Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 4x20 - The Last Man [Poslední muž]

4x20 - The Last Man [Poslední muž]

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 01.3.2008 10:42:41
Dark_Rain Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

No mě v Atlantis schází spíš lidské bombardéry, něco jako goaldské ?alkeš? , co by mohlo rychle přistát na planete s velkým množství vojáků a pozemní techniky.

A představa malého, zranitelného bombardéru, který si zkouší dávat zastaralou, ale mnohem větší loď se mi vcelku líbí.

No k čemu cose týče tý přepravi techniky atd. kčemu je asi Asgardský transportní paprsek

Příspěvek 01.3.2008 10:44:17
Merlin Miridyn Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

vypadá to že přijdem o jednu lodičku, jde to poznatt z toho traileru od svifi.com, anebo se pletu?? :roll: :roll:
G.Hank Landry:Vy znáte toho muže???
Vala Mal Doran:Ano, je to můj otec!!!

Příspěvek 01.3.2008 10:48:47
Karloss Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

hlavně ne ale o tu novou jinak se naštvu :roll: :D

Příspěvek 01.3.2008 10:53:54
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

že by další First Strike? Spousta CGI a zbytek nic moc

Příspěvek 01.3.2008 10:54:56
Airman First Class

Odpovědět s citací

no tak si myslím, že to bude 2 nejlepší epka po BAMSR anebo ještě lepší??

rodney a jeniffer na to së moc těším!

ronon a todd- tak konečně uvidíme jestli se rononův postoj vůči toddovi nějak zlepšil!!

abych řekl pravdu tak ještě teď mám otevřenou pusu z těch trailerů!!!! :lol: :lol:

říkám to správně epka=epizoda???? :roll: :roll:

Příspěvek 01.3.2008 13:07:47
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
No fuj, Rodney a Jennifer. :roll: Teď to nepochopte špatně, nemám nic ani proti jednomu z nich, ale oni se k sobě nehodí. Proč je proboha cpou dohromady? Doufám, že z toho nic nebude :roll:

Jinak jsem na epku docela zvědavá, doufám, že bude lepší než dvojdíl, co jí předcházel

Příspěvek 01.3.2008 14:11:33
zeli Airman
Airman

Odpovědět s citací

Dark_Rain píše:

No k čemu cose týče tý přepravi techniky atd. kčemu je asi Asgardský transportní paprsek

No já spiš myslel v situaci kdy potrebují obsadit nějaké dobře hlídané místo, kde nemužou použít transportní paprsek.

Kvúli rušení nebo prostě proto, že by byla sebevražda se tam jen tak transportovat a jumper mi nepřijde zrovna jako bojová loď .

A jestě jedna věc do diskuze, proč kvůli záchraně dvoum lidí posílat vždy tu největší loď .

Jinak epizoda určitě dobrá a líbyla se mi myšlenka na čas přesunout děj do budoucnosti.

Příspěvek 01.3.2008 15:39:47
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

uff, už se nemůžu dočkat... Trailery vypadají velice zajímavě - jedna BC-304 proti dvěma Hive.....
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 01.3.2008 15:57:29
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Eleira píše:
Toto je spoiler!!!:
No fuj, Rodney a Jennifer. :roll: Teď to nepochopte špatně, nemám nic ani proti jednomu z nich, ale oni se k sobě nehodí. Proč je proboha cpou dohromady? Doufám, že z toho nic nebude :roll:

Jinak jsem na epku docela zvědavá, doufám, že bude lepší než dvojdíl, co jí předcházel

Toto je spoiler!!!:
Mno, asi takhle...Keller je jako postava zatím taková nemastná, neslaná. Spíš mi vadí, jak jí propagují. A vztah by mi nevadil, ale...vztahy psát neumí, to je známá věc. A pak, Jewel ve svém blogu psala, že "je příliš brzo, aby Jen měla dítě". Takže se obávám, že po Atlantis budou pobíhat dva parchanti, jestli opráší ten nápad s tím, aby byl McKay otec. Posunuli to o jednu sérii kvůli těhotenství Rachel.
Ale jelikož má být TLM časovka, která očividně skončí resetem, tak je možné, že se tohle propadne do nějaký alternativní budoucnosti, která se nikdy nestane. Docela se k tomu stavím neutrálně, ne přímo proto, že Rodneyho s někým párují. To mi nevadí, snad ho ukážou jako normálního chlapa. Navíc oba jsou takoví trochu nespolečenští tvorové, tak proč ne. Spíš se děsím toho, že se nám budou po pěti epizodách snažit namluvit, že dítě vznikne z jednoho polibku, dvou společných drinků a tří rozhovorů :roll:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 01.3.2008 16:00:09
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Porad vypoustite ze dil se odehrava 1000 let v budoucnosti ci kolikto. Jsou to asi tak na 95% flashbacky,zniceni lode,to jak se libaji ... Tahle epizoda bude same ka-boom :lol:

Příspěvek 01.3.2008 16:12:41
General
General

Odpovědět s citací

Jenom taková věc - uživatelky se baví o postavách, uživatelé o lodích :D Jsem ráda, že si každá skupina najde to svoje a nehádá se :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 01.3.2008 19:46:05
Airman First Class

Odpovědět s citací

for Storm: A to jak rodney řekl tu větu Sheepard is live???

já nevím ale řekl něco podle mě velmi ještě komplikovanějšího!

a ještě by mě zajímalo jak se sheepard dostal do té budoucnosti, nenarazil snad na nějaký antický stroj času?? :roll:

Příspěvek 01.3.2008 19:53:05
General
General

Odpovědět s citací

Řekl "Sheppard není mrtvý".

Na co klást takové dotazy, to se dozvíš. Osobně nechci slyšet spoiler ke každému detailu, co bych z té epizody pak měla? (a nevědět cokoliv dopředu je jediná věc, která mě nutí na tuhle sérii pořád koukat)

Příspěvek 01.3.2008 21:12:26
artos25977 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

jestli se nepletu , tak v jednom spoileru se sheppard dostal na atlantis v budoucnosti a ptal se kde jsou vsichni , jestli je to vtip tak ze je blbej apod ;-)
mno a rodney preci odpovedel "I can't believe it. It actually worked!"
takze v tom ma prsty starej mckay :-D

Příspěvek 02.3.2008 10:59:28
leo124 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

tak trailer je dost husty..lodka dostava hned v uvode zabrat rodney a kellerka si uzviaju..:D...sa mi to lubi..:)
Prior:"Sme majákmi na ceste k povzneseniu"
Mitchell:"Nie,ste temní medzigalagtický predávači encyklopedií, ale bohužial k vám váš zamestnávateľ nebol úprimný"
Jackson:"pekné prirovnanie":)

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách