Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 4x19 - The Kindred (Part 2) [Spřízněný (Část 2)]

4x19 - The Kindred (Part 2) [Spřízněný (Část 2)]

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 28.2.2008 09:19:17
Mdeadalus Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

ja ja taky :wink: sem zvedavej cim nas prekvapej v 5.serii...
Nic není dostatečně chráněno před průměrně talentovaným blbem

Příspěvek 28.2.2008 21:20:40
leo124 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

merlin nemyslim si ze presli celu pegasus galaxiu..ked si tak zoberes tak MW este stale nemaju prechodenu a to uz po nej chodia 10 rokov.. :idea:

Příspěvek 28.2.2008 21:25:44
Poul Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Neříkal malozi že bude nastíněna nová rasa na konci 4. řady? A pokud ano tak je to uršitě Michaelovo SASH (Super Army of Super Hybryds [dříve SASW - místo hybryd bylo wraits]) :D

Příspěvek 28.2.2008 22:11:25
Mdeadalus Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Michaelovo SASH? :D Tos vymejslel sam? :wink:
Nic není dostatečně chráněno před průměrně talentovaným blbem

Příspěvek 28.2.2008 23:17:33
leo124 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

paul ja mam tiez taky dojem ze si si to vymyslel..:D

Příspěvek 29.2.2008 15:29:36
Poul Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

To vymyslel upi, tak jsem to přejal :D

Příspěvek 29.2.2008 16:39:43
Merlin Miridyn Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

kez by bylo neco nastineno! :wink: :wink:
G.Hank Landry:Vy znáte toho muže???
Vala Mal Doran:Ano, je to můj otec!!!

Příspěvek 01.3.2008 05:56:31
crooked.eye.sgc Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak teda ten díl...to bylo...to bylo něco! :D ...Nevim, jestli je tohleto normálně spoilerový fórum...každopádně - kdo to neviděl, ať nečte! (jsem líná to tam dávat a navíc pochybuju, že napíšu něco smysluplnýho (hledám kapesníčky, přemejšlim, kdo to byl v těch ukázkách na příští díl a zároveň se i snažim koukat na Lockdown - ten díl mám celkem ráda)

Takže, co se dělo a bylo zajímavý? Celej díl byl zajímavě udělanej. I když možná se mi tolik líbil jenom proto, protože jsem se na něj tak děsně těšila. Kouknu asi ještě v těch šest. (kdyby byl ten sraz, tak byste mě museli oživovat)

*Carson - to bylo prostě supa. Ten úsměv. A jak pak chudák se všechno postupně dozvídal. (,,Rodney!'' - tak rázně, to bylo skvělý)

(chvilkama jsem to nějak nechytala, protože to na mě bylo moc informací, takže se na pár věcí budu ptát)

*Carson je teda klon a ještě k tomu mu Michael dávaj nějakej enzym? To je teda dobrý...

*Pak, proč ho brali na tu misi? (koukám, že teď z toho už dělám vážně spíš spoileroidní příspěvek u kterýho čekám snad nějakou odpověď :lol: - berte to tak, že to jenom tak nadhazuju, jestli jsem to pobrala dobře)

*Ta Teyla měla takovej nějakej divnej bachor. Skoro, jak kdyby tam měla polštář.

*Halling dohola - to jsem tak trochu nečekala. Bylo fajn ho zase vidět, protože pokud vim, tak v postavě Hallinga se Chris naposledy objevil snad někdy v první sérce a pak prd. Jenom jako Wraith. (nebo ne?)

*Michaela mám všeobecně celkem ráda. I Connora. Ale ty jeho ,,příšerky'' z Athoisanů mě, nevim proč, začínaj nějak nudit. Nic nedělaj, všechny...ehm...všichni se daj normálně postřílet. Prostě nic novýho. Líbilo by se mi asi spíš rozvinutí těch potvůrek z Vengeance.

*Jak Beckett nechtěl zastřelit Mikea, nebo jak se do všech hezky trefoval. Mno nevim. Doktůrek se asi za ty dva roky (nebo kolik to řikal) asi trošku změnil :lol: (že by ho Mike poslal na střelnici? :D)

*Sam, samozřejmě, jako obvykle nic nedělala. Tak když už jí tam dávali, proč aspoň ke konci jí nenechaj něco udělat? Mohla by jít pěkně někoho zastřelit. Nebo aspoň s něčím nesouhlasit. Spíš mi příjde, že je tam kvůli tomu, aby jí Shepp nahlásil kam jdou a aby se o ně nebála :roll:

*Ten konec - z Ronona začínaj dělat děsnýho citlivku. Ale to vlastně ze mě taky :D.

*Takhle zmrazit! Pche. Doufám, že na něco příjdou a Carson tam bude v těch 5-ti epizodách aspoň nějak víc vidět - aby to nebylo něco jako ,,záběr na stázovou komoru - pořád řešíte, jak ho vyléčit? A nazdar''...i když, přece jen - 5 je celkem dost.

Hmmm...byl to podle mě celkem zajímavej díl. Ale budu se na něj muset asi podívat několikrát, abych ho trošku pobrala.

Je mi jasný, že to, co jsem teďka napsala nemá asi ani hlavu, ani patu - ale potřebovala jsem to někam napsat. Snad jsem na nic nezapomněla.

Jen tak mimochodem...tohleto dám teda do spoileru (a ono to sem asi ani nepatří, ale bylo to na konci epky...vlastně) ->

Toto je spoiler!!!:
V ukázce na přístí díl byl záběr na dva...ehm..líbající se lidi...trošku jsme to s kámoškou probíraly a já mám trošku obavy, že to byli............Rodney a Jennifer...ale snad jenom strašim a mám takhle v pět ráno halušky (ty jsem měla k obědu - mňam)

Příspěvek 01.3.2008 10:49:32
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
jo, je to Rodney a Kellerová

Příspěvek 01.3.2008 11:14:44
Coronius Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Vypadá to zatím dobře a to, že lidé vyřadí Wraithy rychleji to je proto, že Wraithy se stali namyšlenými a bojují proti sobě a nemůžou už obnovovat svou armádu, což za Antiků mohli, protože Antici byli hloupí a posílali Aurory se ZPMkama k Wraithům, takže mohli Wraithové pořád vyrábět nové vojáky a lodě... A co se týče Carsona sem zvědavý jak to vysvětlí :)
Time is up.. Do you want to experience something new? Come Lantean, come to Atlantis.. Play Stargate Legends -
www.sgl.exweb.cz

Příspěvek 01.3.2008 12:32:19
stalker Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Trochu mě tenhle díl zklamal. Jako byl celkem pěkně udělaný, jako vždy pěkná hudba, ale musím říct a mrzí mě to, že jsem se nudil. Celá ta věc s Teylou a její "nemohu odejít, ne bez Kanana"... grrr

Carson jako klon - no dobrá, je to už zkrátka filmové klišé, že kloni vždy umírají. Počítám, ža tím, že dali do té stáze, se vyhnuli vyřešení jeho problému na polovinu další série...

Jsem zvědavý na další díl, protože tohle se gradujícímu ději v závěru řady (např. The Siege) rozhodně nepodobalo.
Tým SG-37,5
kapitán Becher

[img][http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpg]http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpghttp://[/img]
Technická civilizace vzkvétala
Vánoční povídka

Příspěvek 01.3.2008 12:34:13
SiMiK Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Takze....jednim slovem sem vice ci mene zklaman....oproti minulemu dilu u me propadak....vyreseni ze je Carson klon se dalo cekat....a v podstate se nic nestalo...
6/10
(\./) This is Bunny. Copy Bunny into your
(o.o) signature to help him on his way to world
( X ) domination.

Příspěvek 01.3.2008 12:41:29
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Chá chá! Prý bude to skutečný Carson. Túdle... je to klon a ještě k tomu defektní. Vážně jsem čekal jak jeho návrat vysvětlí a oni zvolí to nejednodušší vysvětlení, které může být. Hlavně že nás ujišťovali, že to žádný klon nebude. Pro mě teda docela zlamání.

Jinak epizoda špatná nebyla, Michael zůstává nevyřešený takže se těším jak to s ním bude probíhat dál a co udělá Teyle. :D
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 01.3.2008 12:44:40
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Mě se tenhle díl líbil více než ten minulý, jako teda tu Teylu mohli vypustit :roll: enzdá se mi to jkao dobrý nápad, mno al co se dá dělat ... Carson .. mno jo co říci .... duhý loučení- tímhle vyřešili a vlastně si i udobřili fanoušky Paula a prakticky nechali si otevřený zadní vrátka. Doufám, že ten jeho příběh dál rozvinou. Dneska se mi zdál Michael v obličeji nějakej jinej než jindy .. nemůžu si pomoct. 9/10

Příspěvek 01.3.2008 13:04:16
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak teda nevim nevim, kampak se poděly ty řeči "Carson nebude žádný klon, nebude z alternativní reality, nebude to Replikátor, bude to opravdový Carson Becket"...Dost mě tímhle jednoduchým "klišoidním" řešením zklamali.
Možná teď naštvu spousty fanoušků Michaela, ale už mě pěkně nudí. Vždycky se objeví s nějakýma příšerkama a má plnou pusu řečí "Ublížili jste mi, Wraithové taky, já vás nemám rád, jenom se proti vám bráním, protože vy mě všichni chcete zabít, nejsem vrah, dělám, co je nutné" a pak zase zmizí. K dobru se mu počítá, že tentokrát i s Teylou, mohl by sí jí nechat a už se neobjevit.
Celkově mě tahle epka dost zklamala, nepřijde mi jako velký finále sezóny, jak bylo slibováno. První část mi přišla lepší, tohle bylo hodně o řečech a o klišé. Prostě mi to přijde, že scénárosti Stargate vykrádají sami sebe. Klony, nějakej odpadlík terorizující celou galaxii, unikátní dítě, matka unikátního dítěte, postavy co se nám vracejí ze záhrobí (nic proti Carsonovi samozřejmě, jen ten jeho návrat nic moc).
No, nehodnotím příliš kladně. Co se Atlantis týče, byla už spousta lepších epizod. Originálnějších, řekla bych. :roll:

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách