Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Hudba Nightwish

Nightwish

hudba a vše kolem ní

Příspěvek 31.1.2008 19:59:57
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

fdjalkfjaldůjfůlasjfkdůlasjf...

jinak jsem docela v pořádku :lol:

(ikdyž to tak nevypadá, jsem rád. Aspoň budu mít koho otravovat :D )
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 05.2.2008 20:04:44
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

:-D. Já zase budu otravovat tebe:-D.

Příspěvek 05.2.2008 23:26:39
H@wk Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Přiveďte Tarju a jedu taky :D ... Nic proti Anette, ale živáky jí fakt moc nejdou. Jel bych tam poslechnout si aspoň ostatní... ale s tím zpěvem to fakt asi neklapne. Radši si zajedu na Taroty, kdo nezná, doporučuju :wink: (zpěv Marco Hietala - bassak NW)
Intel Core2Duo E8500
4096MB DDR2-1066Mhz Kingston HyperX
Gigabyte EP45-DS3L
ASUS 8800Ultra
Seagate Barracuda 1,5TB + Seagate Barracuda 250GB - System Disk
LG Flatron L245WP 24"
Logitech Z-2300
Logitech G5 Mouse,G15 Keyboard

Příspěvek 06.2.2008 14:33:09
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Na takovéhle názory mám alergii. Ty jsi Anette slyšel naživo zpívat? Nepočítám youtube nahrávky, které stojí za houby. Tisíce lidí už na netu postovali reporty z koncertů, překvapivě ani v jednom nebylo proti Anette jediné křivé slůvko. Naživo je skvělá, má krásný energický hlas, který dodává skladbám naprosto jinou atmosféru, narozdíl od Tarjy, která songy podávala chladně, bez jakýchkoliv emocí :wink: Taky bych si dovolil použít jednu památnou větu jistého uživatele:
Nyní je to hudební skupina, ne žena s muzikanty okolo
:)

Příspěvek 06.2.2008 15:39:44
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Uaa... koukám, že se tu plno lidí chystá na NW :) To je fajn. Já mám v plánu tam být minimálně hodinku a půl předem, možná i dvě. Poučila sem se z nedávných Within Temptation. Roxy je ještě menší jak T-Mobile Arena a hodinu a čtvrt před koncertem už sem ze svého místa v řadě nedohlídla na vchod :) Jen takový tip, taky mám v plánu nacpat se někam dopředu :D

Příspěvek 06.2.2008 17:18:08
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jsem rád, že tam bude hodně lidí z sga komunity. Rád bych se taky dostal dopředu, ale v Praze budu až okolo 15. hodiny. To už bude kotel beztak plnej, nevím no. Každopádně se tam musíme všichni někde sejít:-D.

Příspěvek 06.2.2008 18:31:16
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Linn: no, výtečně, tak sleduj tenhle topic, před koncertem se někde sejdem a vytvoříme údernou skupinu, která vyrazí do kotle :D

Příspěvek 06.2.2008 18:47:32
krupka Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jjj to musíme... :lol:

Příspěvek 06.2.2008 19:09:22
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Tak u mě to podle rozvrhu vypadá dost beznadějně. Táta pro mě a švagrovou večer přijede, ale já asi budu muset jet z Ústí a dorazím jen tak tak na začátek. Takže budu asi stát někde vzadu :( Možná si jednu absenci budu moct dovolit, ale nevím, protože teď mám s absencemi trochu potíž, když budu mít v dubnu praxi a do školy chodit nebudu. Asi se nějak "operativně" rozhodnu až v den koncertu, podle toho, jak to bude vypadat se školou.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 06.2.2008 19:33:42
Camel Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Mno nevim, ale já vás opět zase asi nepoznam, protože tam jedu s kámošema, takže nevim ty co budou chtít dělat...i když kdo ví, zase pokud tam budu nejméně 2 hodiny předem tak by času ohli být dost, jenže to bysme museli stát někde u sebe, ptž svoje místo fakt nikomu nedam až tam budu :)
jinak koukám že je to přesně za 14 dní
Obrázek
I'm never same like others!

Příspěvek 06.2.2008 20:48:54
krupka Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já pojedu hned po škole... Tzn někdy ve 2-3 hodiny -> v Praze jsem tak ve 4... Zhruba... :)

Příspěvek 06.2.2008 21:14:55
Nameless Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Ježiš, vás tam ale jde :shock: . Já tam teda jdu taky a mám tu výhodu, že su pražák a moje babička bydlí 5 minut od arény, nádhera, už zbývá jenom vypočíst správnou dobu na to od kdy tam mám stepovat abych se dostal do kotle a zároveň neumrznul :D ... Jen mě štve, že lidi se kterýma jsem tam měl jít nemaj prachy/jedou na hory/mají milion jiných starostí...

Příspěvek 06.2.2008 21:50:59
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Já taky pražák... pražanda :) Má to svý výhody. Ale stepování náhodou není zase tak hrozný, na Withiny jsem stepovala děsnou dobu, kosa jak blázen, ale stálo to za to :D

HAck: Sem pro - čím víc, tím líp :)

Příspěvek 07.2.2008 20:36:42
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Kua, já chci s váma do kotle:-D.

Příspěvek 07.2.2008 21:52:05
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Mohl by mě někdo nasměrovat, jak se dostanu z nádraží Holešovice k T-Mobile aréně? Koukala jsem, že je to blízko, ale já se ztratím stejně :D Budu to mít asi akorát, tak abych se někde nemotala. Jestli se to teda pořád jmenuje T-Mobile aréna, u nich člověk nikdy neví :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

PředchozíDalší

Zpět na Hudba