Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)
Jee tak to bude fajn jestli se to objeví už teď už začinam mit tak trochu absták od posledního dílu , jinak zejtra rano je new díl Prison Breaku takže to je taky super, ted je to tam mrtě napnutý!
"Fast est et ab hoste doceri"
"Je správné učit se od nepřítele"
Tak zatim sem nikde nic nenašel, respektive sem nezaregistroval že by se někde něco objevilo, tak uvidime jestli se najde ňákej "PIRÁT":twisted: kterej to upne... teda jestli to vubec proklouzlo ven!
EDIT: Nepiš dva příspěvky pod sebe, používej tlačítko upravit. RomanArts
"Fast est et ab hoste doceri"
"Je správné učit se od nepřítele"
Je to potvrzené, na GW píšou lidi, kteří to viděli.
Ale asi to bude jako v případě Dopplegangeru, to taky trvalo asi tři dny, než se to objevilo na netu. To mezitím bude premiéra.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.
To byl nářez. Takhle jsem se dlouho nepobavil. Ty dva chci spolu vidět častěji. Skvělá dvojka, skvělé hlášky, herecké výkony a spousta akce po minulých celkem nudných epizodách. A ten konec neměl chybu - 10/10
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.
Naprosto skvělá epizoda. Jediné co se mi nelíbilo bylo to jak odsávali ten vzduch a John už docela dost nemohl a pak se najednou dostal do skafandru.
Jinak perfektní líbili se mi herecké výkony ode všech.(i Teyla byla supr)
takže 9,5/10
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.
Tak epizoda to byla opravdu skvělá, škoda že Sam ukončila ten Ronon versus Tielc zápas. Bil opět překvapil a Kavanagh nebyl taky k zahození, jediné co se dá vytknout tomuto dílu je jen Shep a jeho zazračný únik do skafandru, ale s tím všichni počítali jednu chvíli, jak Wraitíci chtěli vysávat z lidí ve stanici informace jsem se bál o Bila a byl potěšen že nakonec přežil... jsem zvědavý jestli se pustí do dalsí stanice Midway 2 aby neskončili jako v Babylonu5...
To never die.... and to conquer all. That is winning
If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.