Říkala jsem si, že by mohl Carson pomáhat Michaelovi dobrovolně za předpokladu, že mu on dal na výběr, že mu buď může pomoci a zemře jen 30%, anebo nepomůže a zemře 50% . A Carson by ještě mohl předpokládat, že ho budou hledat, takže se to tím dá zdržet nebo alespoň umenšit zlo. Ale to je jen taková domněnka.
Díl se mi docela líbil. Děj dobrý, objevení mnoha známých postav, použití "léku" z minula. Stalo se tam toho hodně, dalo by se to rozvést, ale taky by to mohlo být vatovější. Mě se to takhle docela líbilo. Ale chybělo mi tam...něco...nějaká jiskra. Víc detailů.
Sam se tam chovala jako velitel, což je fain. I když nic zajímavého s ní nebylo.
Bylo hezké, jak Rodney přinesl Teyle ten dárek a pak ji vyslechl. Oni moc společných scén nemají.
Caldwell je zpět, ale na hrozně krátko. Škoda tomu. Todd též nazpět a samozřejmě Michael
. A ještě kousek a vypadal by jako klasický člověk (teda klasický...vypadal by jako krásnej chlap Teyla...mno, hezky toho týpka sejmula klackem
. Jinak...tak zvláště oblíbená postava to není, ale v rámci těchto mezí dobré.
Klenotka píše:
...Kdyby vypustili epizody Quarantine a Trio, tak ten děj mohli klidně roztáhnout do víc epizod...
Tak to by mě teda dost na..štvali...
rossifan píše:
...ale sem zvědavý jak objasní Carsona, byla to sice moje oblíbená postava, ale když prostě jednou umřel taky měl být mrtvý (když ho fandové chtěli tak se moh objevit v nějaké halucinaci nebo tak něčem)...
Kdyby se objevil v halucinaci "nebo tak něčem", tak by to nebyl Carson. Když chce někdo Carsona (např. já
), tak jako Carsona.dracek píše:
No, tenhle díl se mi celkem líbil...a vrátil se i můj oblíbený ir...
Myslíš asi Carsona, to je Skot