Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Scon 2008

Scon 2008

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Příspěvek 12.3.2008 19:18:38
crooked.eye.sgc Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Vlad Dracul: Myslíš, že kvůli tomu, že nemáš rád tramvaje, všichni pojedem na Vyšehrad? Kámoška řiká, že to neni dobrý a mám pocit, že po srazu na Florenci už ani nebudeme někde poblíž Céčka.

hexx: Mno nabízim. Je to opravdu na tobě. Mno na Smícháči. Jestli tam půjdem po skupinkách a každej si vezme miliardu věcí, tak myslim, že bychom tam mohli, řekněme v ty čtyři, ještě být. Ale opravdu nevím. Nejlepší by bylo hnedka v těch 13 na Florenci, ale když nemůžeš. Hmmm...momentíček...já trošku zapřemejšlim...Myslíš, že v 16h, kdybys byla na Karláku dole v metru, někde u laviček, tak by to bylo úplně nejlepší - to je tak čas akorát na odjezd k OA. Ještě ti napíšu SZ a nějak to pořádně domluvíme.

Tar-ara: Tak já tam byla už v pátek. Ale každej od nás potřebuje mít známky, někdo sice jenom gumičky, ale i tak. A tak dva lidi si určitě koupí ještě něco.

Příspěvek 12.3.2008 19:22:21
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tar-ara:Klidně ti DVDripy 3. řady vypálím. Když tak napiš SZ nebo přes ICQ.
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Příspěvek 12.3.2008 19:27:29
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

S metrem jsem pouze podotknul ze by to bylo rychlejsi :)
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 12.3.2008 19:32:24
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Vlad Dracul: Ale jak tak koukám, tak stejně tam asi budem někam muset, protože zrovna od pátku je přerušenej tramvajovej provoz, samozřejmš v našem úseku. Jinak jsem to nemyslela nijak zle - ona ta tramvaj tam je taky za chvilku. :D

EDIT: Mimochodem, lidi. Koukala jsem na ty tramvaje a jejich výluky. Podle toho, co jsem pochopila, tak jediná tramvaj, která tam dojede je 11-ka. Zbytek vždycky někde končí. To jestli to je pravda, tak to bude pěkně narvaná. Lepší by bylo, kdybych koukala špatně a jelo tam i něco jinýho. (Vlad Dracul: Nezmiňuj prosimtě zase to metro :lol:)

Příspěvek 12.3.2008 19:57:29
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Ano, jede tam jedenáctka, stanice Horky :wink: Ale klidně se tam dá dojít i ze Synkáče a tam toho jezdí víc. Já pojedu 11, protože jsem s ní jezdila do Záběhlic do práce a vím, kde to je. A taky protože jsem na Scon jela stejně i loni. A jet narvaným doprvním prostředkem? To zažívám běžně každý den v Ústí, kdy jezdím nalepená na zadním skle a je to sranda :D Navíc si stejně nemyslím, že by tramvaj byla nějak extrémně narvaná. Loni to bylo v pohodě a na Scon nejezdí tolik lidí, aby se všichni rvali do jedné tramvaje jako se to děje třeba s rychlíčkem do Chotěboře - zvlášť, když lidi pojedou z různých směrů. Ale můžu se mýlit :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 12.3.2008 21:13:20
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Dobrý. Tak jsem přehlídla dvě tramvaje. Ve výluce, která by mohla vadit, je jenom 7-ka a 18-ka.
To bude asi tim, jak se moc těšim a tak dělám zmatky. Taky, když mě takhle vystraší - jsem si to hezky naplánovala a oni mi to zkazí. Ale dobrý, už to mám zase o.k. Jenom nechápu, proč to nemůžou přesunout až na pondělí. Takhle to vypadá, jako by se to někdo snažil sabotovat :lol: (ironie)
Takže - jestli se chce ještě někdo přidat, tak původní sraz pořád platí -> 13h - Florenc - před McDonald's. Pak jsou ještě dva, takový možný: cca.14h Smíchovské nádraží - dole pod schodama a pak v 16h - a to bude buď na Karláku (dole v metru na lavičkách) nebo na I.P.Pavlova (asi taky spíš v metru). To si ještě nechám projít hlavou a kouknu na intervaly.

Příspěvek 12.3.2008 21:39:46
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Mohli by jste napsat pravdepodobnou presnou trasu? V Armyshopu bych se rad mrknul na pra veci, ale doufam ze zenska cast nebude nekolik hodin vybirat hadriky, jestli jo, chlapi muzou do hospody. :D
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Příspěvek 12.3.2008 22:17:11
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Pravděpodobnou trasu? Heh. Mno na Florenci se možná půjde k Mekáči, ale to uvidíme podle času a chuti :D. Pak se teda jede na ten Smícháč. Nemůžu ti zaručit, že někdo...ehm...přesněji nějaká holka nebude vybírat věci na sebe. Za sebe to teda můžu říct. I když si všeobecně myslim, že všichni si nechaj udělat známky a bude. A pak, když bude čas, tak můžem jít všichni do hospody. (kde z nás určitě budou mít velkou radost. S těma taškama a karimatkama) Myslim, že to bude spíš improvizace podle času. :D

Příspěvek 12.3.2008 22:35:56
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

No tak schvalne kdo z vas by se zdrzel na Mekaci kvuli levnemu a chutnemu jidlu? :) Porad lepsi nez pak v nejakem pajzlu splasit od hladu nejakou "cerstvou" housku s vajickovym salatem :idea:

Invaze - 41. část

Příspěvek 13.3.2008 17:42:33
Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak změna plánu... spim s vámi :lol: 8)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 13.3.2008 20:59:16
General
General

Odpovědět s citací

Vlad Dracul píše:
No tak schvalne kdo z vas by se zdrzel na Mekaci kvuli levnemu a chutnemu jidlu? :) Porad lepsi nez pak v nejakem pajzlu splasit od hladu nejakou "cerstvou" housku s vajickovym salatem :idea:

Tousty, tousty! :wink: Na conech se jedí zásadně tousty :wink: Navíc na synkáči je pizzerie a není daleko :wink: Ale co jsem koukala na program, tak na jídlo stejně čas nebude :D

Quinix: Supéér! To je správný conový duch. Je pražák a přesto bude spát ve spacáku a ponocovat :D :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 13.3.2008 21:24:07
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

V tom pripade budu vytrvale ignorovat protesty ohledne prezvykovani a chroupani. :D

Invaze - 41. část

Příspěvek 13.3.2008 21:35:13
WiX Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jak je to s registracemi těch, kteří se nezaregistrovali předem? Je to pouze jen dražší, nebo se můžou vyskytnout i komplikace?
Existence jevů UFO nám nic neříká o mimozenské inteligenci, ale vypovídá o tom, jak vzácná je inteligence zde na Zemi.

sir Arthur C. Clarke

Příspěvek 13.3.2008 23:11:21
General
General

Odpovědět s citací

Jen je to dražší. Nevím o kolik, ale určitě počítají s lidmi navíc :wink:

Příspěvek 13.3.2008 23:18:04
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ale já vim - místo 270Kč to stojí 350Kč...

Už za pár hodin! :D ... jsem na to celkem zvědavá. Teda já se těšim a to bych možná neměla, kdyby se náhodou něco semlelo...

Tak se tu zatim mějte! :lol:

EDIT: 100.příspěvek! (přesně tak jsem to chtěla - těsně před Sconem)

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony