Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 5x01 - Search and Rescue

5x01 - Search and Rescue

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 02.2.2008 12:45:07
Syrestesia Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Na druhou stranu se dá Woolseyho osobnost asi nejvíc rozvinout. Mám docela ráda Caldwella i O´Neila, ale tak nějak čekám, že velitel Atlantis nebude voják.
Dear diary, why does no one understand me?
I am not mad.

Příspěvek 02.2.2008 13:42:47
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Jsem taky pro Woolseyho nebo Caldwella, marně doufám, že to bude jiný typ velitele než Weir, tj. oblíbená kolektivem a obětavá pro kolektiv.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 02.2.2008 15:26:00
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Raynor, počkej, ale tohle přesně Weir byla :lol: Oblíbená a obětavá. nebo jsem tě špatně pochopila a chceš tedy naopak někoho neoblíbeného?

Proč tam nedat Cadmanovou, když chtějí vojáka? Taky spadla do propadliště dějin...
Doufám, že podle toho spoileru nechtějí spárovat Teylu s McKayem, to bych si asi šla hodit mašli :) Ale asi se v Kindred něco stane, protože mají mít "scény spolu" a "smrt milovaného donutí McKaye k akci", podle Mallozziho básně. Smrt milovaného myslí Kanaana a McKay udělá něco pro Teylu? Že by? Bylo by fajn, vidět ty dva mít nějaké scény spolu, protože zatím nic :(
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 02.2.2008 15:34:37
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

No ono je problém v tom, že Kanaan je v 5x01, čili to s tou jeho smrtí zatím není tak horké. Ledaže by ho zabili tady...
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 02.2.2008 15:40:00
General
General

Odpovědět s citací

Takže je pořád naděje, že si Kanaan Teylu odvede a odejdou spolu do západu slunce? To by bylo to nejlepší, co by za posledních několik let v SG vymysleli :)
Takže pořád zůstává otázka, kdo je ten "loved one", blízký McKayovi, který má umřít.
Doufám, že jestli ta nová vojanda bude jako nějaký "hlavnější" voják, že se nechtějí zbavit Lorna :? Protože to vypadá, že by jim mohli udělat Sheppardovou 2IC :?
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 02.2.2008 15:59:00
Merlin Miridyn Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

jděte všichni do háje s O´neilem!! Je to sg1 nebo atlantis??? už tak mi ta carterová moc nesedí!
G.Hank Landry:Vy znáte toho muže???
Vala Mal Doran:Ano, je to můj otec!!!

Příspěvek 02.2.2008 16:02:51
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Klenotka: na GW padl zajímavý názor, že ta vojanda bude zaskakovat za Teylu a buď ji nakonec úplně nahradí (kéžby) anebo se přidá k týmů jako 5. člen...
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 02.2.2008 16:05:10
Merlin Miridyn Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

tak to ať si ta ,,vojanda´´ trhne teyla je tam od začátku, tak ať je tam taky na konci!!
G.Hank Landry:Vy znáte toho muže???
Vala Mal Doran:Ano, je to můj otec!!!

Příspěvek 02.2.2008 16:23:11
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak že by v týmu někdo nahradil Teylu, to jim mělo dojít hned na začátku a ne až po pěti letech. Náhradu Teyly bych uvítala. Ale z nové vojandy mám trochu obavy. Spíš měli vrátit Cadmanovou. A sdílím s Klenotkou obavy o osud Lorna. Už teď tam z něj dělají jenom takové pěkné pozadí pro hrdiny, tak trochu jsem doufala, že by se jednou taky mohl dostat do pořádné akce, kde by zazářil a ne jen pořád sedět na zadním sedadle Jumperu :roll:

Příspěvek 02.2.2008 16:35:08
star_sam Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Syrestesia píše:
Na druhou stranu se dá Woolseyho osobnost asi nejvíc rozvinout. Mám docela ráda Caldwella i O´Neila, ale tak nějak čekám, že velitel Atlantis nebude voják.

Podle mě dají třeba Teylu, protože když bude mít dítě, tak jí Sheprd nepustí na mise, a tak půjde jako vůdce Atlantisu :wink:

Příspěvek 02.2.2008 17:29:12
Jerryus Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Už vidím jak IOA předá nejpokročilejší technologii vesmíru do rukou těhotný mimozemšťance :roll:

Podle mě nahradí Teylu ... pořád lepší po 5-ti letech než nikdy, a je smutný že musela herečka otěhotnět aby jim došlo že už je tam k ničemu ( tento názor sem nezastával vždy, ze začátku sme ji potřebovali aby sme něco věděli o nepříteli, ale nějak ji v tomto ohledu nahradil Ronon ... v posledních dílech je tak trochu dopočtu )

Velitel Atlantis ? Myslím, že nikdo známý .... a bude to muž, protože aby Atlantis velela už třetí žena by už asi ze všech udělala podpantofláky :lol:
Naposledy upravil Jerryus dne 02.2.2008 17:35:53, celkově upraveno 1

Příspěvek 02.2.2008 17:35:44
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jerryus píše:
je smutný že musela herečka otěhotnět aby jim došlo že už je tam k ničemu ( tento názor sem nezastával vždy, ze začátku sme ji potřebovali aby sme něco věděli o nepříteli, ale nějak ji v tomto ohledu nahradil Ronon )

Právě proto bude mít nějakej účel.. :wink:

Příspěvek 02.2.2008 17:37:30
General
General

Odpovědět s citací

Ať je to žena :D

Toto je spoiler!!!:
Tak mě tak napadlo, z toho spoileru k téhle epizodě a z toho, co říkal Mallozzi, že "Teyla a Rodney budou mít pěknou scénu v The Kindred"...tady má Rodney "doručit dítě"...co když bude McKay pomáhat Teyle při porodu? :D To by byla myslím skvělá scéna :D A McKay chránící dítě by mohl být zajímavý paradox. :wink:

Příspěvek 02.2.2008 19:27:23
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
A McKay chránící dítě by mohl být zajímavý paradox. :wink:

Co ty víš co se z McKaye vyklube :lol: vždyť v epizodě Harmony byl nejvetší zabiják a Sheprd se jen schovával za kamenem :lol:

Příspěvek 02.2.2008 23:38:55
Ghani Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Klenotka:
Toto je spoiler!!!:
Vzhledem k tomu, že "to deliver a baby" znamená "porodit dítě", je IMO jasné, že Rodney opravdu bude Teyle pomáhat při porodu.:wink: Z toho popisu ale podle mě jasně nevyplývá, jestli ten porod uvidíme, nebo se o něm bude jen mluvit. Já doufám, že uvidíme, protože bych fakt chtěla vidět Rodneyho bezprostřední reakce. Vypadá to, že z toho bude pěkně naměkko, což by se mi moc líbilo.:D
Obrázek

Pomoc hladovějícím jedním kliknutím denně:
http://www.thehungersite.com

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách