Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 4x18 - The Kindred (Part 1) [Spřízněný (Část 1)]

4x18 - The Kindred (Part 1) [Spřízněný (Část 1)]

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 27.2.2008 11:00:17
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tar-Ara: Naprosto souhlasim!

Chrastenka: No a co, ze SGA konci vetsinou happyendem...(rikam vetsinou protoze ne porad, sem tam nekdo umre a tak..), zrovna podle tohohle bych "kvalitu" nehodnotil, jestli teda nemas pro vyraz "kvalita" jineho uplatneni.. spis bych o SGA rekl, ze to je proste oddechovy serial, neco u ceho muze clovek vypnout a podle meho SKVELE se pobavit, to je zrejme to proc se na to lidi divaj vis..

Ale co, miluj me se a mejme se radi, budme k sobe tolerantni, protoze nas muzou zachranit pouze vesmirni lide vcele s Astarem Seranem a jeho velkou flotilou, protoze jesteri z pekel na nas jiz cekaji..

Příspěvek 27.2.2008 14:44:14
chrastenka Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Je to pravda atlantis je oddechovej seriál.to s kvalitou a seriálem pro dospělé byl jen žert :lol: Stargate je pro široké množství diváků,je tam moralizování,hrdinové atd je to proste seriál kde se nemusí přemýšlet :lol:

Příspěvek 29.2.2008 14:12:28
Danny Jackson Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Poul píše:
odpovědí budiž citát z předešlé stránky (tj. 5.):
STLucy píše:
to seqwence: stiahni si TVUPlayer. mozes potom sledovat nazivo.

Můžete mi někdo říct v kolik davaj SGA na Sci-fi našeho času??Plssky nemuzu to furt zjistit :cry:
Mitchell:Hele kámo,mám dojem že jsme vykročili špatnou nohou ne??
....
...
Ale o co já se to tady snažím?Už od začátku mi bylo jasný že si debil..

Příspěvek 29.2.2008 17:30:02
seqwence Airman
Airman

Odpovědět s citací

našeho času nikde, ale ve 04:00 by měli dávat přímo v tom programu :wink:

Předchozí

Zpět na Pokec o epizodách