Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Festival fantazie 2008

Festival fantazie 2008

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Příspěvek 12.3.2008 10:39:49
Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Eleira píše:
...
Chtěla (a asi ještě chci) dělat přednášku na téma ve smyslu "Baal v mytologii a Stargate", ale jednak nemám starší díly SG-1 (tím myslím díly do poloviny 8. série) a navíc, když jsem viděla ten mezerovitý překlad Ugaritských mýtů, tak jsem se vyděsila a v šoku jsem knížky vracela do knihovny nepřečtené. Tak pokud se z toho šoku vzpamatuju natolik, abych si ty knížky znovu půjčila a tím překladem/nepřekladem se prokousala a seženu si SG-1, tak snad přednáška bude, ale v současné době je to tak 40:60.
...

Jéé, přednáška o Baalovi :love: To zní dobře. Doufám, že se ti ji podaří udělat :D

Jinak se na FF moc moc těším :D Díky bohu, tento rok se už nebude opakovat situace, kdy jsme s Pet Holly snad do týdne před FF nevěděly jestli pojedem. To byly nervy :?
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

Příspěvek 12.3.2008 11:35:01
Pet Holly Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Anijsha: Strašné nervy, nerada na to vzpomínám :( , ale tentokrát pojedeme, i kdyby já nevím co... by mě muselo snad jedině zajet auto, abych se nedostavila a i v tomhle případě bych byla duchem přítomna :D .

Přednáška o Baalovi... jo jo jo, jsem pro všemi deseti :lol:
Obrázek

Příspěvek 12.3.2008 14:44:20
Han Ellen Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Bydliště: říše fantazie :D jinak Přerov...nebo Praha.... nebo Chotěboř... občas Slatiňany
Odpovědět s citací

No já si ke všemu prohlídla současný program, co už mají k nahlédnutí a málem jsem vybuchla nadšením :D Teď jenom co nejdřív a co nejlíp udělat všechny zkoušky a můžu si užívat prázdnin!
(Musím se přestat těšit, jinak se mnou nebude domluva :oops: )
>>>Sen je dobrodružná výprava, na kterou se vydáváme každého večera<<<

Příspěvek 12.3.2008 15:58:08
Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Přednášku o Baalovi bych taky nadšeně uvítala, je to můj nejoblíbenější záporák (teda aspoň v SG-1) ... některý wraithové jsou hodně silná konkurence :)
Bude někdy naše civilizace natolik vyspělá, že se budou koblihy plnit rovnoměrně?

Příspěvek 12.3.2008 17:21:36
Anise23 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Cawte chcel by som sa spítať či ide niekto zo zapadného slovenska na FF???
Vedoucí výslechu: Viděl jsem jak jste tu zbraň použil- působivé, jak se jmenuje?
Jack O'neill: To vám bohužel nemůžu říct.
Vedoucí výslechu: Vojenské tajemství ?
Jack O'neill: Ne, prostě se to špatně vyslovuje.

Příspěvek 12.3.2008 17:44:17
Leja Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

No západné... kto vie, ale zo stredného sa jedna osôbka konečne chystá :wink:
[img][http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.png]http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.pnghttp://[/img]

Never run away from sniper, you will only die tired!

Příspěvek 12.3.2008 20:25:05
Kulda Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ještě dotaz-kdo z vás co jede má pod 18/pod 15? :?

Příspěvek 12.3.2008 20:28:23
henzis Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Uvažuji že pojedu taky ale asi ne na celý. Jelikož tam mám taky zkouškové a v práci mně v tu dobu asi nedaji dovolenou(na zkoušky si ji vyberu celkem dost). Ale jak to tu čtu dost mně přesvědčujete.

Příspěvek 12.3.2008 20:46:37
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Mno, já počítám, že pojedu na celý a budu se modlit, abych měla zkoušky hotové...protáhli nám totiž zkouškové až do 4. července a toho, koho to napadlo, bych opravdu osobně nejradší uškrtila :?

Kulda Myslím, že Aslan spadá to té kategorie pod 15 :wink: Hooodně pod 15. :D Jinak asi nikdo. HAck je nejmladší (a tady to myslím bez legrace a zcela vážně :wink: ) a i ten je už nad 15, takže...
Ale pod 18? Pár lidí se najde, ale přehled o tom nemám :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 12.3.2008 20:51:21
Kulda Airman
Airman

Odpovědět s citací

Á,Aslan,říkáš?
No já jenom abych tam nebyl úplně nejmladší. :lol:

Příspěvek 12.3.2008 20:58:26
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Např. já mám pod 18,sedmnáct je děsný věk už abych se toho zbavil.
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Příspěvek 13.3.2008 01:34:36
WiX Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Colonel LAZYjohn :arrow: Osmnáct ale taky nic moc. Teoreticky všechno můžeš, nicméně prakticky na tebe každý na tebe hledí "no jo, čerstvě dospělý a myslí si že mu patří svět" :fish:
Existence jevů UFO nám nic neříká o mimozenské inteligenci, ale vypovídá o tom, jak vzácná je inteligence zde na Zemi.

sir Arthur C. Clarke

Příspěvek 13.3.2008 06:21:08

Odpovědět s citací

Uzivejte si mladi dokud muzete.

Kulda ..
co ja vim tttak pod 15 je treba Galbovka ....
Ta to vyresila tak ze si sebou na FF vzala i rodice :) (vsem to mysli extra pripad .... on jeji otec chodi i na srazy ... a vubec je to fajn clovek)
F I A W O L
Klenotka, LP 2008 píše:
SG komunita musí spolupracovat. A můžu mít k SGC milion výhrad a nesouhlasit s tisícem věcí, ale pořád nám jde o stejnou věc.
...
SG komunita se musí rozšiřovat a toho nedosáhneme tak, že si každý bude hrabat na vlastním písečku.

Příspěvek 13.3.2008 06:26:32
Kulda Airman
Airman

Odpovědět s citací

No-žiju jenom s matkou,jejím přítelem a babičkou. :)
Ani jeden nemá rád sci-fi,navíc mám malou roční ségru,a v červu mamka rodí znova,takže by se mnou stejně nikdo nejel.
Akorát uvažuju,že poprosím,aby mně tam zavezl. :wink:

Příspěvek 13.3.2008 07:09:18

Odpovědět s citací

Kulda píše:
.
Akorát uvažuju,že poprosím,aby mně tam zavezl. :wink:

Mno ... nechci lobovat ... ale hromadny cesty na FF taky nejsou k zahzeni :D A z Brna se take urcite pojede ... :wink:
F I A W O L
Klenotka, LP 2008 píše:
SG komunita musí spolupracovat. A můžu mít k SGC milion výhrad a nesouhlasit s tisícem věcí, ale pořád nám jde o stejnou věc.
...
SG komunita se musí rozšiřovat a toho nedosáhneme tak, že si každý bude hrabat na vlastním písečku.

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony