Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Festival fantazie 2008

Festival fantazie 2008

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Příspěvek 11.3.2008 08:55:51
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space
Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Zabít Teylu? Vy rasisti! :lol:
Tam na té přednášce mě teda nikdo neuvidí - maximálně abych tam dělal :"Bůůůů!" :lol:

Jinak jak tady všichni píšou jednou jet a neodjet (něco v tom smyslu :lol: ) tak to je svatá pravda. Sice jsem většinu zábavy na mém prvním FF(FFs06) prochrápal tak sem okamžitě věděl, že musím jet i na další - a na FFs07 jsem zjistil, že se dá bavit na conu i bez přednášek a že když jdu spát někdy ve 2 ráno tak pak nechrápu :lol: :lol:
tím vlastně přichází otázka - s kým se budu moct tento rok držet? :D (Minule to byli hlavně Mc, Scream, Eleira a Schovi - co si pamatuju :D ) a protože sem si to užil zatím pomalu nejvíc tak doufám že ta skupinka zůstane tak nějak podobná :D
Btw Eleiro - neboj už vím kdo to je Lorne :lol: :lol:
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 11.3.2008 10:25:13
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Taky jsem loni jela poprvé (s mamčou :wink: ) a nelitovala jsem! Rozhodně doporučuju všem, co to ještě nezažili.

Jak zabít Teylu? Tak tam budu v první řadě! Měla bych pár vlastních nápadu :twisted:
Naposledy upravil Lirael dne 11.3.2008 10:34:29, celkově upraveno 2
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 11.3.2008 10:27:42
crooked.eye.sgc Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak já se přidávám ke všem těm doporučením!
Kdo nejel, ať určitě jede!
Protože je to vážně nehorázná sranda a to že se člověk skoro nevyspí? To mě nějak netrápí. Já mám vlastně pocit, že už jenom to, že seš s lidma, který ti dodávaj energii, tak ten spánek neni tak moc nutnej. :D
Tak nějak přemejšlim - mám spát na FF s váma? Respektive - vzali byste mě k vám? 8) ... i když je ještě dlouhá doba a já nevim, jestli nebudu s naší chatovou skupinkou, která teda přijede až přímo na Gatecon (hrůza).

Klenotka: přednášku udělej :wink: ... jako určitě

Příspěvek 11.3.2008 10:43:58
Pet Holly Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Klenotko, dobrovolně se hlásím k tomu nápadu na přednášku :D a velice ráda ti ji přenechám, protože asi nebudu mít čas ji udělat a o to víc budu ráda, když se toho úkolu zhostíš zrovna ty, už jsem na to zvědavá 8) .
Obrázek

Příspěvek 11.3.2008 12:48:08
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

To byl jen návrh, nevím, jestli bych ji stihla. Mám pár přednášek v Seriesconu a taky v Heroes. Chtěla jsem udělat ještě přednášku o doktorce Keller/Jewel Staite, ale to se poptám na lapiduchu, jestli si to nechce vzít někdo jiný.

Blackthunder: Ono se dost těžko vybírá s kým a kde. Já jdu často jenom z horních pater do přízemí kulturáku taky dvě hodiny, než se pozdravím se všemi :D
Každopádně pro mě, jako starší osobu, už to ponocování přece jen tak moc není :)
Resp. pít, chodit do restaurace a hrát šipky můžu doma a ne platit dva tisíce za con :D Já si na přednášky zajdu ráda a hlavně na filmy, těch stihnu na FF hrozně moc, protože za rok skoro nemám čas si zajít do kina. Takže si to na FFku vynahrazuju.
Ale samozřejmě posedět s tlupou lidí je sranda, jenom si ale radši sednu a pokecám. :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 11.3.2008 13:26:18
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Tak to já rozhodně taky chci vidět co nejvíc přednášek to půjde, ale večer když už nic pořádně není, krom nějakých promítání není na pokecu s ostatníma nic špatnýho ne? :D
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 11.3.2008 13:57:54
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Kate: Proč by ne ;-).

FF, jé, mé drahé FF. Jet či nejet? To není otázka...vždyť je to přece jasný ;-). Spousta programu a když není, jsou lidičkové (nováčci to mají trochu těžší, ale když se správně chytnou a nestraní se, tak je to dobrý ;-)). Ono, i když program je, tak je spoustu lidiček :).
A večerní hraní kulečníků a šipek...mno, doma si moc nezahraju a tady si ještě pokecám s těmi, se kterými jsem to přes den nestihla :D.

Já se jen trochu děsím, jak to budu letos mít, protože už budu pracovat. :?
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 11.3.2008 15:30:24
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Black: Á, doplnil sis mezeru ve vzdělání. Tak to tě beru na milost :D :lol: Jen Screamovi asi opravdu přivezu ty barvičky. Jen tak pro jistotu, kdybych se s ním zase chystala hrát deskovky :lol:

Klenotka: Mno, přednášku o Teyle raději nechci. Kdyby se na ní čistě náhodou vyskytl někdo, kdo nepatří mezi ty, co jí z hloubi duše nenávidí, tak by to nemuselo dopadnout dobře. :D
Chtěla (a asi ještě chci) dělat přednášku na téma ve smyslu "Baal v mytologii a Stargate", ale jednak nemám starší díly SG-1 (tím myslím díly do poloviny 8. série) a navíc, když jsem viděla ten mezerovitý překlad Ugaritských mýtů, tak jsem se vyděsila a v šoku jsem knížky vracela do knihovny nepřečtené. Tak pokud se z toho šoku vzpamatuju natolik, abych si ty knížky znovu půjčila a tím překladem/nepřekladem se prokousala a seženu si SG-1, tak snad přednáška bude, ale v současné době je to tak 40:60.
Ale co možná spáchám bude přehled postav, které prošly Atlantis s spolknul je čas (nebo Wraith či jiná taková havěť). Mám k tomu osobní pohnutky (jmenují se Aiden Ford a Peter Grodin :lol: )

Příspěvek 11.3.2008 16:10:21
Kulda Airman
Airman

Odpovědět s citací

Sopdet píše:
Nappy a jeho postel :D

Klenotko, na tu přednášku o Teyle se těším, jdi do toho :wink:

Jinak neznám nikoho, kdo by litoval, že na con jel....takže hurá do Chotěboře (popř. Scon je taky fajn) :wink:

Na Scon bych sice jel rád,ale je to moc narychlo... :(

Příspěvek 11.3.2008 16:36:01
Sopdet Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Je to až v pátek, to přece není překážkou :D ...někdy se vyplatí vrhnou se do něčeho neznámého po hlavě :wink:
Lennier and Vir will share a beer and watch Adira disappear

Příspěvek 11.3.2008 16:42:23
Kulda Airman
Airman

Odpovědět s citací

za
1) Te´d má moc lidí narozeniny a svátky,takže nemám prachy...
2)Doma by mně tak narychlo asi nepustily
3)Teď doufám,že mně pustí na ten FF.(Ale už to vypadá,že asi jo)
:)
Jinak bych na Scon jel... :wink:

Příspěvek 11.3.2008 17:00:27
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Nebo mi kdosi podával ruku mezi dveřmi, řekl "Tebe jsem musel pozdravit, ale promiň, odjíždím" a já do teď nevím, kdo to byl a že tam s námi vůbec spal :)

Ten někdo byl pravděpodobně Kalen.
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Příspěvek 11.3.2008 17:04:30
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

:D Kalen byl na FFS zvláštní případ. Vlastně jsem ho skoro vůbec neviděl, a když už jsem ho viděl, tak to bylo ve tři ráno, když se ve spacáku učil matiku :lol:
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 11.3.2008 17:06:48
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Colonel LAZYjohn píše:
Ten někdo byl pravděpodobně Kalen.

Aha :D Tak ho pozdravuj :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 11.3.2008 17:17:01
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Vyřídím.
Škoda že scon není o týden později, to by se Kalen možná stavil,jede do Prahy si pokecat se Španělským velvyslancem.

HAck:No tak Kalen byl většinu času s JohnyHrbem, nebo se učil.(snad se mi je oba podaří dostat na FF)
Naposledy upravil LAZYjohn dne 11.3.2008 17:17:42, celkově upraveno 1
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony