Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 4x20 - The Last Man [Poslední muž]

4x20 - The Last Man [Poslední muž]

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 08.3.2008 21:33:46
ysabell Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Výborný díl! Nejvíc se mi líbila ta tísnivá atmosféra té hrozné budoucnosti!!! :twisted: Brrr... Suprové ukončení série!!!
If I was an animal, I’d be a lion
If I was a car, I’d be an Aston Martin
If I was a genius, I’d be Rodney McKay
If I was a hero, I’d be Jack O'Neill

Příspěvek 08.3.2008 21:36:55
tajo21 Airman
Airman

Odpovědět s citací

nepochopim, proč nezapnul Roodney štít Atlantis ještě před tím než šel John tou pouští k druhým dveřím... :lol:

Příspěvek 08.3.2008 21:40:33
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Protože jako hologram se nemohl ničeho dotknout a navíc sám říkal, že město nemá dost energie. :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 08.3.2008 21:49:24
Catano Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Nebolo to siege ale bolo to fajn. časovky som mal rád aj v SG1 a stále mám.
Najlepšie bolo v Rononovom (zvlášne takto vyskloňované) príbehu: "Sila zvyku." "Indeed" :lol:
btw. tá továreň vyzerala graficky ako z traileru na SGWorlds a keď padala :roll:.
[img][images/thumbs/Catano_sigpokerkopie1.png]images/thumbs/Catano_sigpokerkopie1.pnghttp://[/img]

Příspěvek 08.3.2008 21:57:33
Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Páni :shock: tohle byl opravdu skvělej díl. Hudba atmosféra no prostě všechno.

Sam jako velitelka Phoenixe byla skvělá, připadala mi jako ta stará dobrá Sam v SG1, moc se mi líbilo jak spolupracovala s Rodneyem byly opravdu dobrej tým. Michal mě příjemně překvapil, kdyby pokračoval v budoucnu stejně vůbec by mi to nevadilo.

Navíc tu nebyla Teyla což je taky velký plus

A ten konec jak John prošel bránou a řek "Rodney you are genius " bylo milý :)
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek
Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell)
Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.

Příspěvek 08.3.2008 22:13:17
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Protože jako hologram se nemohl ničeho dotknout a navíc sám říkal, že město nemá dost energie. :wink:

:wink: on byl nahranej v atlantis mohl vsechno ovladat skrz program , dotek nebyl nutnej

Příspěvek 08.3.2008 22:19:49
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Perfektni zabery, o Teyle se tam akorat kecalo a docela malo, coz mi vyhovuje, Todd a Ronon zemreli jako hrdinove, stejne tam Sam.
Bitvy se daly, Michael mohl mit vylepsene techy, to se da okecat, u Phoenixe mi vadi, ze to zase byla BC-304 a porad ty lode stavi jednou za rok jedna.

Nevim jak vy, ale me jako hlavni hrdina vyznel Rodney, i kdyz tvrdi ze to ma byt o hrdinovi Johnovi.

Ohodnoceni 9,8923541541189812/10
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 08.3.2008 22:24:03
rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

no priklanim se taky k tomu ze hero byl rodney ane John, ten mel pouze smulu ze prolezl tou branou do budoucnosti, ale rodney vsechno vlastne zaridila makal na tom vsem....

Příspěvek 08.3.2008 22:26:37
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Tak jedem:
Byla to výborná epizoda,ovšem díky kvalitě minulých dvou.Flashbacky tomu dodávaly šťávu,(mohli nám ukazovat největší maso),ale přesto mi přišly uspěchaný...
McKay+Keller=super.Ale Katie Brown tam už daj horko těžko...
Lorne potěšil,stejně jako Todd.

Carter mluvila o rozvědce co zjišťuje Michaelovy planetární cíle.Nevěřil jsem tomu,že by nějaký Hybrid zradil Majkýho(kromě Kanaana,kterej se do normálu určitě vrátí),ale pak jsem si pustil znova tu Hybridoidní davovou scénu.Majký jim tam ukazuje hlavu,a všichni jásají...ale všimněte si toho v přední čtveřici z davu,druhý zleva :D :D :D

ALE JAKO ZÁVĚR SÉRIE MI TO PROSTĚ NEPŘIJDE
nezlobte se na mě,možná sem zmlsanej ze Siege,ale tohle byl závěr nezávěr
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 08.3.2008 22:38:47
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

jak tak koukam tak druhej z leva moc neslavi :lol:

Příspěvek 08.3.2008 22:50:08
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

No do celkově slabé čtvrté řady jako by The Last Man vůbec nepatřil.

BYlo to skvělé. Na Atlantis zakopanou v písku byl úžasný pohled. Dialogy Rodney/John a samozřejmě flashbacky. Ten Rodneyho byl asi nejlepší, i když zajímavý byl i ten s Woolseym.
Toto je spoiler!!!:
Pokud takhle bude vypadat pátá řada (IOA se víc plete do vedení apod. jak bylo v tom flashbacku vidět, rozhodně se těším ještě víc)

Akorát přesto jedna věc mě naštvala a to provedení To be continued..., působilo to stylem "Konec sezony musí končit To be... tam prostě nějak nacpem". Víc by se mi líbilo spíš zakončení jak se John vrátí na Atlantis, plácne cosi o Teyle a střih, černá obrazovka, konec...

Každopádně celkový hodnocení: 10/10

Jinak takový díl bych bral jako poslední díl Atlantisu.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 08.3.2008 22:51:45
Helo Uživatelský avatar
Airman
Airman

Bydliště: Nováč, Východní Čechy, 8294 km východně od Vancouveru

Odpovědět s citací

Aaaaaaaaaaa :D
Panebože, tohle má bejt konec série? Tohle mi připomělo poslední díl SG1 Unending...takovej díl o ničem...Asi nemám rád díly, kde je málo lidí. Trio mi taky moc nesedlo.
Každopádně posledních pět minut nám zase připravilo "nádhernej" cliffhanger s pár záhadama....začínám se cejtit jak fanoušek Lost a to je hodně blbý :-D :oops:
Tak jo...já se jdu hodit do stáze dokud neboud další díly SGA, neboť bych jinak příští pátek zůstal na věky u PC v křeči a čekal kdy se objeví torrent na S05E01 (Když se do půl roku neozvu, přijdtě uklidit mou kostru a dojíst si tu pizzu)
It won't be easy. It will be a long and probably arduous
journey to get there. But I promise you one thing - we
will make it and Earth will be our new home.

[img][images/thumbs/Helo_ONeill.jpg]images/thumbs/Helo_ONeill.jpghttp://[/img]
Obrázek
Obrázek

Příspěvek 08.3.2008 23:00:35
wolftaker Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak jsem to uz taky videl a dil byl hodne dobrej. Akorat me strasne stve IOA. Copak nikdo nevidi, jak je ta organizace uplne na houby? Podelaji co muzou a pustit do boje s Michaelem jen jednu lod je teda dost ubohy i na ne :? A dalsi vec, co me nastvala bylo, jak sundali tak snadno Phoenixe. V Ark of Truth Apolla nesundali 4 Ori ship a Phoenixe sundali tak snadno... Takze do 5. serie se vic drzet sily jednotlivych lodi a pryc s IOA :twisted:

Příspěvek 08.3.2008 23:15:02
Jack O´Neill Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Parádní díl. Ukončení opět jako u třetí série - pokračování příště.

Skvělý, moc se těším na pátou. Nevíte kdy bude?

Mimochodem - oooo stázovou komoru bych taky uvítal :D

edit

tak to je záhul - v záři to pokračuje. Tak to vidím, že až dokoukám Eureku začnu se dívát na SGA znova.
"Žádný úspěch není konečný, žádná porážka není fatální. Záleží jen na odvaze bojovat." Winston L.S. Churchill

Příspěvek 08.3.2008 23:20:30
Harry256 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

oprava v Ark of Truth to byla Odyssey, Apollo jen vyčkávalo na orbitě Země na útok. Phoenix narozdíl od Odyssey nemá ZPM = dosti oslabené štíty ... každopádně stejně vydržela nějak dlouho ... na Phoenix se těšim v páté řadě, rozhodně by tam teda měl být, když vezmeme v úvahu délku výroby, už by měl být v této době na montážní lince :lol:

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách