Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 4x19 - The Kindred (Part 2) [Spřízněný (Část 2)]

4x19 - The Kindred (Part 2) [Spřízněný (Část 2)]

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 01.3.2008 21:40:29
Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Mám dotaz na pravidelné návštěvníky GW fóra: taky tam nesnáší Teylu jako my tady?
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

Příspěvek 01.3.2008 21:46:04
Tod Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Catano píše:
Tak som to práve kukol.
Mne by tam docela sadlo, že nakoniec by sa ukázalo, že Carson je evil, zradil ostatných a odišiel by s Michaelom. Taký alternatívny koniec. :wink:

Souhlasim takovej konec by se mi líbil mnohem víc. Epizoda ušla, ale v porovnání s předchozí byla dost slabá.

Příspěvek 01.3.2008 21:46:51
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Asi sem (doplňte dle libosti) ,ale nějak mi ta zmínka o nebo z ,A dog's breakfast' unikla...nemohl by někdo? :lol:
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 01.3.2008 22:26:05
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Sgt. Hoot píše:
Mám dotaz na pravidelné návštěvníky GW fóra: taky tam nesnáší Teylu jako my tady?

Na GW fóru je to trochu složitější. Poslední dobou se tam už "fanoušci" víc projevují, ale nutno říct, že většinou čeští :) Ono přímo napsat "Rachel je hrozná herečka" prostě nejde. Jednak se tam do tebe pustí její zastánci a jednak se tam přímo nařknout herec nemůže. Ono je to taky z důvodu, že tam ti herci občas chodí číst reakce. Někteří se velmi opatrně pouští do autorů, ale taky oklikou. A jakmile se do někoho opravdu přímo obuješ, tak se do tebe hned pustí jenks, SGFerrit a jejich pejsek "I disagree" mitchell82. Je fakt, že jsem tam minule i dneska už napsala vzteklou reakci, ale nějak rychle to vždycky zapadne :)
Ale chápu, že takhle to tam napsat, to může herce mrzet a je fakt, že někdo si myslí, že mizerný herec je i David H nebo Joe Flanigan (ač se to tam v tom zástupu shepofilek zdá nemožné :) ). A rada pro odvážné, kteří chtějí vstoupit - nikdy nenapsat nic špatného o Amandě. O Carterové, jo, ale ne o Amandě, to je skoro svatokrádež. Nemám důvod o ní psát cokoliv špatného, ale je to jen takové varování :D

Geser: Jak leží Carson v té nemocniční posteli, tak říká něco jako, že se cítí jako po "dog´s breakfast" nebo něco takového. Přesnější citaci si nevybavím, to bych si to musela pustit znovu a na to nemám nervy :)

Blanca: Ale tak jo, bylo to takové milé, že Rodney chtěl jakoby zvednout náladu. Ale trochu mi to tam nesedlo, jak se tam celou dobu choval skoro pohřebně. Jinak nikdo mi v téhle epizodě nevymluví, že nejlepší tady byli David s Paulem. :wink: Ti tam nebýt, tak asi už počítač letěl dneska natřikrát z okna.
Naposledy upravil Klenotka dne 02.3.2008 01:09:17, celkově upraveno 2
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 01.3.2008 22:31:36
Blanca Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Já jsem na to odvahu našla, takže: cca 18:47 -> My Lord, no wonder I feel like A DOG'S BREAKFAST ever since I've got here. :wink:
Ano, nebýt Davida a Paula, tak můj notebook letěl proti zdi...a já do Vancouveru s nějakou hodně ostře nabitou zbraní... :cry:
"I used to think it is terrible that life is so unfair. But then I realized - wouldn't it be much worse if life is fair and all those terrible things are happening to us because we actually deserve them?"

Příspěvek 01.3.2008 23:27:37
Kalasnikov Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

pro mě nejhorší epizoda série :-(

ale krásně bylo vidět porovnání carson x teyla. Nepochopím jak ona se tam může furt udržet a carsona zabili.

Příspěvek 02.3.2008 06:16:34
Syrestesia Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Možná má Rachel poměr s producentem...
Takhle po ránu mě napadají zvrhlé myšlenky :oops:
Dear diary, why does no one understand me?
I am not mad.

Příspěvek 02.3.2008 07:33:00
pepe.vyskoc Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

docela pekna epizoda, doufam ze Michael vysadi Teylu na nejake pekne opustene planete

Příspěvek 02.3.2008 11:25:03
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Syrestesia píše:
Možná má Rachel poměr s producentem...
Takhle po ránu mě napadají zvrhlé myšlenky :oops:

No jen to rekni nehlas. Mizerna postava, mizerna herecka. :? :?
Taky me po ranu napadaji veci typu, ze producent si zamerne vybral herecku, ktera ma hubu jak lux... :shock: :D
A je docela mozne ze to neni daleko od pravdy.
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 02.3.2008 11:53:48
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Vlad Dracul píše:
ma hubu jak lux...

SVATÁ SPROSTOTO... :D :D :D :D

No ja teda epizodu jeste nevidel a v teto chvili ji stahuji.., nicmene nevim, zda s tim nemam prestat - potom co sem si tady precetl...
Muj nazor je takovy, ze pokud uz jednou Carson zemrel, tak ho meli nechat zahrabanyho... "Odpocivej v stinu krize" nebo neco podobnyho, pricemz je mi opravdu jedno, jestli ma uchvatny usmev nebo krivy zuby..., proste u sg1 to, ze zemrel daniel a pak se vratil (i kdyz vlastne ve skutecnosti nezemrel..), to bylo podle me dobre vymyslene a zapadalo to do deje...s carsonem uz delaji psi kusy...

Příspěvek 02.3.2008 12:13:20
chrastenka Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

To byla zase epizoda :roll: pár věcí mě nesedí,jak to že michael najednou má celou armádu lidí,kde je vzal?Jestli se Teyla vrátí zpátky,tak to se půjdu objesit.Teyla je naprosto hrozná.Díl byl uplnej propadák,stejně jako polovina 4.série.Co je se scénaristy,někdo jim stojí na vedení nebo co se děje :shock: Já doufám,že v páté sérii nevitasí jako nového nepřítele povznesené bytosti.Protože podle stargate schématu musí noví nepřátele být zákonitě silnější,navíc máme azgardské zbraně,které porazí antické lodě a ori lodě.Nebo příjdou s mimozemskou formou života,která je silnější než antikové :shock: .To přece nejde :roll: antikové jsou přece nej nej nej nej nejvyspělejší :roll: .No jedno je jisté,ve dvoudílu se objeví Daniel a ten rozumí jenom antikům,tak se obávám,že to budou povznesení.Něco jako Ori. Omlouvám se za případné pravopisné chyby.

Příspěvek 02.3.2008 12:52:57
Josika Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Taky musím uznat, že tahle epizoda se zrovna dvakrát nepovedla. Vůbec celá druhá polovina je nějaká slabší. Možná to ale bude i tím, že (narozdíl od Elizabeth) mi Carson nějak zvlášť nechyběl. Ovšem klonovaná varianta poslouchající proti své vůli Michaelovy příkazy mi zas tak moc nevadí. Skoro bych řekla, že je to lepší něž úplný reset.

Řekla bych, že Teylu by vyhazovali dost neradi z politických důvodů. Pokud mi něco úplně základního nevypadlo, tak je to poslední alespoň zhruba barevná osoba mezi hlavními postavami (na Jasona to asi neuhrajou) a navíc je to ženská.
Docela bych jí odpustila, jak hraje, protože jednak sem tam má záblesky a druhak v jejím stavu by toho asi nikdo moc nenahrál. Ale nechápu, proč ji nejsou schopní napsat trochu líp. Ronon se jim už přece docela daří a její postava není úplně bez možností.

Příspěvek 02.3.2008 13:21:28
chrastenka Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ano je to pravda Ronon se teda hodně zlepšil a já ho beru od půli 3.série jako součást celku,ale ta Teyla to je děs,ona je hrozná postava.Nedávno jsem viděl rozhovor s ní na youtube a to bylo něco,připomínala mě tam rozmazlenou nánu a furt se tam chichotala a žvatlala a ty její pohledy.Tenhle díl měl i světlá místa,Rodney se mi líbil a všimli jste si toho posunu v jeho postavě.Jeho vtip o blondínkách na konci byl super :lol: A všimli jste si také toho,že zastřelil člověka,bylo to v tom skladu u toho lůžka.To jsem koukal :lol: jak ho rodney zastřelil :shock: :shock:

Příspěvek 02.3.2008 13:50:32
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Asi se budu trochu lišit od většiny, ale tento díl mi tak špatný nepřišel. Neříkám, že byl nejlepší, ale myslím, že byly ve 4.sérii mnohem horší díly.
K epizodě: Postava Teyly byla opět napsaná nepřesvědčivě. Naopak se mi líbilo, jak byl napsán Carson - jeho návrat byl pro mě celkem milým osvěžením 4.série, ačkoliv si podle mne mohli vymyslet něco lepšího, nežli standartní:"Je to vadný klon..." :roll:
Rodneyho rozmluvy s Carsonem se mi velmi líbily a zdály se mi i přesvědčivé. Ale celkově musím uznat, že tomuto dílu chyběla jakási větší dynamika. Celkově číselně asi tak 5/10
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 02.3.2008 13:58:05
Syrestesia Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak už jsem taky viděla a můžu hodnotit... Musím se bohužel přidat k většině zklamaných :x

Na návrat Becketta jsem se moc těšila, ovšem tohle? Degenrovaný klon...kristova noho! Doufám, že ho z té stáze v pětce vytáhnou a ještě něco uhraje, jinak opravdu nerozumím účelu celého oživení. Další negativum byla Carterová, která opět dokázala, že Atlantis nevelí, ale spíš tam působí jako nezávislý pozorovatel. Když měla neustále nějaké výhrady se zapojením Carsona do akce, proč to prostě Sheppardovi nezakázala, je snad jeho nadřízená, ne? Carson zjevně o její nedůvěře neměl ani tušení, jinak by zrovna jí dopis pro matku nesvěřoval. Samanto? Pche. :?
A pochopitelně, oblíbený fackovací panák Teyla. Je to s ní opravdu čím dál horší. Nechápu, jak mohl Michael snášet ty afektované výkřiky a neucpal jí pusu roubíkem. Kdyby byla němá, určitě by to její herecký výkon pozvedlo.

Na druhou stranu velký plus za Rodneyho, ten tu epku zvedl o pár bodů. :)
Dear diary, why does no one understand me?
I am not mad.

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách