Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 23.1.2008 - Prosba o Bránu

23.1.2008 - Prosba o Bránu

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Příspěvek 08.2.2008 08:53:17
henzis Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

No vidíš a ja s něma ve všem nesouhlasím.
POkud mluvíš o odpovědi, tak když my přišla tato odpověď ptal jsem se úplně na něco jinýho.

Příspěvek 08.2.2008 09:24:59
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Souhlasím, zkusil bych Primu, možná by to udělali jen z hecu proti Nově. Prima se v poslední době ukázala, dokáže vysílat skvělé seriály.
Obrázek

Příspěvek 08.2.2008 10:36:27
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Ja to už na Primě skusil a zatím my neodpověděli.
Ja bych poprosil organizátory jestli by neudělaly další kola, která by tentokrát apelovala na TV PRIMU

Příspěvek 08.2.2008 11:01:06
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Ja jsem otravoval i ČT :lol: (koneckoncu Red Dwarf i Star Treky vysilali)

Taky nedoslo nic
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 08.2.2008 11:11:01
eromar Airman
Airman

Odpovědět s citací

A co napsat AXN, tahle kabelova stanice dava hodne dobre serialy nekdy i s velkym prestihem napriklad LOST davali tak pul roku pred TV NOVA

Příspěvek 08.2.2008 11:37:59
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

ČT by mně ani ve snu nenapadla, ale proč ne.

AXN nemají všichni, a ja ji taky zatim nemám.

Příspěvek 08.2.2008 11:46:24
Captain
Captain

Odpovědět s citací

AXN je dobrá, jen ji nemám :D Ale myslím že by to stálo za zkoušku, pokud se nepletu, tak tam budou vysílat i ten nový seriál Terminátor letopisy Sarah Connorové (doufam že jsem to napsal správně). Tak každopádně by se aspoň dostala na net CZ audiostopa :)
Obrázek

Příspěvek 08.2.2008 11:53:19
Martincz Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Na primé to vysílat taky nebudou bych řekl maj tam ty zoufalé manželky a to 2x denně!

Já bych zkusil to AXN dávají tam spoustu nových seriálů včera sem tam zas viděl na 2 nový.

Nova nakoupila práva na Prision break a na (N)CSI a to jim asi zlomilo rozpočet. Protože jinak nevim proč by SG-A nemohli koupit a pokud nemaj čas tak místo opakování SG-1. Takže se můžem těšit na rok opakování.

Příspěvek 08.2.2008 12:05:01
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Zoufalé manželky je SCIFI žánr? Jestli se nepletu tak tam nemají nic ze scifi (pokud trochu pominu Hrdinové).
Skusím se podívat na jejich stránky (AXN) a napsat ji můžem taky. Jak říkaš aspoň bude zvuková stopa. A možná se pak toho chytí i NOVA (nebude muset dabovat).
A nemyslím si že jim, tyhle seriály co píšeš, zlomily vaz. Zlomily si ho samy tím studiem (TV noviny), které stojí za nic.

EDIT: jinak AXN má i scifi kanál AXN SCIFI. Takže pokud by vysílaly tak by z toho nic nebylo.

EDIT2: kdo chce napsat tak mail na AXN je
axn_czech@spe.sony.com

Příspěvek 08.2.2008 12:16:22
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Jak to myslíš, že pokud by vysílali, nic by z toho nebylo?
Obrázek

Příspěvek 08.2.2008 12:28:33
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jen jsem chtěl říct že většina lidí má AXN a ne AXN SCIFI. Pak by byla jen ta zvuková stopa (pokud vysilají v češtině to ted nevím)

Příspěvek 08.2.2008 12:30:42
Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

RomanArts: Protože primárním cílem PoB není získat českou audiostopu, ale rozšíření povědomí o Stargate a sci-fi mezi ne-internetovou komunitu. AXN Scifi, ani AXN má minimum lidí ve srovnání s těmi, kteří chytají celoplošné TV...
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 08.2.2008 12:46:05
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Já vím co je cílem PoB, jenže ten cíl už není uskutečnitelný... Nova nás poslala do háje, no a do dalších stanic nevkládám velkou naději. Možná ta Prima.
Obrázek

Příspěvek 08.2.2008 13:11:19
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak pro mně je primárním cílem česká audiostopa, ale chápu, že pro většinu lidí, co se do Prosby zapojila, určitě ne. Takže by byla lepší Prima nebo Česká televize.

Co se týče Primy, tak tam naději vidím. Mají nové vedení, jejich motem je vysílat pro mladé, Hrdiny dokázali, že sci-fi jim v současné době nevadí, takže jistá naděje tam podle mně je.

U České televize dosti pochybuji. Dřív vysílali Star Trek, ale podívejte dnes? To je bída nad bídu. Trekkies je prosí už dlouho o DS9 nebo Enterprise, která už dokonce má hotový dabing z AXN. A Česká televize pořád dokola opakuje, že na to nemá prostředky a bla, bla, bla... Takže pochybuju, že u SGA by tomu bylo jinak.

Na druhou stranu AXN není úplně špatná volba. Přeci jen už bude hotový dabing a seriál se dostane do podvědomí již mnohem větší skupiny lidí a tak by byla naděje, že by se seriálu ujala i nějaká z celoplošných televizí. Například Myšlenky zločince na Primě mají dabing z AXN nebo třetí a čtvrtá série Andromedy běžely na Nově s dabingem z AXN. Takže možná by se to opakovalo i u Atlantidy. Bůh ví.

Já si myslím, že by se mělo zkusit všechno a třeba se prostě někdo chytne. Pořád lepší někdo, než nikdo. V tomhle souhlasím s RomanArtsem... :wink:

Příspěvek 08.2.2008 15:13:24
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

AXN bych bral jako poslední volbu, ale určitě ji zkusit pokud to nevyjde u celoplošných televizí.

U primy vidím pořád šanci ji vysílat, proč ne mohla by tak "levně ukrást" diváky TV NOVA.

PředchozíDalší

Zpět na SGA-PROJECT.COM