Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 4x20 - The Last Man [Poslední muž]

4x20 - The Last Man [Poslední muž]

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 08.3.2008 16:48:37
Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Mě se epizoda moc moc líbila. Celou dobu jsem měla při sledování zvláštní pocit, v kladném slova smyslu. Ten pocit budu mít asi vždycky při časovách :D
Ta alternativní budoucnost se mi líbila:
Michael pánem galaxie :D Úžasná scéna s královnou a pak ta hlava. WOW! :P No, s nikým se nepáře, ani s královnami.
Mrtvá Teyla :twisted: Kdyby to tak zůstalo, tak bych se ani nezlobila... vlastně, já bych se vůbec nezlobila :D Mohl se Rodney někde ve výpočtech splést a poslat Sheppa zpět až po Teylině smrti :D .
Duo Ronon a Todd k nezaplacení. Kdo by si kdy pomyslel, že Ronon zemře s pohledem na Wraitha se kterým táhl za jeden provaz. Škoda že měli spolu tak krátkou chvíli.
Rodney a Jennifer :cry: Škoda, že jim to nevyšlo, aspoň někdo mohl být po zbytek života šťastný. Ale to by pak Rodneyho nic nenastartovalo změnit minulost.
Radek potěšil, i když byl jen v pozadí :)
Áááá, generál Lorne :D

Jen mě trochu zklamalo, že se nezmínili, jak to dopadlo s Carsonem :?
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

Příspěvek 08.3.2008 17:13:10
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak nakonec to byl opravdu dost dobrý díl. Líbil se mi a myslím, že to bylo solidní zakončení sezóny. Nemám co sáhodlouhého k tomu napsat, prostě se mi díl líbil jako celek. Výkony herců byly vynikající a dokonce i Rachel hrála dobře :D Ronon a Todd byli výborní.
A nakonec
Toto je spoiler!!!:
general Lorne :salut: :cheers:

Příspěvek 08.3.2008 17:23:31
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Největší sranda je, že to ani Rachel nebyla :D Nejspíš to byla dublérka, protože Rachel byla tou dobou v 9-tém měsíci těhotenství :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 08.3.2008 18:10:59
Mdeadalus Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Proboha to byla kravina Příšernej díl.No a je to s Atlantis nadobro končím,takovádle sračka je na nic.Jsou tu daleko lepší sci-fi než tadle sračka,čekám na půlku 5 série,jakého nepřítele vytasí a pak s Atlantis nadobro končím.Jsou tu daleko lepší sci-fi

tak se na to nekoukej nikdo te nenuti :wink:
Nic není dostatečně chráněno před průměrně talentovaným blbem

Příspěvek 08.3.2008 19:09:36
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Největší sranda je, že to ani Rachel nebyla :D Nejspíš to byla dublérka, protože Rachel byla tou dobou v 9-tém měsíci těhotenství :)

Tak tohle stojí zato, poprvé od první serie se mi opravdu líbila postava Teyli a to jen nemyslím její konec, a ona to ani nehrála Rachel to myslím zavání změněním herečky....
Jinak Lorne ve své funkci potěšil, Sam jako velitelka taky zářila, Tod a Ronon byli skvělý, já osobně miluju časovky jsou to vždy ty nejlepší díly.. Jen se mohli v budoucnosti zmínit o Jackovi nebo Sam mohla být O´Ńeillová.............
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 08.3.2008 19:31:43

Odpovědět s citací

Anijsha píše:
Duo Ronon a Todd k nezaplacení. Kdo by si kdy pomyslel, že Ronon zemře s pohledem na Wraitha se kterým táhl za jeden provaz.

byli skvělí,jen mi jich bylo kotelně moc líto :cry: :cry: ,ale ten Rononův smích :lol:

Ještě mi přišlo přitažené za vlasy ten rychlý Mikův nástup a rychlé rozdrcení Wraithů,proboha vždyť nakopali Antiky a nestačí na jednoho ubožáka? :lol: navíc Todd měl nějaký vzoreček toho blivajzu,Wraith tak vynalézavé stvoření a přechčí ho nějaký pobuda? :lol: ,sice dostali na prdel od replíků,ale tak málo stačilo a dostali se do SGC :wink:

btw. tímto zaujímám anti Michaelovský postoj,protože mi leze na nervy,ještě víc,než Oberoth :lol:

Příspěvek 08.3.2008 19:31:48
milion89 Airman
Airman

Odpovědět s citací

titluky vlastni preklad z SK 8)

http://www.suzukigsx600f.own.cz/Stargate Atlantis - 04x20 - The Last Man.zip

Příspěvek 08.3.2008 19:38:27
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jo jo Rodney s Jeniffer byl výborný nápad, ti dva se k sobě hoodně hodili holavně vemnku na ulici na Zemi jak tam spolu šli to bylo super, jak vystřižený z normálního života.

Příspěvek 08.3.2008 20:05:13
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak tato epizoda byla výborná. Jediné co mě skutečně naštvalo bylo TO BE CONTINUED, i když jsem s tím počítal.
K epizodě: Výborně vymyšlené osudy všech hrdinů - sice neslavné ale skvěle vymyšlené, Sam skončila i s Phoenixem, Teylu našli pozdě, Ronon zemřel při spolupráci s Wraithem (kdyby mu to někdo řekl v díle Runner, že bude spolupracovat s Wraithy, asi by ho zabil :D ) a nakonec duo Jennifer a Rodney - z tohoto spojení jsem upřímně měl strach, ale bylo vážně nádherně a emotivně napsané. Rodney, který obětuje vše pro svou lásku.... :love: nádherná představa. Generál Lorne také potěšil.
Michaelovo vypracování je excelentní. Dokázal i to, co se nepovedlo antikům - porazit Wraithy. Z podceňovaného Wraitha se stal vládcem galaxie.
Myslím, že tato epizoda je jedna z nejlepších (ne-li nejlepší) epizod 4. série 11/10
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 08.3.2008 20:47:01
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Nechala sem si to trošku uležet v hlavě a musím říct, že můj dobrý pocit z epizody se nezměnil ani po pár hodinách :) Určitě už tu byly lepší závěry sezóny, ale zároveň myslím, že to nebylo ani nejhorší. Snad jen ten úplný závěr... tuším, že Mallozzi se vyjádřil v tom smyslu, že větší cliffhanger ještě ve SG nebyl. Ehm, no. Vzhledem k tomu, že postavy v SG umírají dost sporadicky, zas takový napínák to není. Ale jinak pěkný :)

Osobně bych vypíchla duo Rodney Jennifer. To se mi líbilo. Pěkně mi k sobě seděli a herci se vážně vytáhli. Potom dějová linie Carterový - spolupráce s McKayem, šéfování lodi, hrdinská smrt (tam mi bylo i smutno, i když bylo jasné, že to není definitvní). A vůbec Rodney jako takový se mi v téhle epizodě hodně líbil, ještě víc než obvykle :)

Příspěvek 08.3.2008 21:01:07
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

tak tohle byla parada . nadherne promysleny osudy tech postav , dokonce tam zazaril i Todd , a potvrdilo se mi ze wolsey neni moc prinosem pro expedici
19/10 jeden bod dolu za ten rychlej konec :lol:

Příspěvek 08.3.2008 21:02:40

Odpovědět s citací

phoenix v té bitvičce s třemi hivy nic nevydržel,ach jo,zase scénáristi :lol: , 3 hivy ho skoro během chvilky vymasili( víc vydržel Daidalo v Siege III),navíc ty hivy pálily neskutečně PŘESNĚ :lol: :? ,radši už v tom nebudu hledat nedokonalosti

Příspěvek 08.3.2008 21:14:48
rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

no ted jsme to zhledl a reknu ze opravdu perfektni dil skoda ze nebyl delsi a nebyly rozpracovany pribehy vice postav zelenky a jinych , ale herci si opravdu sahli do sveho hereckeho umeni a zahrali suprove :)

takze v cervenci nebo cervnu doufam uz se na co mame tesit!

Příspěvek 08.3.2008 21:31:26
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Mě se tento díl po opětovném shlédnutí líbí ještě více, Woosley se mi líbil a udělal naprosto správnou věc, zaměřit se na vlastní základnu a pak bych k tomu jen přidal podnikat další výpady ala Sam s Fénixem a mohly zapojit více lodí, možná přizvat jaffy, ale kdo ví co se dělo v domovské galaxii..... Jinak Rodney a Jennifer mě překvapivě na jednu stranu velmi naštvalo ale na druhou stranu kdo jí zbýval když ostatní mužské postavy byli pryč či zabiti.. doufám že John to nebude chtít nějak zahrát aby rodney opět dostal Kellerovou jako revandž že ho dostal zpátky... škoda že nevíme kde skončil Zelenka... a ještě jedou Lorne jako generál.... haluz!! a michal si počínal mistrovsky skoro doufám aby se mu vedlo aspon trochu stejne i v této casové linii.....
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 08.3.2008 21:33:19
Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

skvělí díl. dostala mě Rodneyho otázka jestli bude mít jako důchodce vlasy. :lol:
jinak ten konec je zralý na příchod Apolla nebo jiné pozemské lodě, které je přenese... :D
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách