Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 4x17 - Midway [Na půl cesty]

4x17 - Midway [Na půl cesty]

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 18.2.2008 07:58:35
Rufu Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Je to poslední sedačka vpravo u nákladových(vchodových)dveří.Recykluje se to v reálném čase na čistý kyslík a jogurtové musli tyčinky :oops:

Příspěvek 18.2.2008 09:15:26
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak opravdu dobrý díl. Dost jsem se bavil a chvilkama nostalgicky zavzpomínal na SG1. Určitě jeden z nejlepších dílů 4. řady

Příspěvek 19.2.2008 18:03:23
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Musim rici, celkem jednoznacne, ze toto byl NEJlepsi dil tehle serie... asi to bylo dano tim, ze tam vystupoval Teal'c, ale i ostatni byli dobry... proste VYBORNY...kez by takovehle dily byly vsechny, i kdyz me se prece libi vsechny dily... :D

Příspěvek 19.2.2008 18:05:36
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

To by tenhle typ dílů byl zase brzo ohranej a bylo by to o ničem :cry:
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 19.2.2008 18:13:17
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Vycpávkové díly jsou taky ohrané a o ničem a stále se točí. Ale to už jsem :offtopic:
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 20.2.2008 16:29:39
Merlin Miridyn Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

takže už sem se dodival, akorát mě dost mrzí, že vyhodil kavanagh midway do vzduchu, teď jim cesta na atlantis z mléčné dráhy bude trvat o něco dýl, když teď zas budou pendlovat obě lodě, apolla a daedalus!

hodnocení: 10/10

:wink: :wink: :wink:
G.Hank Landry:Vy znáte toho muže???
Vala Mal Doran:Ano, je to můj otec!!!

Příspěvek 21.2.2008 10:55:26
deeniiskaa Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak já jsem už ten díl viděla. A teda jak se prali Ronon a Tealc tak kdyby je Carterová nerozdělila tak jsou v sobě furt. No a pak jak spolu musej bejd na midway tak musej bejt spolu v jednom pokoji to mně taky dostalo. :) No ale ten díl je supr. Mno,.... asi jako všechny

Příspěvek 21.2.2008 11:00:28
deeniiskaa Airman
Airman

Odpovědět s citací

Merlin Miridyn píše:
takže už sem se dodival, akorát mě dost mrzí, že vyhodil kavanagh midway do vzduchu, teď jim cesta na atlantis z mléčné dráhy bude trvat o něco dýl, když teď zas budou pendlovat obě lodě, apolla a daedalus!

hodnocení: 10/10

:wink: :wink: :wink:

Já myslim že postavěj další ale musej najít další dvě brány no. Anebo budou rovnou točit bránu z Atlantisu ale to si myslim že jen když to bude nezbytné kvůli ZPM. Třebaa obsazení wraithů Atlantis. A vrtá mi hlavou jedna věc ale asi by na to neměli čas jo. Jak se zbavily replikátorů a začali se z toho města seskupovat do koule tak si od nich mohli vzít ZPM kolik chtěli. Třeba jumperama ale to by byl asi moc dobrej díl.

Příspěvek 21.2.2008 11:16:08
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

No ZPM vzít právě nemohli, protože potřebovali aby se přetížili pokud se nepletu.
Obrázek

Příspěvek 21.2.2008 12:19:03
JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Jo, ale pak vypadl proud, takže si jich mohli vzít kolik chtěli přesně jak to udělali Wraithové :wink: OT

Na co hledat nový brány? Jak tu někdo psal, tak ty brány vybuchnout nemohli neboť by už ani ten Jumper nebyl... takže tam zůstali a sehnat další 2 brány, to nic není... stačí postavit novou stanici, dát tam Iris a jsou v klidu :wink:

Příspěvek 21.2.2008 14:28:33
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

no a jeste by to chtelo mit maskovani pro pripad nouze

Příspěvek 21.2.2008 15:57:53
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Proc rovnou nepostavit velkou bojovou stanici? :roll: Pekne ozbrojenou se silnym stitem, stitama na branách a aspon s jednim dokem pro BC-304.
Vzhledem k dulezitosti stanice a wraithske "vynalezavosti" by to prehnane nebylo.
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 21.2.2008 18:48:13
Marlowe Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

:offtopic: OT,OT,OT,ale musim reagovat...
Jur@'s: Kdy myslis ze vypadne proud? Nejspis kdyz nekdo vynda ZPM, ne? :)
deeniiskaa: ZPM si nevzali protoze je chteli pretizit.

Příspěvek 21.2.2008 18:51:48
JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Vím, že je to OT, ale taky musím reagovat :lol:
To Marlowe: Koukni se na tu epku ještě jednou, tam říkali, že síť nevydržela nápor toho, jak se replikátorský bloky vcucávali do sebe :wink: ... ty ZPM vzali Wraiti až už byli všichni pryč a ta hromada se propadala do jádra :wink:

To Dracul: To by bylo moc dobrý, pak by jsme tu stanici mohli vzít a zničit tím wraity třeba :lol: . Stejně si myslím, že aktivace HB na Zem nemůže žrát tolik ZPM :idea:

Příspěvek 21.2.2008 19:43:15
deeniiskaa Airman
Airman

Odpovědět s citací

RomanArts píše:
No ZPM vzít právě nemohli, protože potřebovali aby se přetížili pokud se nepletu.

No jasný no nemuseli přetížit všechny a když vypadnul proud tak si aspoň jedno mohli vzít přesně tak jako wraithové.

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách