Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 4x16 - Trio [Trio]

4x16 - Trio [Trio]

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 14.2.2008 20:31:39
Marlowe Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Vubec se mi zda ze se snazi napasovat Radka do nejaky divny role... a navic to vypada ze kazdy scenarista ho vidi jinak... my ho vidime v tom nejlepsim svetle protoze je cech, ale... no nevim treba ti holubi to byo divny, myslel sem ze z nej chtej udelat nerda jako z Rodnyho, ale ted navic ty boty to uz trochu zavani uchylem.. :?
Treba se jeste budem divit... az mu nekdo omylem najde nafukovaci panu ve skrini :)

Příspěvek 14.2.2008 20:41:55
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Marlowe: To s těma botama je jen blbej vtip...Mallozzi se snaží být vtipný :roll: . A co, chovat holuby není sice obvyklé, ale pokud jde o klasifkaci slova divný = úchylák, tak to jsme tu všichni úchylní ;-).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 14.2.2008 20:56:17
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jo, co je špatnýho chovat holubi, děda je chová celej život, soutěží na závodech a když vemu v potaz holubi které nemá na chov (btw dost drahý koníček) tak holoubci jsou velmi chutní, nadívaná holoubátka a k zapití pivíčko....
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 15.2.2008 00:28:01
Marlowe Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

spike kree: Muj deda taky chova postovni holuby... jj je to basta :) jo na tom asi nic neni jen je to neobvykle, ale prijde mi ze se z nej koukaji trochu skrz prsty doufam ze to nebude eskalovat do dvou tuctů párů bot u něj ve skříni...

Tar-ara: Pepu fakt nemam rad... btw: nerekl sem ze divny = uchylak..

Příspěvek 13.3.2008 21:30:08
Fence Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Musim říct že mi Kellerka nebyla ze začátku vůbec sympatická, ale s dalšímí díly se mi líbí čím dál víc :) přijde mi že všichni všechno moc řešej, ale ona je fut v klidu, nebo aspóń klidnym dojmem působí. No uvidíme v pátý sérii, kde bude zřejmě hlavní postavou.
....why everyone wants my gun?....

Příspěvek 30.3.2008 17:57:01
Geros´Lal Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Trio byla úsměvná epizoda. Hlavně jak se McKay snažil házet lasem. :-)
Na vyplňovací epizodu to nebylo špatné.

Předchozí

Zpět na Pokec o epizodách