Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)
ja som videl buchnut promethea plus este aj odysseu..a koroleva..
cize tri takz BC vedia vybuchnut..
Prior:"Sme majákmi na ceste k povzneseniu" Mitchell:"Nie,ste temní medzigalagtický predávači encyklopedií, ale bohužial k vám váš zamestnávateľ nebol úprimný" Jackson:"pekné prirovnanie":)
sry ze pisem po sebe ale kukol som si este zopar krat promo ku dielu a nevidel som tam ze by mala niaka BC vybuchnut som iba videl ako vybuchla jedna Mother Wraith..
mne sa skor zda ze Mike prisiel tam kde nasa BC bojovala s tymi dvoma Wraith lodami a jednu znicil..a tak dale..
Prior:"Sme majákmi na ceste k povzneseniu" Mitchell:"Nie,ste temní medzigalagtický predávači encyklopedií, ale bohužial k vám váš zamestnávateľ nebol úprimný" Jackson:"pekné prirovnanie":)
2leo124: jo to jo bojovala tam a pak nevim v kterym traileru to je ale je tam videt takova exploze a vypada jak bvybuch BCcka-mozna to tak prijde jen me a kdyz jo tak srry nebudem se hadat uvidime v sobotu
Nic není dostatečně chráněno před průměrně talentovaným blbem
Mdeadalus: v pohodke ja som si tie videa len lepsie pozrel..
mne to tam skor pripada ze Mike prisiel help nasmu BC..
mno podlě mě vybuchne právě Phoenix, ale jak bylo řečeno, ta bitva se zřejmě odehráva v né příliš vzdálené budoucnosti, takže já si spíš myslím, že tohle bude jeden z těch flashbacků od holografu Rodneyho, který to bude Shepovi vyprávět ... a právě by to vysvětlovalo i proč vůbec dělali epku do budoucnosti, něco se zřejmě stane a Shep to bude muset změnit v páté sézóně ? nevim, jen špekuluju .... taky by bylo dost divný, kdyby Michael měl najednou dost silnou Hive ship ... jen tak ? a do týhle doby se trmácel s nějakou rachotinou ? to se mi prostě nezdá ....
Nevím jestli sem si toho všimnul správně,ale ve spoileru na http://stargate.mgm.com/video.php?id=113 pálí Phoenix nebo co je to za loď na HIVE
něco co vypadá jako drony,ale nevím,možná to jsou jen obyčejné rakety,al jestli to je opravdu lo´d z budoucnosti tak by mohla mít něco lepšího[/spoiler]
maty mne sa teiz zda ze v tom promu je to skor Apollo alebo Daidal..
Ja vam nevim proc lepsi lode maji jit pod kytky...
Kdyz byl zniceny Orion, zasnul jsem. Copak neni lepsi obetovat Deadala, nez funkcni Anticky bitevnik se zasobou Dronu?
(pak si predstavte ten masakr, Orion + ZPM + Asgardske zbrane )
Stejne tak, pokud by kvuli zachrane Apolla znicili Phoenix, rozzuri me do nepricetnosti.
lidičkové já vám nechci nijak kazit radost, ale moc bych nepočítal s tím, že Phoenix bude nějaká lepší loď nebo dokonce už jiná třída, přeci ten Asgardský panel bude přímo na můstku (Asgardský panel neznamená ani žádné zásadně velké vylepšení, běžne ho mají v pomocné řídící místnosti ...), v traileru jde vidět, že tam je Sam, takže ta loď skutečně bojuje s Hivekama ...
Jednak proto ze Phoenix nema byt BC-304, jednak muzou byt prohazene zabery tak, ze jde o dve bitvy, a navic by vypadalo uz nudne, ze by stejne jako Apollo postavili dalsi lod do serie a poslali.