Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 4x18 - The Kindred (Part 1) [Spřízněný (Část 1)]

4x18 - The Kindred (Part 1) [Spřízněný (Část 1)]

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 23.2.2008 00:26:46
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak jsem se rozhodl že dnešní epizodu shlédnu on-line, právě vysílají tu epizodu jak bránu pohřbí meteorit, pak je Midway no a pak už ta o které je tohle téma :D Doufám že neusnu :lol:
Obrázek

Příspěvek 23.2.2008 01:15:57
Poul Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

A pak dávají (to jest teď) ten díl, kdy se Vala vrací na planetu, kdy si hrála na boha a jak ji tam soudí a posléze se tam rozšíří orájská chřipka :D
(taky se dívám, akorát se mi to hrozně kouše!!!!! :evil: :evil: :evil: )

edit: pak dali ještě nějaký jiný seriál a teprve potom dali midway. Takže zrovna teď jsem v můlce midway. Ale reklam mají požehnaně...
Naposledy upravil Poul dne 23.2.2008 03:22:45, celkově upraveno 1

Příspěvek 23.2.2008 03:22:08
Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Taky tuhle epku budu sledovat naživo :D Říkala jsem si, že nebudu čekat ani o minutu dýl, jak se na ni těším, ale byl to boj se připojit a najít fungující sluchátka :?
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

Příspěvek 23.2.2008 05:00:51
Poul Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ohladně
Toto je spoiler!!!:
Carsona:
...otevřou se dveře načež praví: "Co vám tak dlouho trvalo?!?!" a to be continued.

Jinak díl nic moc. Ani se nějak extra netěším na pokračování. Kam se to hrabe na "Siege"... smrk, smrk

Příspěvek 23.2.2008 05:08:19
Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Já s hodnocením počkám až to uvidím v pořádný kvalitě s titulkama a se začátkem, kde se mi ztratil signál a neviděla jsem ho, a budu pořádně vědět o co šlo, jelikož mi to ve sluchátkách jaksi šumělo, člověk z toho měl prd :( Ale bylo fajn vidět staré známé :D
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

Příspěvek 23.2.2008 10:32:57
seqwence Airman
Airman

Odpovědět s citací

Anijsha píše:
Taky tuhle epku budu sledovat naživo :D Říkala jsem si, že nebudu čekat ani o minutu dýl, jak se na ni těším, ale byl to boj se připojit a najít fungující sluchátka :?

Možná jsem už trochu včerejší (teď nemluvím o epizodě :D ), ale kde na to koukáte online? :)

Příspěvek 23.2.2008 10:46:24
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
tak tenhle díl se mi celkem líbil... sice teda Teylu nemusím, ale když je vězeň a je tu možnost, že ji nějaký ten zatoulaný Wraith vysaje, tak se mi ty díly s ní i líbí :wink: "Obrovská záhada, která nám nedávala spát"- co se stalo s Athosiany je vyřešena... Michael si prostě vylepšil mazlíčky a přiblížil je obrazu svému :-) Ten závěr s Carsonem se dal čekat, když Michael říkal, že mu "někdo pomáhal" Můj dohad je, že si Michael prostě Carsona naklonoval.
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 23.2.2008 11:06:55

Odpovědět s citací

souhlasím,pokud se nepovznesl,tak mohl být jedině klonován...btw. co když ten Carson,co umřel byl klon a dneska našli pravého Carsona? :lol: :lol: :lol:

Příspěvek 23.2.2008 11:24:58
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Heh já sem usnul při poslední reklamě... No moc mě tahle epizoda neoslovila.
Obrázek

Příspěvek 23.2.2008 13:11:09
Poul Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jenže klon nemá vzpomínky originálu. (pokud se myslí klon jako klon[třeba jak v SW:Clone attack] nebo se myslí dokonalá kopie) To jen aby v tom bylo jasno... :D

Příspěvek 23.2.2008 13:47:40
Darth Saros Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Spousta starych znamych tvari, vysvetleni nekterych otazek a 'tasty meal' veta na bonus :-) Ikdyz si timhle dilem vytvorili celkem zajimavej problem...no uvidime, jak se s tim poperou. Ja si nestezoval a tesim se na dalsi.
Stay firm, die hard!

Příspěvek 23.2.2008 13:52:13
STLucy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

to seqwence: stiahni si TVUPlayer. mozes potom sledovat nazivo.

Co sa epizody tyka, podla mna, jedna z tych lepsich v stvrtej serii, najmä ten koniec s Carsonom. Som fakt zvedava, co je zac.

Příspěvek 23.2.2008 13:55:22
seqwence Airman
Airman

Odpovědět s citací

STLucy píše:
to seqwence: stiahni si TVUPlayer. mozes potom sledovat nazivo.

Co sa epizody tyka, podla mna, jedna z tych lepsich v stvrtej serii, najmä ten koniec s Carsonom. Som fakt zvedava, co je zac.

Já věděl, že jsem zaostalý :D
Moc, moc dík :-)

Příspěvek 23.2.2008 13:56:59
crooked.eye.sgc Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak teda musim říct - nic moc!
Takovej díl o ničem, ani jsem se moc nezasmála. I když to, jak si Mike vylepšil Athoisany - to je super! :D
Vlastně jsem se smála, jak dal Rodney ten dárek Teyle a ještě, jak se pak děsně cpal a Shepp s Rononem na něj čučeli :lol:
A Carson s TBC - to se dalo čekat, ale stejně mě to naštvalo. Doufám, že v příštím díle bude víc.

Mimochodem - kde to sledujete online? Odkaz!!! Pls, teda :)

EDIT (o pár minut později): Aha, ono už to tu je :lol:

EDIT (po vydání titulek): Tak takhle napodruhý se mi ten díl i celkem líbil. Lorna jsem sice nikdy nějak extrémně nežrala, ale takhle mu to sluší a tak prostě všeobecně. Asi se mi začal líbit :D. Jinak se teda určitě těšim na tu přístí epku. A jak někde psali, že to bude spíš o Athoisanech (počkat, nejsem už OT? Když je tohleto pokec o prvním díle...mno nic). Prostě prdlajs - vypadá to spíš na díl o Carsonovi - a na to já se hodně těšim.
Jinak ještě k tý první části - ten Michael - prostě úžasný. Vypadá skvěle a doufám, že s nim počítaj do další řady a ještě něco pořádnýho vymyslej. A Todd by mohl přežít :D...když už tak hezky vracej lidi - nechtěli by vrátit i Petera Grodina? :lol:

EDIT 3 (snad už poslední): zapomněla jsem bodování, takže...dala bych tak 7/10, protože chvilkama to byla nuda a tak nějak jsem někdy něco zase nestíhala :lol:
Naposledy upravil crooked.eye.sgc dne 24.2.2008 00:59:35, celkově upraveno 2

Příspěvek 23.2.2008 13:58:48
chrastenka Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Bože,teyla zase vzala do ruky klacek :roll: a ty její drsné obličeje a jak se drsně naparuje a šermuje s tím klackem :roll: to je drsné,drsné :roll:

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách