Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Obecné Co byste chtěli vidět v 5. řadě Atlantis?

Co byste chtěli vidět v 5. řadě Atlantis?

Diskuze nezapadající ani do jedné z výše uvedených kategorií.

Příspěvek 13.3.2008 22:10:04
chrastenka Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Bylo by zajímavé,kdyby našli další město.Byla by to třeba dvojepizodí příběh a bránění toho nového města třeba před wraithy.Napadá mě hodně dobrej příběh.Atlantiská expedice by našla odkaz na ztracené sesterské město Atlantis.Při příletu Apollem na místo najdou jenom celou zmrzlou planetu pokritou ledem.A v jednom místě velkou díru v ledu hlubokou několik stovek metrů s naprosto hladkým povrchem velmi podobné jako to bylo v alien vs predator nebo v lost city.atlantiský tým se rozhodne prozkoumat jumprem kam ten tunel vede,tunel vede až na pevnou zem hluboko pod ledem a při prozkomání objeví velkou jeskyni,kde se jim naskitne úžasný pohled na město celé poschované ve tmě.Rodny vysvětluje,že město mělo určitě zapnutý štít,který chránil město před ledem a poté co se zhroutil nechal okolo města velký půlkruhový prostor.Během výstupu se objeví nad planetou hiperprostorové okno a z něj vystoupí lod' wraithů.A hned začne pálit na Apollo.Bohužel Apollo je blízko tunelu v ledu a pár střel z lodi wraithů trefí vstup do tunelu a pohřbí náš tým dole.Bez možnosti se dostat nahoru. :lol: Dole v jeskyni se snaží prozkoumat město.A to najedou začne rosvěcet světla.Během chvíle zjištují v městě pohyb a nezvané hosty. :lol: :lol: Jsou to travelers.Cestovatelé.Larriini lidé.Jsou předvedeni před velitele.Ten jim říká,že město je jejich a nechtějí se o něj dělit.Sheppard se dozvídá,že cestovatelé mají podobnou technologii jakou použil onell v antarktidě.Kruhy které vypálili proud energie,která viřezala díru do ledu.Jejich lod' odletěla se třemi prádními ZPM z města,.cestovatelé umí nabít ZPM.Ted'jsou ,ale pohřbený ve měste.Nemají jídlo, vodu nic.Destilací vody z okolního ledu je zbytečné protože led obsahuje prvky které jsou jedovaté a navíc jsou po ohrátí ledu v pliném skupenství stále ve vodě.Město napájí malý generátor cestovatelů Sheppard jim nechce nechat město a chce ho pro sebe :twisted: :twisted:Dál ten příbeh nemám dodělaný,ale v druhé části by mohly cestovatelé prinést ty 3 nabité ZPM.a wraithové by bojovaly také o to město.sheppard by dronama prorazil led.těch dronů v tom měste jsou tisíce.Boj o město by byl jako v díle The Siege. :lol: :lol:

Příspěvek 14.3.2008 00:29:27
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Co bych ráda viděla v 5. sérii? SGA - protože poslední dobou mám pocit, že se koukám na úplně jiný seriál :cry: Taky by mě potěšilo větší zapojení Tuláků...
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 14.3.2008 15:31:46
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Co bych chtěl?
No aby nějak odstranili Teylu. Tvůrci se dohodli, že to bude poslední řada a aby to k tomu celou sérii směřovalo, což by doufám mělo za následek více epizod týkající se děje (Michael, Wraithové... prostě aby to bylo SGA ala S1)...já vím je to nesplnitelné (hlavně bod jedna), ale co se dá dělat)

EDIT: Jen pro upřesnění ne, že bych se na SGa nerad díval nebo tak, ale nechci aby to skončilo ala SG-1.
Naposledy upravil Pan Citron dne 14.3.2008 16:32:14, celkově upraveno 1
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 14.3.2008 16:30:10
athoscity Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Já rozhodně souhlasím s těmi, kteří by rádi více misí hvězdnou bránou. Ale taky chci vidět mise na lodích, včetně Phoenixe a dalších, nových lodí. A napadlo mě, že když Země dokázala postavit stanici Midway mezi dvěma galaxiema, tak by mohli postavit nějakou malou stanici schovanou ve naší Sluneční soustavě, kam by umístili hvězdnou bránu, a fungovalo by to třeba jako výzkumná stanice. Nebo třeba postavit základnu na Marsu nebo měsíci. Mohlo by to třeba být jen v jednom nebo dvou dílech, ale hlavně aby se Země už trochu vyvinula, a všechno co postaví, si vzápětí nenechala zničit.

Příspěvek 14.3.2008 17:55:21
Del_S Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Jo já bych možná dal tak jednu nebo dvě velký vesmírný bitvy a pak nejaký normal mise kde choděj a tak... Ale to se asi nestane..

A taky by mě zajímalo co chtěl udělat silnější než ORI.. Oni byli povznesené bytosti a jejich lodě byli opravdu silné.... Pokud nechtěj udělat replika velikosti Godzily :D

2Air Force: Nemyslim si že budou řešit Forda... Podle mě na nej už zapoměli...

Příspěvek 14.3.2008 19:21:42
Fence Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No mě teda v atlantis cyhběj předevšim nějací pořádní spojenci. V sg-1 to byli např. Tokrové, Asgardi. Tak i tady by mohli nějací bejt. Nějací, kteří by měli vyspělejší technologie.
btw. Když už je řeč o Fordovi, je škoda že se nevrátil. Podle mě byl fajn.
....why everyone wants my gun?....

Příspěvek 14.3.2008 19:32:25
chinet Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

ja bych tam chtěl

- mezigalicticky most ale tak 10x vetsi než ten stary

- 3 stale lode v Pegasu

- nějak vesmirna bitka ktera neskonci behem 10 minut

btw

ten namět stím 2. městem se mi hodně líbí

Příspěvek 14.3.2008 19:38:52
chrastenka Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

To další město by bylo fajn,ale to nám nedopřejou. :oops: :oops:

Příspěvek 15.3.2008 11:45:40
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Vlad Dracul píše:
Zajimava otazka. Brutalni bitvy? Netragikomicke dialogy a zadnou Teylu.

tak to dřív pojede čert na bruslích do práce

Příspěvek 15.3.2008 11:59:34
Gogan.skokan Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

No já nevím, ale u SG-1 mě dřív štvalo, že o lodích jen mluvili a nebyli vidět. A vzápětí se s nima myslím v 7. nebo 8. sérii roztrh pytel a už to prostě nebyla typická SG. V 6. sérii byl Prometheus asi jen ve 3 dílech a jak bohatě to stačilo. Jde o to, že dřív to mělo nějakej děj a poznávali jsme další planety. Teďka je o tom, bejt v centru dění, vypadat jako tvrďáci s dobrým srdcem a všecko "pokosit". Dřív byla SG vědecko fantastický scifi myslím a teďka... klasický scifi, který si zakládá jen na dobrým základu a jménu Stragate. SGA byla výborná v první sérii a na to by měli myslím navázat - aneb jak jsem psal: víc normálních misí. Je škoda, že už nevidíme ani ty tipcký věci který pro SG byly - pohled na bránu na cizí planetě jak se pomalu aktivuje a pohled na ní a náš tým poté projede... V SGA to snad nebylo ani jednou co si pamatuju! Od určitý doby mi to prostě chybí, protože teďka tam brána je, že tam prostě je!

Příspěvek 15.3.2008 12:29:30
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Ale Stargate se musí vyvíjet, že se to dříve nebo později přesune na lodě je jasné.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 15.3.2008 16:08:37
STLucy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

taaakze:
vela vela akcie, vela vesmirnych bitiek, Elizabeth Weir, odrezat ich od nasej krasnej planety - aspon na pol serie, koniec Teyli, daku nebezpecnu chorobu pre Woolsyho (hadam som tie mena napisala spravne), total-mega-super zbran pre Shepparda aby tolko nezavidel Rononovi tu jeho, poslat Cartrovu domov, samozrejme Wraith aaa konecne ziadne dalsie zmeny v hereckom obsadeni serialu - to je to najdolezitejsie.

Příspěvek 15.3.2008 19:09:16
Gogan.skokan Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

No dobře vývoj... ale musíš brát, že stargate má být stargate. Vývoj je dobrá, ale to by pak mohli další seriál. Něco jak jsem psal. Místo Stargate, tak StarShips :-)

Příspěvek 15.3.2008 19:18:12
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Tak při správném psaní a s více postavami by šlo udělat obojí, chodit bránama i mít ship-based story. Nebo v krajním případě prostě mrsknout bránu na palubu lodi.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 15.3.2008 19:19:32
Del_S Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Jo a aby to zachvilku nebylo Star Wars cože ne ale něco podobného, že se bojuje uplně všude... a nebo další Andromeda :D

PředchozíDalší

Zpět na Obecné