Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Obecné Anti SGA klub

Anti SGA klub

Diskuze nezapadající ani do jedné z výše uvedených kategorií.

Příspěvek 06.2.2008 19:30:53
Spec.Fugaz Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Spatny je spíš to že se bojí nejakých opravdových vztahů jako v SG 1.Kdyby se opravdu dali Ronon a Kellerova dohromady,tak by to přeci nic nepokazilo.

A musím přiznat že poměr sil lodí je teda dost špatnej.30 lodí typu aurora a nezvladne 15+ lodí mnohem slabšího typu.Ja vím byly tam ty lidský silný,ale to přeci nic nemění.Že kočovníci ztratili jen jednu lod?Omlouvám se e to pužiji ale to byla pěkná pič.........
Opravdu se omlouvám za poslední ''skoro'' slovo.[/quote]
O'Neill:Tak co si myslíš o Ashrakovi Teal'cu?
Teal'c :Myslím že nám něco tají.
O'Neill:A co?
Teal'c :To nevím vždyť to tají.

Příspěvek 06.2.2008 19:39:50
Spec.Fugaz Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

A ještě jedna věc na tymhle foru...........mohli byste se prosím přestat hádat o tom co je kritika apod.Od toho tu prostě nejsme ,jsme tu od toho abychom si navzájem řekli proč se nám SGA nelíbí.

Toto je spoiler!!!:
Mám atlantis rád perfektní seriál,ale taky je tam pár(hodně)nepropracovanejch dílu
O'Neill:Tak co si myslíš o Ashrakovi Teal'cu?
Teal'c :Myslím že nám něco tají.
O'Neill:A co?
Teal'c :To nevím vždyť to tají.

Příspěvek 06.2.2008 21:56:36
Angmar.FZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

1) Nepiš dva příspěvky pod sebe.
2) Co je kritika apod. debaty si umíme vyřešit sami, díky za péči, ale není třeba. Nevím "od čeho jsi tu ty", ale do toho "od čeho jsem tu já" se mi prosím nepleť.

Příspěvek 07.2.2008 01:30:19
The Best Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Belial a Klenotka: Moc zajímavá a poutavá hádka :lol: , mohli by ste to třeba prodávat nebo si založit nějaký pořad, kde by ste seděli u stolu a hádali se :lol: myslim že by na to koukalo víc lidí než na rodinný pouta :D , ale souhlasim že díly kde je McKay jsou většinou leší než jiný díly

Příspěvek 08.2.2008 18:36:37
SiMiK Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Angmar.FZ píše:
Docela se mi líbí (nevím už čí) nápad "šílené Atlantis" - prostě nechat na nich vidět emoce, jaké by ovládaly obyčejné lidi (nervová zhroucení, agrese, alkoholismus, ...). Je těžké cokoliv cítit ke sterilnímu prostředí.

Mno tohle presne je v BSG, skoda jen ze tam zase moc filozofujou. K Atlantis...myslim ze je to taka ta dojna krava na prachy...a nic jinyho...tamni lidi uz to davno nedelaj proto ze by je to bavilo ale nybrz a jen pro prachy...a pak ztracej smysl pro detaily atd.....a pisou serial tak aby pokracoval snesitelne pro vetsinu divaku (a ty vetsinou maj radi velky vesmirny bitvy a tudis i 4x11 dopad tak jak musel...kdybys me ztratily flotilu tak by na delsi dobu zadny bitky nebyli a sledovanost by jim sla dolu) a takehle bych tu mohl placat dal az do aleluja :wink:
(\./) This is Bunny. Copy Bunny into your
(o.o) signature to help him on his way to world
( X ) domination.

Příspěvek 08.2.2008 18:56:00
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

SiMiK:pokud mluvíš o sledovanosti, tak BAMSR oproti ostatním dílům dopadl docela dobře. Teda "dobře" na poměry SGA. Jinak, že by to bylo něco extra úžasnýho, to se říct nedá.

Příspěvek 08.2.2008 20:41:55
riptor Airman
Airman

Odpovědět s citací

:stavka: Já nevim jak vám ostatnim mě na atlantis nejvíc vadí že všude kam přijdou na jakoukoliv planetu v galaxii všude se mluví anglicky vždyt jenom na naší planetě se mluvi přes sto jazykama prostě humus.Měli to vyřesit jako ve farscape s červama co překládaj nebo nějak jinak prostě banda vocasů
riptor

Příspěvek 08.2.2008 20:45:27
Angmar.FZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Toto považuji za nejmenší detail z plejády problémů Stargate Atlantis. Jedna věta na začátku seriálu, že se naočkovali "překladatelskými mikroby" kvalitu seriálu nijak neovlivní.

Příspěvek 08.2.2008 21:16:37
SiMiK Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

g.o.d:No prave jen to potrvzuje fakt ze lidi maj radi ohromny vesmirny bitky...tudiz sme ani nemohly prohrat bo by sme ztratili lode a na dalsi bitku by sme museli cekat az nejaky lodky vyrobej :D

riptor: nj...ale tezko to vyresis jinak...mohly udelat z anglictiny pradavnej jazyk antiku a byl by pokoj :D...co me pripadne jako nejvetsi sranda je...ze tam resej nejaky pismo...jako treba ze jim to pripomina stary dialekty nejake Aztectiny a pak tam prijde typek: Greetings travellers u must be hungry :D
(\./) This is Bunny. Copy Bunny into your
(o.o) signature to help him on his way to world
( X ) domination.

Příspěvek 09.2.2008 18:01:18
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

ani se Torri nedivim, já bych v tomhle odpadu taky hrát nechtěl. Zvláště potom, jak se k ní zachovali. S jejím odchodem skončila pro mě jediná zajímavá story linie v pátý sérii. Teyla a její křováckej kmen, kterej má v pátý sérii na začátku bejt taky, mě nezajímá

Příspěvek 23.2.2008 20:52:00
-someone- Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nejvíc mě štve, že už mě Atlantis nedokáže překvapit. Připadám si jak na nějaký horský dráze v 3D kině. Pomyslně to jde dopředu, ale přitom se nehneme z místa. Expedice je na Atlantis 4tým rokem a o nějakým pokroku vpřed si můžeme nechat tak akorát zdát. Nikdo se za tu dobu téměř nezměnil, krom některých, kteří už to mají na (ne)štěstí za sebou.

Příspěvek 01.3.2008 15:37:08
Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Mě na Atlantis vadí, že tam nacpali Carteovou a ta tam pak skoro vůbec nehrála (vyjímkou bylo Trio). A vůbec teď začali až moc měnit herce, na SG1 bylo dobrý, že to byla pořád ta samá parta.

Příspěvek 01.3.2008 17:27:27
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Tak mně u SG1 vadilo právě to, že tam byly pořád ty samé postavy, i když původní tým fungoval dobře. Přidání Valy a Camerona to jen oživili a dali tomu novou šťávu. U SGA je rozdíl v tom, že se snažili napravit něco, s čím nebylo nic špatně. 3. série už sice ztrácela dech, ale tím, že vyhodí postavu, která se zpětně ukazuje skoro jako klíčová spojka toho víc pokazili, než napravili.
Stačilo by nabrat dva, tři nové scénáristy s novými nápady.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 01.3.2008 18:07:24
Cintle Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Anebo vyměnit ty zaryté odpůrce objektivní kritiky. :wink:

Co mně vadí:
(1) Popírání dříve řečených pravd a faktů nebo jejich překrucování podle aktuální potřeby.
(2) Chování postav - normální člověk by se dávno zhroutil, hrdina zvítězil.
(3) "Zesměšňování" Rodneyho humorem, který často posunuje laťku trapnosti zase o něco víš.
(4) Nepromyšlený příběh = nenávaznost děje, stagnace vývoje postav, VYHAZOVÁNÍ HERCŮ S "VLASTNÍ HLAVOU".
(5) Město je na vodě, proč si sakra (Sam :oops:) nezajde zaplavat. :lol:

Příspěvek 01.3.2008 18:21:03
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Budu se opakovat (jak jinak tady), ale IMO by úplně stačilo udělat skutečně plnohodnotný space opera epický provázaný příběh plný zrad, intrik, přátelství a rozhodování. Pak už by se "samo" psaly dramatické scény mezi postavami, "samo" by se vylouplo kdo odejde, kdo s kým bude spát, kdo se složí a kdo se zblázní. "Samo" by se určilo, kdo bude velitelem a "samo" by se rozhodlo, které rasy se mezi sebou poperou či spolčí.
Bylo by to možná o něco dražší, než současná ultralevná a stále zlevňovanější SGA. Bylo by to zcela určitě jiné, než současná SG(A), jumping the shark by se MUSELO konat a SG ultras by se to jistě nelíbilo. Ale byl by z toho potom seriál, u kterého sedím do rána, protože mě zajímá, jak ten zatracený napínavý děj skončí a jak kdo z něho výjde.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

PředchozíDalší

Zpět na Obecné