Z jedné IP adresy se dá hlasovat 4x (v 1. kole to tak bylo, tak to bude i teď), ale nejde to hned po sobě.Hlasování probíhá 11 dní, tak to půjde možná, tak co druhý den..... Je to z důvodu, když je u jednoho počítače více uživatelů.....
Tak jsem tam psal, protože mi to taky nešlo (chtěl hlasovat i bratr), ale teď mi to šlo ... a tady je odpověď:
Jestli má svůj pc, není problém, tam to půjde a pokud nemá, ať spustí jiný prohlížeč třeba IE a hlasuje z toho prohlížeče. Jílek P.S Stargate dotahuje PB. Pomalu, ale jistě
No s Prison Breakem teď asi prohrajeme, ale počítám s tím, že ve skupině s ním prohraje každý a protože už SGA porazil svého nejdůležitějšího soupeře ve skupině, IT Crowd, tak je postup ze skupiny vpodstatě jistý.
Výsledky II.kola: Prohra nad PB, ale to se dalo čekat (1. prohra....a snad poslední)
Prison Break 2053 hl. 58% - 42% 1495 hl. Stargate Stargate 2122hl. 88% - 12% 279hl. Ulice
Právě probíhá III.kolo:
M A S H - Stargate Stargate - Zoufalé manželky
Tak Stargate bojuje proti Lost, to si myslim že by to nemuselo dopadnout tak špatně, tak kdo hlasoval v předchozích soubojích pro náš oblíbený seriál, tak se do toho opřete ať to vyhrajem