Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Obecné Co byste chtěli vidět v 5. řadě Atlantis?

Co byste chtěli vidět v 5. řadě Atlantis?

Diskuze nezapadající ani do jedné z výše uvedených kategorií.

Merlin Miridyn Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Hrozně by mě zajímalo, co byste rádi viděli nebo snili byste ať už o technologiích nebo nových rasách v paté řadě atlantidy! Premiéra není daleko tak snad nebudem :offtopic: !!! :roll: :roll:
G.Hank Landry:Vy znáte toho muže???
Vala Mal Doran:Ano, je to můj otec!!!

vim

Příspěvek 13.3.2008 20:26:52
Shanks1 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

vím že je to přehnané přání ale rozhodně bych rád viděl Furlingy

Příspěvek 13.3.2008 20:39:17
chrastenka Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Já jsem zvědavej na ty nové nepřátele :lol: máme azgardské zbraně,které projdou štíty nejsilnější lodi Ori.Tak jsem zvědav s čím přijdou.Jedno je jisté,ten nepřítel musí být silnější než replikátoři a i jeho technologie musí být zákonitě lepší než antická.Třeba to už konečně budou ty lítající lachtani s Ati genem :lol: :lol:

Příspěvek 13.3.2008 20:42:18
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Zajimava otazka. Brutalni bitvy? Netragikomicke dialogy a zadnou Teylu.

Chci ale moc, takze nic. :roll: :lol: :dontknow:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 13.3.2008 20:42:18
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

no jen doufám že nový nepřítel není Michael s těma wraitholidma. já bych hlavně rád aby trochu dořešily Wraithy. Docela je "nakously" , ale myslím že by je šlo rozpracovat víc. Přeci jenom to jsou zajímaví nepřátelé.

Příspěvek 13.3.2008 20:42:20
Airman First Class

Odpovědět s citací

abych řekl pravdu tak co se týče technologie, bych chtěl konečně, aby našli nějakou tu buď nabíječku nebo výrobnu ZPMek, protože pořád mají velkou zásobu ZPM, ale nevíme odkuď je berou!!! :roll: :roll: :roll:

Příspěvek 13.3.2008 20:50:06
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

pokud jde o technologii, tak bych rád antickou loď co vydrží alespoň 6 dílů a bude dobrá nejen jako cvičný terč pro nepřátele :roll: (třeba jen malá lodička jako al´kesh, jen aby hned nebouchla :wink: )

Příspěvek 13.3.2008 20:55:58
Gogan.skokan Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Mě by se celkem líbilo, kdyby zase chodili víc na normální mise. A třeba bez Jumperů (hustý lesy a atd.) a taky se konečně podívali na to, jak se třeba vyráběli hvězdný brány, s ní spojená nějaká nová problematika... pomalu se nám totiž vytrácí název Stargate a přechází to do StarShips... :-) trochu víc vojenský... jak to říct, poslušnosti atd. Přijde mi, že teďka měli až moc velký volno. Snad si je Woolsey kapku zkrotí. Popravdě... podívejme se na Hammonda na začátku... Žádný další ZPM, Aurory nebo tak něco... toho mám celkem pokrk. Raději trocha normální SG :-) A třeba nějaký spletitý propojení misí SG-1 a SGA... Dalo by se udělat tolik, jen kdyby si nechali scénáristi kapku poradit... :-) Tedka už jsme skoro vyspělejší než samotný antici, od kterejch se učili i samotní asgardi... Trocha víc přírody a lepší dialogy... občas jsou pěkně proklouklý. A hlavně... míň technoblíbolů. Dřív to Sam vysvětlovala tak hezky polopatě a teďka takový motanice...

Příspěvek 13.3.2008 20:58:01
Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

napínavý děj a žádná Teyla. nejsem moc náročný, ale stejně asi nedostanu ani jedno :?

EDIT: souhlas s Goganem
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

Příspěvek 13.3.2008 21:17:44
Airman First Class

Odpovědět s citací

je pravdou, že teď ve 4.řadě měli docela dost na pilno jen si to vezměte trochu z nadhledu:v prvních 2 dílech se snažili získat nějakou energii do štítu a vůbec do celého města, hyperpohon atd. Pak to byli replikátoři, s těma se piplali asi 9-11 epizod. Pak bylo spoils of war- trochu víc o wraithech, a pak pár odpočinkových, trochu napínavých končících tragicky to bylo asi 5-6 epek! no a poslední 3 epky byli o Michaelovi! když si to tak zhrneš tak to byla docela rušná řada!! :wink: :wink: :roll: :roll: :idea: :shock: 8)

Příspěvek 13.3.2008 21:25:03
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Ať tam lodě klidně zůstanou, ale v tom případě se nám to rozdělí. Na mise bránou by spíše chodil ten nový tým pod tou velitelkou (+třeba Lorne a Ronon), zatímco mazáci jako Sheppard nebo McKay by lítali spíše loděma.
A Carterová jako velitelka Phoenixu.

Mě by úplně stačilo, kdyby se v S5 stalo vše, co bylo v The Last Man.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 13.3.2008 21:31:03
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Me aji taky, akorat by tam meli zapojit i Cestovatele, a Repliky (udelane tak, ze se povazuji za skutecne potomky Antiků a Lidi maji za prekazejici pakaz) :)
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 13.3.2008 21:41:44
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Jediná věc, která by mi to vynahradila by byl ve znělce text "PRODUCED BY RONALD D. MOORE AND J. MICHAEL STRACZYNSKI" v titulcích...

Gera nebo Wrighta by ale mohli přibrat.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 13.3.2008 22:03:07
Mdeadalus Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

2VladDracul: replici sou minulost. Pro patou radu s nima nepocitam protoze v pate rade nebude Elizabeth a ta ted je neco jako velitelka repliku :wink: ale mozna nas scenaristi prekvapej
Nic není dostatečně chráněno před průměrně talentovaným blbem

Příspěvek 13.3.2008 22:06:09
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Totáč souhlas s Gogan.skokanem.

Na zemi by se do toho mohli trochu přimotat Geni, který by nemuseli najednou bejt jen banda negramotů po obrně, jako v harmony :x :?
Možná taky moje ex-nejoblíbenější postava z SGA - Ford :)
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Další

Zpět na Obecné