Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 4x20 - The Last Man [Poslední muž]

4x20 - The Last Man [Poslední muž]

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 02.3.2008 12:02:52
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Merlin Miridyn píše:
for Storm: A to jak rodney řekl tu větu Sheepard is live???

já nevím ale řekl něco podle mě velmi ještě komplikovanějšího!

a ještě by mě zajímalo jak se sheepard dostal do té budoucnosti, nenarazil snad na nějaký antický stroj času?? :roll:

"Nacucne" ho tam hologram Mckeye,a ten co rikal Sheepard is live nebo jak to bylo muze byt taky flashback :D nebo nase casova linie jak se ho snazi najit...

soucasnost:Z fotek vyse, na kterych je videt Sam na palube Phoenixe bych tipoval ze Mckey nacucne Shepa,nas McKey zjisti( neptejte se me jak) do jakeho roku se Shep dostal a Phoenix bude uplne nahodou nase nova lod vybavena Asgardskym jadrem,tudiz i spoustou fint,pokud to jadro samo o sobe neumi cestovat casem,tak McKey se Sam upravi ten kram kterym zastavili cas a skoci si pro Shepa...

mezitim v budoucnosti: Shep zjisti ze je pravdepodobne posledni zijici clovek,McKey mu vysvetli, ze boj Michalea,replicatoru,Wraithu a pokudmozno tech novych emzaku znicil cely Pegasus. Obrovsky energeticky vyboj zpusobeny Shepovym pruchodem do budoucnosti prilaka jednoho z nasim Ex-Arch-Enemy.

Splynuti linii: Presne v okamziku kdy se na obezne draze nad Atlantis obevuji lode
EAE skace z minulosti Phoenix a je prepaden ze zalohy,dostava obrovskou sadu,Mckeyuv hologram zaznamena boj,Shep vypali salvu dronu a da posadce Phoenixe dost casu aby se prenesli na Atlantis, Phoenix je znicen a jeho exploze sebou vezme i posledni lod EAE. McKey hologram pote s nasim Mckeyem vymysli uzasny zpusob jak otevrit bran zpet do nasi casove linie,pri pruchodu je Atlantis budoucnosti znicena... Koncime zabery na zdrcene obliceje nasich hlavnich postav v nasi linii v Gateroom... aaaaaa.....
To be continued pac slibili ctyr dil.
Omlouvam se az tu delku,ale slo to samo :D
Naposledy upravil St0rm dne 02.3.2008 12:11:39, celkově upraveno 3

Příspěvek 02.3.2008 12:03:20
crooked.eye.sgc Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Nein! Nein! Nein! Nein! Nein! Nein! (Nebojte Tokiáče neposlouchám, jenom se mi to tak nějak vybavilo a hodilo)
Keller+McKay=,,kdo jede se mnou zabít toho debila co to napsal?'' :D
Celej tejden budu skandovat - Parallel universe! Parallel universe! Parallel universe! ... Takže když někdo tohleto uslyší, tak to budu já. Myslim, že hlavně za pokladnou u Meka to bude sranda. (nikdo nechodí do Metropole Zličín k Mekovi, že ne? - ehm -> :offtopic: )
Já teda epizody, kde se hejbe časem moc nemusim, ale snad nějak napravěj tu druhou polovinu 4.sérky, první dva díly se mi hodně líbily, pak Quarantine - na tu jsem se celkem těšila kvůli tomu, jak o tom mluvili herci a pak už to šlo jenom z kopce.
Nová loď? Jestli nevybouchne, tak to bude fakt super.
Hehe, chudák Rodney - nějak nám zestárnul. Takhle bude vypadat, když udělaj 10.sérií Atlantisu :lol:
Mimochodem - neřešilo se tu někde, že někdo z Rodneymu blízkejch lidí má zemřít? Kdo by to mohl bejt? (po tom dvojdíle The Kindred bych se skoro ani nedivila, kdyby tim blízkým přitelem mysleli ,,BeckettKlona'')
Jsem na to celkem zvědavá, ale už se radši nějak moc netěšim, protože pak se mi to určitě zase nebude líbit. Takhle můžu bejt jenom mile překvapena. :D

Příspěvek 02.3.2008 14:06:53
leo124 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

storm dufam ze si si robil srandu ze Phoenix nam hned vybuchne..:D

bola by ho skoda ale tak zopakoval by sa Orion..:D
Prior:"Sme majákmi na ceste k povzneseniu"
Mitchell:"Nie,ste temní medzigalagtický predávači encyklopedií, ale bohužial k vám váš zamestnávateľ nebol úprimný"
Jackson:"pekné prirovnanie":)

Příspěvek 02.3.2008 14:09:12
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

leo124 píše:
storm dufam ze si si robil srandu ze Phoenix nam hned vybuchne..:D

bola by ho skoda ale tak zopakoval by sa Orion..:D

Ja jenom predpovidam budoucnost :D ale o nejakou lod prijit musime :oops:

Příspěvek 02.3.2008 14:37:52
Karloss Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

když už přijít o lod tak o daedalus nebo apollo - o phoenix přijít nemůžem - to je snad už x-305 nebo ne? má trochu jinej můstek - je tam jasně vydět kopie asgardskýho jádra...

Příspěvek 02.3.2008 14:48:56
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

no nevím, ale myslím, že s Phoenixem by jsme byli moc silní a tak ho sestřelí
2Karloss: Z těch tvých možností radši Apollo - k Deadalu a hlavně ke Caldwellovi mám tak nějak blíž :D
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 02.3.2008 15:06:53
Merlin Miridyn Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

podle mě sestřelí daedaluse, už je tam poměrně dlouho a myslím že se v 5. sérii objeví díl s názvem daedalus variations- nemám pravdu, tak bych to viděl tak, že všechny 3 lodě budou bojovat s wraithy proti flotile Michaela, daedalus bude sestřelen, ale někteří jeho členové se přemístí na povrch planety! :twisted: Potom když wraithové ztratí velkou část svých lodí se stáhnou společně i s atlanťany pryč. Pokračování v 5 sérii, v epce dae. varia. lidé se s jednou s lodí vrátí na místo kde naposledy bojovali proti michaelově flotile a na planetě najdou zbylé členy daedaluse! :roll: takhle bych nějak viděl tu bitvu v posledním díle 4 série! :lol: :loltransparent: podle mě ta bitva co bude v tomto díle bude podobná jako ta která byla v sg1 v epizodě myslím Camelot, kde přišli o koroleva a společně s jaffy bojovali proti orijům! ale myslím že toto téma je už :offtopic:

a také zůstává otázkou jestli opravdu přijdem o jednu nebo více lodí! dokázali byste si představit 3 lodě které bojují proti michaelovým lodím??
:wink:
a já osobně si myslím že Michael to má všechno tak důkladně promyšlené- svou armádu, teylino dítě, akorát by mě zajímalo kde sežene ještě nějaké ty další lodě pokud si postaví obrovskou armádu!! :santa: :shooting:
G.Hank Landry:Vy znáte toho muže???
Vala Mal Doran:Ano, je to můj otec!!!

Příspěvek 02.3.2008 15:20:11
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Kriste, nechte ty lodě už konečně na pokoji :) Je tu tisíc témat, kde si můžete povídat o lodích. Myslím, že tahle epizoda bude o víc věcech, než o tom, že se někde objeví nějaká loď (i když nová loď by byla super). :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 02.3.2008 15:21:56
Airman First Class

Odpovědět s citací

dobře teda když jiné téma pro tuto epku, tak co třeba teylino dítě, myslíte že se jej michael zmocní a provede s ním ten svůj plán? já myslím že jo! :roll:

Příspěvek 02.3.2008 16:02:14
Karloss Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

ale no tak, přece přiběhne sheppardův tým a teylu zachrání ale je možné že už u sebe nebude mít svoje dítě. což by byla příběhová paráda... už mě nebaví to všeobecné vyhrávání dobra nad zlem... :D

jinak k bitvám ještě jedna věc. mohl by se tam objevit i todd se svoji flotilou :wink:

Příspěvek 02.3.2008 16:07:22
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Vím, že se nemáme pořád bavit o lodích, ale musím reagovat na příspěvek Merlina Miridyna(doufám, že nekomolím jméno) - boj proti Michaelově flotile mi nepřijde reálný, když jsme zatím všeho všudy viděli, že má jeden křižník....
2Karloss: Teylino dítě by si sice mohl nechat Michael, ale Sheppard by ztratil image všeuměla, který vždy všechny a vše zachrání... :)
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 02.3.2008 17:19:34
Airman First Class

Odpovědět s citací

Dark angel: co nevíš, třeba michael stím svým křižníkem dobyl jiný křižník a s ním další křižník a tak dále...., pak dobyli mateřskou loď, a s těmi loděmi pak třeba dobyli celou frakci a tak dál se to nabaluje až může mít několik hivek a pak zničí poslední wraithy a pak stčí zničit atlanťany, kteří mají ZATÍM 2 lodě!! :lol:

Příspěvek 02.3.2008 17:36:39
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

a nakonec dobije touto taktikou celou galaxii a vesmír... :D

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 02.3.2008 18:49:02
leo124 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

jasne..:D...ale tak podla mna phoenix prezije

k postavam neni som prekvapeny mackayom a kellerkou bo uz v predoslich dieloch to medzi nimi zaiskrilo.. tusim ze po tom ako sa rodney rozisiel s tou botanickou ho pani doktorka pozvala na obed..:D
Prior:"Sme majákmi na ceste k povzneseniu"
Mitchell:"Nie,ste temní medzigalagtický predávači encyklopedií, ale bohužial k vám váš zamestnávateľ nebol úprimný"
Jackson:"pekné prirovnanie":)

Příspěvek 02.3.2008 18:52:49
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Kriste, nechte ty lodě už konečně na pokoji :) Je tu tisíc témat, kde si můžete povídat o lodích. Myslím, že tahle epizoda bude o víc věcech, než o tom, že se někde objeví nějaká loď (i když nová loď by byla super). :wink:

Ale lode maji taky dusi.... :cry: ses strasne necitelna :D vzhledem ktomu ze to ma byt explozema natriskana epizoda tak myslim ze lode hrajou sakra velkou roli :wink: Lidi moc casto nevybuchujou, i kdyz i to uz sme videli :D

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách