Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 4x16 - Trio [Trio]

4x16 - Trio [Trio]

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 11.2.2008 20:42:50
Pacala Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

No musim uznat, ze me prekvapila tahle epizoda. A vic nez kladne. Myslel jsem si, ze to bude nudna epizoda tipu Harmony, ale ani nahodou. Tahle trojka spolu v dire se povedla.
Sam a Rodney byli fakt dobry. Dobry hadky i vtipy a dokonce i Jenifer nezustavala pozadu, ta me prerkvapila asi nejvic. Co by asi rekl Ronon na to, ze pozvala Rodneyho na drink??? A kdo vi, treba se to jednou dovime
Ted uz jenom musim doufat, ze me nzklame pristi epizoda, jelikoz na tu se tesim hodne...

Příspěvek 11.2.2008 21:33:11
Smicr Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tahle epka byla nějakej průměr... Hlášky dobrý, ale celkově mi přišla o ničem... Hlavně se tam ukázalo že Sam a Rodney nemaj rádi Zelenku :evil: Což mě naštvalo...
Hallowed are the ORI!

Příspěvek 11.2.2008 22:21:39
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Mě naštvalo právě to, že Rodney řekl: "Já ho taky nemám rád" a přitom to není pravda :( Považuje ho za přítele, nebo si ho aspoň váží jako kolegy. Tady je vidět ta zatracená nevyváženost, s jakou ho píšou. V Tao of Rodney se Radkovi omluvil a řekl mu, že si ho váží, aby tady zase řekl pravý opak :? Trochu si myslím, že to řekl "honem, honem, abych ukázal podporu své oblíbené blondýnce", ale i tak, bylo to prostě mimo. A Sam s doktorkou ho skoro neznají, takže to mi přišlo mimo mísu ještě víc. Možná, kdyby to napsali jinak, ale tohle opravdu vyznělo dost blbě.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 12.2.2008 12:21:57
Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Epizoda se mi líbila, protože jsem si od ní nic moc nečekala. Ale vyplnovaček už mám dost :?
To s Radkem ně naštvalo stejně jako ostatní :? A na tom, že Jennifer pozvala Rodneyho na drink mi za boha nepřipadá divný.
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

Příspěvek 12.2.2008 15:34:42
SiMiK Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Klenotka: Neberes v potaz Rodneyho ego....Zelenka je defakto jedinej podobne chytrej jako on na atlantis....a podle me by takehle zareagoval snad kazdej...aspon ja asi jo :lol:
(\./) This is Bunny. Copy Bunny into your
(o.o) signature to help him on his way to world
( X ) domination.

Příspěvek 12.2.2008 15:57:27
Martincz Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Jo Rodney to řekl jenom kvůli tomu že má velké ego a nepřizná že je někdo stejně chytrej jako on..

Příspěvek 12.2.2008 18:52:44
Syrestesia Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Malozziho odpověď na výtku pomlouvání Zelenky a poznámku, že Weirová by o něm takhle nikdy nemluvila:

Answer: In all fairness, there is a scene from the season 3 episode Common Ground in which two dozen pairs of women’s shoes are discovered in Zelenka’s closet including Weir’s missing patent leather pumps. Unfortunately, the scene was cut for time but the deleted footage can still be found among the boxset special features.

:lol:
Dear diary, why does no one understand me?
I am not mad.

Příspěvek 12.2.2008 18:57:51
Angmar.FZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Zdá se, že Radek něco tají... Prý holubi. :D

Příspěvek 12.2.2008 19:18:23
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

In all fairness, pokud chtějí ze Zelenky dělat úchyla a navazovat na dozen pair scenes, mají takové scény ukazovat...
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 12.2.2008 19:27:15
SiMiK Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No asi takehle...neco je ho pomlouvat...ale jestli z nej udelaj uchyla tak se poradne na*eru :evil: zatim byl jedna z mejch nejoblibenejsich postav (sem cech a sem na to pysnej :D)
(\./) This is Bunny. Copy Bunny into your
(o.o) signature to help him on his way to world
( X ) domination.

Příspěvek 12.2.2008 23:37:17
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Mno, s tim Radkem... zas nějaká "cool" Mallozziho odpověď :roll: . S tim mě fakt štve.

Nicméně, ve svém blogu napsal o vystřižené scéně. S tim mě taky naštvali, protože tuhle scénu bych tam opravdu velmi ráda viděla...
Carter: So…you seeing anyone?
Keller: What?
Carter: Around the base, you seeing anyone?
Keller: I dunno…I had a moment with - with this…guy. He’s not exactly easy to read so…I guess the short answer is “no”. You?
Carter: Well, I’m the boss, so I can’t really…
Keller: Right Anyone back home?
Carter: Uhm…
Keller: Un-huh, I thought so. Give it up.
Carter: Well, it’s complicated.
Keller: Show me a relationship that isn’t.
Carter: He’s in Washington…I’m here.
Keller: Ouch. Long distance relationship.
Carter: He’s going to retire soon, so maybe -
Keller: Really! Retire? So…an older man, huh?
Carter: Not that much older.
Keller: Washington, older man…is he like a Senator or something? Someone famous? Would I know him?
Carter: Probably not.
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 12.2.2008 23:49:32
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak ten Radek a ty boty, to byl opět malloziho humor, ale jestli opravdu vystřihli tuhle scénu tak mě štvou, možná bude později na dvd v bonusech,...O Jacku.... 12 let a vztah v začátcích.....
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 13.2.2008 00:23:31
sanco Airman
Airman

Odpovědět s citací

tak epizoda se mi libila vic nez outcast a harmony dohromady :) :D tyhle dva dily mi prisli takovy divny :roll:
k tomu jak Rodney rikal ze Zelenku nema rad si myslim ze to spis rekl aby ze Sam dostal primou odpoved ze ho nema rada :) dyt se ji pak snazil presvedcit ze ho nema rada :lol: :lol: a ne ze ho nema rad proste ji chtel nachytat mi to tak prislo :)

Příspěvek 13.2.2008 02:54:42
Ghani Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tahle epizoda se mi dost líbila. Podle mě byla nejlepší z těch čtyř posledních. Vůbec mi nevadilo, že to byla "vyplňovačka". (Když se mi díl líbí, tak je mi jedno, jestli se pohne hlavní příběh nebo ne. Pokud se mi nelíbí, tak ho nezachrání ani to, když se v něm posune hlavní příběh.) Hlavně Rodney tam byl super.:D Navíc miluju Rodney whump, který se v tomto dílu opravdu podařil. Interakce mezi postavami byla pěkná, různé snahy o únik zajímavé, i když se nakonec nepovedly. Byly tam věci, které moc nedávaly smysl (např. to, že se žádnému z nich nic nestalo při tom prvním pádu do místnosti), ale epizodu mi nezkazily. Konec mi uspěchaný nepřišel. Prostě už bylo jasné, že jsou venku, takže bylo podle mého názoru zbytečné to nějak víc rozvádět. Spíš mě mrzí, že se ten závěrečný rozhovor neodehrával mezi Rodneym a Sam. Konverzace mezi Rodneym a Jennifer byla milá, ale já bych moc chtěla vidět, jak mu Sam děkuje a/nebo ho nějak ocení.

Vadilo mi, že Rodney řekl, že nemá rád Radka, protože to prostě není pravda. Takže to byl takový WTF moment. Beru to tak, že to bylo totálně "out of character", a nevím, proč to tam napsali. Jediné vysvětlení je, že to řekl jen proto, aby to Sam nemusela říct první a nebála se to potom říct taky. (Koukám, že si to myslí i sanco.:wink:) Chtěl to z ní tímhle způsobem dostat, protože kdyby to řekla, tak by to znamenalo, že má jeho radši a jak řekl: "Všechno je soutěž." I ten tón tomu nasvědčoval. (Ale i v tomto případě by to samozřejmě od něj nebylo hezké.) U Sam ani Jennifer mi to ale tak divné nepřišlo. Sam se IMO opravdu v Quarantine chovala tak, že to vypadalo, že Radka moc nemusí, a Jennifer s ním, co si pamatuju, neměla žádnou pořádnou scénu, takže vůbec nevím, co si o něm myslí.

Zvláštní bylo (a už to tu zmínila Syrestesia), jak byla Jennifer v celé epizodě vykreslovaná jako někdo, kdo je zvyklý chodit do barů, zvát lidi na drink a randit, když v Quarantine říkala úplný opak, tedy něco v tom smyslu, že pořád jen studovala, a proto jí uteklo hodně věcí (včetně randění). Tohle pro mě bylo u tohoto dílu dalším WTF, protože si to totálně odporuje.

Fazulina napsala:
Když už jsme u toho, spíš se mi teda mírně nelíbilo, jak Rodney toužil po těch sestrách z Harmony, když teď v Triu dal najevo, že nepovažovat to s Katie za rozchod, ale za trochu zpomalení ve vývoji vztahu...

Pokud se nemýlím, tak původní pořadí epizod bylo jiné a Harmony se měla vysílat až po Triu (myslím, že jsem někde četla, že před The Kindred, Part 1), čímž by se to IMO vysvětlilo.
Obrázek

Pomoc hladovějícím jedním kliknutím denně:
http://www.thehungersite.com

Příspěvek 13.2.2008 19:38:41
Pisvejsc Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Zajímavá epizoda občas trochu nudná a asi bych to řešil jinak být uvězněn v té místnosti. Bylo hezké jak každej chtěl odejít jiným způsobem a taky jsem trochu nepochopil proč najednou byla z Keller, kočka co je denně v baru a nejvíc mne naštvala Keller, čekal jsem, že se s Rononem trochu prohloubí vztah(že na ní bude čekat) a ona zase hned do McKeye. Jinak super Rodneyho glosy.

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách