Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 23.1.2008 - Prosba o Bránu

23.1.2008 - Prosba o Bránu

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Příspěvek 06.2.2008 21:27:52
Vojta@ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

OMFG, jestli vůbec nějaká Oudová existuje tak je vypatlaná jak plech na buchty a tupá jak vagon starých bruslí dohromady. Dělají si z nás opravdu blázny... :evil:

Zdá se, že paní Šmítková, o které se ví, že existuje, je jediná schopná a rozumná. (rozumní se mi zdají i redaktoři Střepin Němcová s Brunclíkem, ale to patří jinam..:wink:)

Příspěvek 06.2.2008 21:46:49
henzis Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

:offtopic: Po té co vyhodily šéfa zpravodajství, a programovou ředitelku to v NOVĚ stojí za dvě věci :offtopic:

Jinak ja taky poslal jedenu kopii pro jistotu paní z tiskového ale jak všichni víme ve firmách se drží kolegita tak z toho asi nic nebude. :?

Příspěvek 07.2.2008 12:20:57
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Táák právě jsem z Oudy vyrazil odpoved na to, na co jsme se vsichni ptali.

A stacilo jen jednodenni obtezovani zamestancu HLOVy :lol:

Dobrý den,

Seriál Hvězdná brána Atlantis ( Stargate Atlantis), nemáme zakoupený a v nejbližší době o tom ani neuvažujeme. Doufáme, že si z naší nabídky vyberete jiný pořad, který Vás zaujme.
Příjemně prožité chvíle u televizní obrazovky
Vám přeje

Linda Oudová
Executive PR TV NOVA

Ze jsem dobrej :D (jeste je trochu podrazdim z jinych e-mailu, jsem zvedav, jestli mi nedojde totez...prekvapive)
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 07.2.2008 13:52:45
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Vlado hádej co my poslaly na mou odpověd jejich odpovědi: To samé co poslaly tobě.

Já už se jen směji pani Linda Oudová si znás normálně dělá dobrý den.

A moje odpověď: Četla jste vůbec můj meil? Nebo jste opět použila klávesy CTRL+C a CTRL+V

Příspěvek 07.2.2008 15:37:05
Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

henzis: no já myslím, že je docela jasno, na čem jsme a ta odpověď je už aspoň k věci :)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 07.2.2008 15:48:35
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Quinix : tak nejak aspon no :lol:

A vubec, co takhle se domluvit, jestli se nas najde aspon deset, co by ustavicne otravovali telefonaty a mejly? :) :)

Nas*at lidi je ten nejlepsi zpusob, jak je donutit o necem uvazovat :idea:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Příspěvek 07.2.2008 16:16:04
TENTHIUS Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Dostal jsem práve to samé. :D

Příspěvek 07.2.2008 16:55:08
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Vlad Dracul píše:
A vubec, co takhle se domluvit, jestli se nas najde aspon deset, co by ustavicne otravovali telefonaty a mejly? :) :)

:idea:

Ja jdu do toho s tebou, ale myslím si že po týdnu budem v jejich spamovém koši.

Příspěvek 07.2.2008 16:59:22
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Lidi, Prosba o Bránu neskončila...Přinejmenším pro mě.Samozřejmě sem dostal onen nakopírovaný mail s univerzální,nicneříkající odpovědí.Ale chtělo by to stále psát zpátky,a donutit je aby KAŽDÉMU odpověděli zvlášť.Pak se nad tím snad zamyslí
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 07.2.2008 17:06:51
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Ja je budu "otravovat" nadále. A taky pro jistotu budu posílat kopii i jinam.

Příspěvek 07.2.2008 18:55:39
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak podle té odpovědi co dostal Vlad mi připadá, že o Atlantis na Nově slyšeli snad prvně. Jsem si myslel že tam jsou zabržděný a teď se mi to akorát potvrzuje :thumbsdown:

Příspěvek 07.2.2008 20:09:44
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Krásné slovo zabrzděný, dle mého názoru je to řečeno velmi jemně. Jen se podívejte kolik je zajímavých nových seriálů. A oni z toho snad vysílají jen LOST a DR. HAUSE. Ale jinak jejich programová nabídka stojí za dvě věci. Jinak co vím, tak tam nemají žádný scifi seriál. Ze seriály se tam sice roztrhl pytel ale koho zajímá růžová ordinace, Ulice, To je vražda napsala, Lenssen & spol, Walker Texas Rangers. Mně tedy ne. A tyhle seriály dávají každý den a to jsem tam nepsal všechny.

A ta paní Oudovátu našli kde? Ta si podle mně ráno přečte jeden mail napíše resp. vybere jednu odpověď z předem předepsaných a tu kopíruje, kopíruje a kopíruje do všech mailů. :x

Rozhodl jsem se je otravovat do té doby, dokud paní Oudová nevymyslí novou odpověď, která odpoví na můj mail, tak jak jsem to v mailu požadoval. A pokud ji chodí tolik mailů, že nestíhá vymýšlet odpovědi tak ať NOVA přemýšlí nad personálním obsazení oddělení.

STARGATE ZDAR
NAZDAR

Příspěvek 07.2.2008 20:21:34
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

henzis píše:
Vlad Dracul píše:

:idea:

Ja jdu do toho s tebou, ale myslím si že po týdnu budem v jejich spamovém koši.

Budeme obmenovat nekolik e-mailu a nazvy predmetu co nejvic :)

Uz mam napsano nekolik verzi :D

To mi pripomina film "Osvobozeni z veznice Shawshank", jak kazdy tyden posilal dopis na ministerstvo spravedlnosti, at daji veznum nejake dotace na knihovnu.

Po case dostal nejak sto dolaru a hromadu starych knih a prosbu at uz je neotravuje, a on rekl "No vida a trvalo to jen pet let...ted budu posilat dopis kazdy den." :lol:

Invaze - 41. část

Příspěvek 07.2.2008 20:27:36
Zizi Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

henzis: Vo všetkom s tebou úplne súhlasím, ale mám zlú správu, čo sa týka tých vymenovaných seriálov. Koho to zaujíma? Bohužiaľ existuje príliš veľa ľudí, ktorí sú na ordinácií alebo ulici závislí a my scifisti si potom môžeme pískať :roll: Dôkazom sú napríklad moje spolubývajúce na internáte - ja sa potom radšej vždy odplýžim k PC a pozerám si svoje ;).

Lenssen & spol. - veľmi by ma zaujímalo akú sledovanosť má táto kravina.
I´m damn proud member of SheppofilclubObrázek
[img][images/thumbs/Zizi_sga-pbannerupr.jpg]http://i195.photobucket.com/albums/z158/Zitulik/sga-pbannerupr.jpg[/img]

Příspěvek 07.2.2008 20:27:38
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Uděláme nějaký frontalní útok. Pošli maily na které to posíláš. Já mám momentálně zatím 10 mailů a udělat nový není tak těžký.

ZIZI jo máš pravdu, některé ty seriály zajimají. Ja novu pouštím jen v PO na HAUSE a pak o víkendu na nějaký ten film.
Naposledy upravil henzis dne 07.2.2008 20:29:30, celkově upraveno 1

PředchozíDalší

Zpět na SGA-PROJECT.COM