejch mrazech...a před tim se nezachráníš,ani kdybys pálil Kodex Gigas
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 18.3.2008 16:49:31
Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

g_alien píše:
...to že docází k oteplování vědí dneska i děti ve školce....tahle byla prostě jenom vize jedné z těch tvrdších a destruktivnějších teorií...

No k filmu se moc vyjadřovat nemůžu, protože sem hned na začátku usnul, ale změna klimatu ze dne na den je totální kravina, to už je pomalu reálnější radioaktivní leguán běhající po NY. Je sice pěkný že se to zabývá současnými problémy (což ke scifi patří), ale forma kdy jsou děti ve školce oblbovány a problém oteplování je démonizován... :roll:

Příspěvek 18.3.2008 19:15:12
g_alien Airman
Airman

Odpovědět s citací

nebejt emricha na kterýo tak moc nadávate ..tak jsme se stargate nemusely nikdy dočkat...a tím pádem ani vašeho seriálu

Příspěvek 18.3.2008 19:35:06
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Tak by jsme tu probírali Andromedu, no bóže.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 19.3.2008 06:19:20
g_alien Airman
Airman

Odpovědět s citací

to byl doufám jen vtip..snad nechceš srovnávt andromedu s sg..? kdyby jsi napsal star trek..ale andromedu.? tak s takovouhle si raději pujdu pustit princeznu ze mlejna:D i to je větší sci-fi než andromeda...s přiblbím sorbem :D :D :D :!:

Příspěvek 19.3.2008 08:07:19
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Držte se tématu! A neurážejte mi Andromedu ;)
Obrázek

Příspěvek 19.3.2008 11:01:49
proximo Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

tak ja osobne si uz moc predstavit neumim... uz jenom proste proto, ze sg1 a sga tady je a bude!!! a navic puvodni herci - nic proti nim, ale urcite znate to, kdyz herce dabuje 10 let jeden clovek a najednou nekdo jinej, to proste neni ono... Jack uz je dneska Jack, R.D. Anderson mu proste dal osobitou tvar a Kurt Rusell je proste neco uplne jineho...
Surrender or be destroyed!!

Příspěvek 19.3.2008 11:25:10
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Tak mimo téma :oops:
Andromeda se mi docela líbila a nebyl to špatný seriál…ale neviděl jsem všechny díly.
Godzila se mi taky líbila i když ne tolik abych na ní koukal každý den. A Den taky nebyl špatný film.
Chyby jsou prostě všude.

A teď k tématu

Nesuď dne před jeho koncem. A nebo pokud chcete neříkej hop dokud nepřeskočíš.
Původní film SG měl něco do sebe. a na trilogii bych se rád podíval, ať to bude natáčet, psát, nebo i hrát kdokoliv.
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 19.3.2008 12:51:35
Blitzkrieg Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jur@'s píše:
Den Poté byl dobrej i Patriot mě bavil...

Když vše zamrzá, jak zabráníš tomu, aby místnost nezamrzla? Vytopíš ji... a oni posbírali celou knihovnu a zatápěli si :wink: , neviděl si to celý, tak mlč prosimtě, nevíš ani o co tam šlo...

Heh, no myslím že když sem neviděl sladkej americkej konec a titulky, tak můžu film ohodnotit. A vůbec, proč bych měl mlčet? Vod čeho tady forum je, když ne od vyjadřování vlastního názoru...

Příspěvek 19.3.2008 14:33:32
Del_S Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Jo dabing - já nevím když sem se koukal na SG tak sem viděl 7 řad česky a pak sem stáhnul 8 - 10 anglicky a musim přiznat, že pro mě je lepší ta angličtina, i když byl docela nezvyk, když jsem u Teal'ca slyšel indeed místo vskutku... Ale na druhou stranu musim uznat že dabing SG-1 byl opravdu dobrý...

Jinak Andromeda se mi taky docela líbila :wink:

Příspěvek 19.3.2008 14:45:30
Darth_RevanCZ Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

for Geser: Tak "několikaset" stupňový mrazy jsou docela hovadina. Nejnižší možná teplota je teoreticky -273 stupňů celsia, a tý se nepodařilo dosáhnout ani v laboratorních podmínkách. Myslím, že ve filmu řikali něco o teplotě kolem -100 stupňů ale jistej si tím nejsem. Film jsem viděl pouze jednou a bude to už nějakej ten pátek.

for Blitzkrieg: Nevím proč tu na ten film lidi tak nadávají. Jasně, neni to zrovna věc, na kterou bych se musel dívat každej den ale myslím, že námět filmu neni až tak špatnej. Není zase tak nepravděpodobný, že by něco podobnýho mohlo přijít. Z mýho pohledu bych byl radši, kdyby se autor spíš než na klasickej americkej "patriotismus" a boj několika málo hrdejch Američanů v New Yorku zaměřil spíš na celkovej dopad. Něco bylo nakousnutý na konci, kdy se lidi museli přestěhovat víc na jih. Bylo by třeba zajímavý sledovat, jak by to vypadalo, kdyby se lidi vysídlený hlavně z Ameriky a Evropy najednou museli nastěhovat na území do tý doby "méně" rozvinutejch států ... Ale to je na delší povídání a značně off-topic.

Jinak, já bych ten nápad s pokračováním původního filmu zase tak nezatracoval. Osobně jsem zvědavej, jak bude nakonec případný pokračování vypadat. Ark of Truth jsem viděl až teď na Sconu a řekněme, že ještě asi chvíli potrvá než si ji stáhnu. Čtvrtá řada Atlantis, taky nenaplnila očekávání spousty fanoušků. Jedna kráva se nedá dojit věčně, a tak spíš než 100x nastavovanou kaši, bych se konečně podíval na něco "nového".
If I die in combat zone ... box me up and ship me home!

Pin my medals upon my chest ... tell my mom I've done my best!

Hardcore tacti-cool taštička na dokumenty ...
http://www.army-obchod.cz/zbozi/doplnky/ostatni/3-tasticky-na-dokumenty-1215

Příspěvek 19.3.2008 15:37:32
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Darth_RevanCZ:Já ho taky viděl před časem...A vim,že to normálně není možný,ale jsme v americkym filmu.A mě se docela zamlouval :) Jenže bylo vidět,jak praskaj zdi během sekundy.
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 20.3.2008 08:11:50
lihkan Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

me se film libil horsi spis bylo to ze ja znal sg1driv nez film tskze mi to pridalo uplne jiny ale na filmu se mi strasne libila ta atmosfera toho egyptskeho tajemna
ta byla i 1 rade sg1 ale pak to slo s kopce kazdopadne na dalsi film bych se mrknul ale nejak by mi to nesedelo ta ignorace serialu to by bylo divne :roll:
[img][./images/thumbs/colasignproject_1246512172.png]http://img148.imageshack.us/img148/7776/colasignproject.png[/img]
má literární tvorba:
Obrázek
Niní ve vaší povídkové sekci

Příspěvek 20.3.2008 14:47:03
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Hm, tak na pokračování Hvězdný brány bych se taky podívala. Ze zvědavosti. Původní film se mi líbil, ale dneska už si při slově Stargate vybavím spíš SG-1 než Spadera a Russela... a jak už tu padlo, bylo by to trochu divný ignorovat deset let příběhu ze seriálu. Ale jak říkám, zvědavost by mi nedala a mrkla na to :)

Příspěvek 20.3.2008 16:50:13
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

No jo, ale jakej jinej film na téma SG-1 chcete natočit než ty, co jsou nebo jsou připravovaný jako pokračování seriálu? Jinak než se vykašlat na seriál a pokračovat ve starým filmu to asi nepůjde :wink:

V mém okolí si spíš lidé vybavují pod slovem Stargate (Hvězdná brána) ten film, než-li seriál...

OT: v tom Dni ty teploty do mínusu šli opravdu několik stovek dolů (jestli to bylo teda dobře přeložený :lol: ), ale ohen když hoří tak má taky kolem toho tisíce stupnů, takže :) a k tomu, že se to změnilo tak hned... ten film nemůže mít 10hodin... takže se museli spokojit s normální délkou filmu a useknout ty roční prodlevy než se vše projeví :wink:

Jééé, můj jubilejní 1000. příspěvek :bounce:
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

PředchozíDalší

Zpět na Obecné