Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Filmy Jumper

Jumper

Co dávají v kinech či v televizi. Co by si ostatní neměli nechat ujít.

Příspěvek 24.2.2008 00:28:19
Verones Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Zatím jsem s tímhlem filmem neměla tu čest, ale myslím že bude patřit mezi nejpovedenější filmy co budou tedko natočeny.

Ostatně mrkněte se sami :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=uS8u4MDq7Ow&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=gDljaHaC0zM&NR=1

Samuel L. Jackson a Hayden Christensen v hlavních rolích.... kdo si to nechá ujít?
Neodporuj pokušení! Všechno vyzkoušej a dělej to, co ti nejvíce vyhovuje.
Vidíte věci a říkáte, proč? Ale já sním o věcech a říkám, proč ne?
G.B. Shaw

Příspěvek 24.2.2008 03:43:44
noximo Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Já. Dle ohlasů nesmyslná blbost pro děti
STARGATE: PORTMOLIOR
14. díl nejdéle kontinuálně vycházející povídky
Naleznete zde:
http://www.sga-project.com/forum/viewtopic.php?p=80803

Příspěvek 24.2.2008 08:45:12
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Stačí kouknout na recenze a je jasné, že toto má strašně daleko i do průměru :) Taky jsem se těšil, hold to zase nevyšlo... :?
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 24.2.2008 12:28:33
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

A co takhle kouknout se dál než jen na recenze?... páč recenze to je jen názor druhého člověka ;)
Já jsem se na ten film dneska mrkla a musím říct že to nebylo zas až tak špatné 8)
G.B. Shaw

Příspěvek 24.2.2008 12:31:52
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak já se kouknu na csfd, moviezone, imdb, ign a z těch názorů několika desítek lidí se rozhodnu jestli mi to za to stojí se na to podívat...
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 24.2.2008 12:37:06
Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

hm pán je labužník :lol:
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

Příspěvek 24.2.2008 12:37:58
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Toš záleží to na tobě, ale to že je to názor několika málo desítek lidí neznamená že to bude i tvůj názor,nebo se pletu? :P
G.B. Shaw

Příspěvek 24.2.2008 13:00:44
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak jsem se na to dneska podíval.
Musím říct, že je to zajímavé. Líbilo se mi to, teda do kina na to s největší pravděpodobností nepůjdu, ale bylo to dobré.
HAck: Ono zas nesmíš na ty recenze a názory moc dát. Já na csfd chodím jen proto, aby se podíval na trailery. Protože kdybych si přečet nějaké názory na moje oblíbené seriály, dostal je měl chuť povraždit. :lol:
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 24.2.2008 18:51:36
seqwence Airman
Airman

Odpovědět s citací

Takže film už jsem zkoukl už před pár dny, musím teda říct, že víc než samotný film mě zaujal trailer, ale filmu přičítám zhruba 9/10.
Haydena převálcoval Jamie Bell a Jamieho převálcoval Samuel L. Jackson. Tak trochu jsem doufal, že tam bude alespoň vysvětlení (??) té schopnosti, kterými naši hlavní hrdinové disponují. Nedočkal jsem se. Zápletka taky nebyla bůhví jaká, ale pár překvapení se konalo.
Ale film i tak můžu jen doporučit. V kinech vychází ve čtvrtek! :)

Příspěvek 03.3.2008 11:42:03
wizards Airman
Airman

Odpovědět s citací

No film jsem viděl včera....
po kritikách na csfd jsem nečekal nic moc, ale myslím že je to celkem fajn filmík a zaslouží si větší hodnocení.

Efekty celkem ujdou, děj také i když je linie celkem nalinkovaná a ničím nepřekvapí.

dal bych tak 3 hvězdičky :lol:

Příspěvek 04.3.2008 17:09:46
Spec.Fugaz Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Hack fakt neměl pravdu recenze nic neznamenaj ten film je úplně sqělej jak.Fakt se povedl
O'Neill:Tak co si myslíš o Ashrakovi Teal'cu?
Teal'c :Myslím že nám něco tají.
O'Neill:A co?
Teal'c :To nevím vždyť to tají.

Příspěvek 05.3.2008 06:12:11
Poe Lagger Airman
Airman

Odpovědět s citací

No, porad je hodnoceni recenzenta cennejsi nez hodnoceni bezneho divaka, jakym jsme my. A ze muze byt subjektivni? Proto si tech recenzi Hack precte vic nez jednu, vic na sobe nezavislych recenzentu nebude krizitovat nejakou jednim z nich vymyslenou vadu na krase, ze ne? Takze jestli 28 z 30 recenzentu rekne, ze film je prumerny ci podprumerny, s velkou pravdepodobnosti blizici se jistote to tak bude. A kdyz tento verdikt svym hodnocenim podpori dalsi stovky ci tisice divaku (tzn treba na csfd 53%, na imdb 6/10), tak pak ten film asi takova bomba nebude, to pouze vy, kterym se hrozne moc libi, mate zalibeni v prumernem filmu.
Nerikam, ze to je spatne, mne samemu se libi mnoho neprilis dobre hodnocenych filmu... Jde mi jen o to, ze kdyz vy tady Hackovi rikate, ze recenze jsou subjektivni, ze ten film je skvelej, tak to sami take hodnotite subjektivne.
Nicmene mate pravdu v tom, ze recenze by zdaleka nemely byt naprosto rozhodujici - ja se treba na ten film take tesil, a proto se na nej podivam, abych mel tu moznost rict, jestli se muj nazor od vetsiny lisi.

Příspěvek 05.3.2008 10:38:23
Jake Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já bych právě na ty diváky nedal. Tam většinou píšou lidi co se jim něco nelíbí, těch co se jim to líbí píšou méně a proto procenta a X z Y bodů mě nechává v klidu. Dám na lidi kolem sebe nebo lidi se stejným vkusem.

Příspěvek 05.3.2008 11:00:27
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak ono jde hlavně o to nezavrhnout ten film, jenom kvůli tomu že ostatním se nelíbil. Je sice jasné, že pak už se na něj člověk stejně divá s určitým očekáváním (v tomhle případě negativním), ale aspon se na něj podívá a neodepíše ho a pak si může udělat svůj názor. Ten je prostě vždycky nejlepší 8)

Asi tak to u mě bylo u tohoto filmu.
Moc jsem se na něj těšila, trailery vypadaly fakt dobře (ale tak to bývá i u špatných filmů), založila jsem tohle téma (ještě jsem se na něj nedívala, páč jsem na to chtěla jít až do kina), ale pak jak jsem tady uviděla ty první dva negativní názory, tak jsem se musela podívat a udělat si vlastní názor. Jumper se nejspíš nezařadí mezi filmovou elitu, ale rozhodně to nebyla ztráta času.

Takže šup, jen se na něj mrkněte :P
G.B. Shaw

Příspěvek 11.3.2008 20:01:04
Han Ellen Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Bydliště: říše fantazie :D jinak Přerov...nebo Praha.... nebo Chotěboř... občas Slatiňany
Odpovědět s citací

osobně si sice přečtu nějaké recenze, podívám se na trailer atd., ale dokud film nevidím sama a neudělám si vlastní obrázek, tak to beru s nadhledem. Jinak na film chceme jít s kámoškou ve čtvrtek, tak jsem zvědavá :)
>>>Sen je dobrodružná výprava, na kterou se vydáváme každého večera<<<

Další

Zpět na Filmy