Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 4x16 - Trio [Trio]

4x16 - Trio [Trio]

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 10.2.2008 11:41:56
makrela Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

epizoda byla dobra, nejvic me dostalo jak rodney vysvetlovat, ze obe dve maji hezka tela, ale chudak radek takhle ho pomlouvat.

Příspěvek 10.2.2008 11:50:18
Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Pškný díl.... akorát to akční přetržení lana o vteřinu později než se Rodney pustil si mohli odpustit :)

Keller je Jennifer... Sam to tam tak pěkně zařve :-D
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 10.2.2008 12:40:23
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Díl by podle mě nebyl hodnocen tak špatně, kdyby nepřišel po dalších třech dílech, které byly také vplňovací. V každém případě měl své dobré momenty. Příjemně překvapila Dr. Keller, hlavně svými nápady. Rodney byl výborný, připadá mi, že tento díl byl jakási satisfakce za díl Quarantine, kde z něj udělali hypochondra a paranoika. Přetržení lana a pád té boudy byly podle mě už navíc a vlastně snižovali tento díl. Závěrečná scéna RodneyxDr.Keller :roll: nevim, ale doufám, že zrovna toto nějak dál rozvíjet nebudou.
Hodnotil bych tak 7/10.
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 10.2.2008 13:11:01
NojmaN Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mě se tenhle díl líbil a docela mě připoměl hru lemings. Kdo nezná, dělate malím lemingům cestu ven pomocí různých schodů, teleportů a jiných pomůcek.

Škoda jen že Sam našla to lano bylo by zajímavý kdyby tam všichni běhali jen ve spodním prádle. Možná by pak tenhle díl byl +18 (tzn. dětem nepřístupný).
Jak dlouho se na mě dívala ? Snad deset, patnáct sekund, věčnost. Pro mě to byla chvíle, která zastavila čas, a já se osvobodil od reality. Osvobodil od otroctví. Kdyby po mně cokoli chtěla, udělal bych to.

Příspěvek 10.2.2008 13:49:03
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tenhle díl se mi nijak extra nelíbil ale musím říct že byl pěkný. Herecké výkony byli na velice slušné úrovni.
Některé hlášky se mi hodně líbili.

6/10
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Příspěvek 10.2.2008 14:22:23
Syrestesia Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tenhle díl mi docela dobře utekl, což bylo příjemné překvapení, protože jsem si nějak nemyslela, že mě bude bavit.
Ovšem, ve chvíli, kdy začali ti tři pomlouvat Zelenku, jsem jim vážně všem přála, aby je to tam zasypalo. :x Nechápu, jak mohl Rodney vůbec vyslovit "nemám ho rád" po svém projevu v Tao of Rodney. Carterová zněla, jako by uvíznutí v transportéru se Zelenkou byla ta nejhorší věc, co se jí kdy přihodila. A Kellerová se musela přidat, ačkoliv původně vůbec nebyla součástí rozhovoru a dělat z nepřítomného Zelenky úchyla. To se fakt nepovedlo. :evil:
Na druhou stranu mě pobavilo, když Carterové sundali ponožku a ona měla tak nádherně udělanou pedikuru i s nalakovanými nehty. A pokaždé, když spadla nebo to s ní hodilo o zem pak v další scéně měla poupravené vlasy. :wink:
Dear diary, why does no one understand me?
I am not mad.

Příspěvek 10.2.2008 14:25:19
MaKovičák Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Díl se mi celkem líbil, vtip nepostrádal a klišé beru. Navážení do Zelenky mi nevadilo, ptž bejt na místě Sam, taky by mě naštvalo, že Radek tam zničil ten ovládací panel. Navíc být s vědcem v místnosti 3x3 metry musí bejt utrpení. Jennifer se mi líbila a po Rodneym snad nejede, jen je vděčná za záchranu života a chtěla mu pomoct s tím, jak na ženský.

Teď hlavní výtka. "Místnost je moc těžká, jak jsme sem spadli. Zhroutí se to, než přijde pomoc z Atlantis. Ty dveře vedou do hluboké díry. Co budeme dělat? Kvůli naší váze to spadne! Musíme se dostat nahoru za pomoci těchto těžkých beden!" Chápu, že by pak nebylo celý díl co dělat, ale když jsou tam 2 "geniové", kteří tvrdí, že kvůli nim je místnost moc těžká a maj tam opravdu těžkou rouru a těžký bedny + jedny dostatečně široký otevřený dveře, co takhle to jen vyhodit ven? A kdyby to vahově nestačilo, proč to alespoň nezmínit? To mi na díle hlavně vadilo.
Weir : What´s he like?
Sheppard : Oh, you know... He is guy. I didn´t mucha attention him. Sorry

Příspěvek 10.2.2008 14:29:58
Jack O´Neill Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Epizoda v celku dobrá, vadilo mi na tom pár detailů jako třeba jsem nechápal jak Kellerová se Sam spadli dolů. To jsem celkem nepochopil. Další věc, která se mi nelíbíla hodně byl přechod mezi tunelem a ošetřovnou. To jako, nevím no..vešli do tunelu a pohled na Atlantis.

Epizoda dobrá, nic méně bohužel stále nevidím to co vidět chci - zkoumání nových planet, oběvování nových spojenců a nepřátel. Boje s Wraithy a tak. Nechi to moc říkát, ale že by SGA po těch třech sezónách ztrácela na oblíbenosti, teda na čem co SG-1 neztrácela (aspoň podle mě) za celých krásných 10 řad?

7,5/10
"Žádný úspěch není konečný, žádná porážka není fatální. Záleží jen na odvaze bojovat." Winston L.S. Churchill

Příspěvek 10.2.2008 14:41:18
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Když jsem to tedka shlídl, tak epka dobrá, nebyla nuda, pobavil jsem se... :)

Ale zdá se mi, že Kellerová už je tam pěkná coura... nějakej díl nazpět tam vyjížděla po Rononovi, tedka se skoro svlíkla před Rodneym a pak s ním chtěla jít na drink... tam "vojede" snad každýho... za chvílu bude mít něco s Shepem, už to vidím :lol:
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 10.2.2008 14:53:29
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Jur@: :roll:
To, že to mezi ní a Rononem v takové situaci zajiskřilo, je pochopitelné. A nic se nestalo. Rodneyho pozvala na drink, to je celé. To že ona je žena a on muž ještě neznamená, že se mezi nimi musí něco dít, pro kristapána. To, že ona jeho pozve na drink a ještě zcela nezávazně, neznamená, že je automaticky coura. A co by byl on, kdyby pozval jí? To by bylo určitě nějaké hezčí slovo, ale rozhodně by to bylo "přijatelnější". Mám pravdu?
Sama Jewel Staite říkala, že se mezi ní a McKayem v téhle epizodě začne rodit přátelství. A jelikož už zbývají jen tři epizody, takhle bych to nehrotila.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 10.2.2008 18:04:10
Merlin Miridyn Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

ae zajimalo by mě, co to bylo za surovinu co genii dolovali??? :roll:
G.Hank Landry:Vy znáte toho muže???
Vala Mal Doran:Ano, je to můj otec!!!

Příspěvek 10.2.2008 18:23:51
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Jur@'s píše:
Jsem to jen tak prolítl a zas nic... to se aspon ta Kellerová nemohla svlíknout? :lol: :lol:

taky bych to bral , moje hodnoceni by pak byl oasi 15/10 :lol:

Příspěvek 10.2.2008 18:35:27
SiMiK Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Klenotka: No prave me to vyznelo podobne jak Jurovi....hl kdyz rikala ze si Katy zaslouzi byt s spravnym chlapem jako je on...no a pak to pozvani...takze nevim nevim :D stejnak to zase nerozvedou dal...skoda
(\./) This is Bunny. Copy Bunny into your
(o.o) signature to help him on his way to world
( X ) domination.

Příspěvek 10.2.2008 19:13:37
JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Jako jasně... všechno zvlášť je to možný a normální, ale když si to dáš do sebe... tak vlastně střídá jednoho zadruhým :lol: ona ho na ten drink přemlouvala dobrou půl minutu :wink: to mi řekni, jestli takhle nějakýho chlapa přemlouváš u baru? :)
A vynechala si to, jak se před ním skoro vyslíkla a to bez zaváhání... to Carterová dělala aspon xichty, jaký je to prase :lol:
Jak říkal Simik, taky mu furt říkala, jak je super atd. a to už trochu zavánělo tím, co se stalo mezi ní a Rononem...

Cvigy: Škoda, no... třeba se dočkáme... :wink:
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 10.2.2008 19:16:31
Merlin Miridyn Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

fajn epizoda, nejlepší bylo jak kellerová přišla na ten nápad s těma deskama. Moje hodnocení 10/10
G.Hank Landry:Vy znáte toho muže???
Vala Mal Doran:Ano, je to můj otec!!!

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách