Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Obecné Anti SGA klub

Anti SGA klub

Diskuze nezapadající ani do jedné z výše uvedených kategorií.

Příspěvek 31.1.2008 08:52:01
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak na jedne strane nadavate, ze SGA kopiruje SG-1, a zaroven vam vadi, ze je SGA predevsim o dvou lidech, i kdyz superhrdinech, supersoldierovi Sheppardovi a technokrali McKayovi?
Nejdriv se rozhodnete, co vlastne chcete :D
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 31.1.2008 10:59:11
Gogan.skokan Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Mě hlavně na SG jako takový zhruba od 9. série mrzí to, že se příběh přesouvá výhradně do studií. Dřív se stavěli vesnice alespoň venku (viz. 1. série SG-1), ale teďka už mi to všecko přijde takový moc umělý. Jo beru interiéry Atlantis. Tam asi moc venku není kde běhat, ale myslím spíš v epkách. Pro mě vrchol SGA byl v první série. Ta opravdu bezkonkurenčně nejlepší plátek SGA.

Příspěvek 31.1.2008 11:19:06
no.7 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

for Vlad

ja nikdy nerekl ani slovo ze sga kopiruje sg1...ale sam uznej ze, Shepperman a Mckaystein jsou tam opravdu casto :wink:
[img][images/thumbs/no.7_cod4-new.jpg]images/thumbs/no.7_cod4-new.jpghttp://[/img]
*Co myslis ze se stane po smrti?
*Bude ze me duch, dojdu k mrtvole a ozivim se
*Zajimave, z jake viry to pochazi?
*World of Warcraft

Příspěvek 31.1.2008 13:03:40
seven40 Airman
Airman

Odpovědět s citací

Napis lepsi scenar a natoc to..pak kritizuj. V dnesni dobe je ve sci-fi pomerne vycerpany tema a pokud skonci sga tak muzes koukat leda na ordinaci v ruzovy zahrade.

Příspěvek 31.1.2008 13:49:05
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

seven40:tys zřejmě nepochopil účel tohodle tématu. Takže ještě jednou pro ty, kteří mají víc zubů než mozkových buněk. V tomhle téma se kritizuje SGA, nepište sem jak je SGA skvělá, nepište sem pseudoargumenty, jaký jsi tu teď předvedl ty. Jestli se ti moje názory nelíbí, tak sem nechoď a nečti je. V jinejch tématech mě uvidíš minimálně, tak sem nelez. Nejsem zvědavej na ty, kteří doporučujou abych něco sám natočil nebo se na SGA nedíval. Nejsem z tupýho stáda, abych v SGA odkejval všechno co tam natočej. Pokud ty ano, je to tvoje věc. Jestli se ti něco v SGA nebude líbit, tak to tu klidně zkritizuj, od toho tu tenhle klub je. Ale veškerý pozitivní a naprosto stupidní komentáře si nech pro příště od cesty.

a ještě jedna věc. Laskavě neměj péči o to, na co budu koukat, když SGA skončí. Kvalitních scifi seriálů je v dnešní době spousta a jestli SGA skončí nebo ne, je mi ukradený. Já budu mít na co koukat pořád

Příspěvek 31.1.2008 13:58:46
Darth_RevanCZ Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

seven40: Opravdu zase hodnotnej příspěvek ... Ano kdokoliv kdo se rozhodne říct svůj vlastní názor na SGA by měl být upálen, pokropen svěcenou vodou a pro jistotu ještě upálen znova. Nebo by měl za trest napsat alespoň 400 stránek vlastního scénáře ... :roll: Nikdo neříká, že je to jednoduchý a že by to dokázal každej s palcem od pravý nohy v levým uchu a věř, že krom SGA existují i jiný seriály než "Růžová zahrada". Stačí si projet témata tady na fóru a narazíš minimálně na pět dalších sci-fi seriálů. Tenhle topic byl založenej proto aby tady lidi mohli říct otevřeně svůj názor na to co se jim třeba nelíbí a nemuseli tím zas*rat topic o každý epizodě zvlášť. Pokud je to někomu proti srsti a SGA má jako modlu, co nesnese jakoukoliv kritiku (zase to slovo :lol: ) tak ať sem prostě nechodí a je to. Nikdo z nás tady není žádnej úchylnej pomlouvač, co se snaží na seriál házet jen špínu (teda doufám). Stargate mám svým způsobem pořád rád, i když ne tolik jako dřív. Prostě se tak trochu vytratilo to původní nadšení z prvních sérií a je jedno jestli to byla SG1 s Jackem nebo první řada Atlantis. Ono když člověk vidí autory, jak se zpupně rozkecávají na svým blogu, jak to bude všechno cool a děsně super, jak změní seriál od základů a pak akorát velký kulový ... No nic, necháme toho.

for no.7: Je fak, že Hammond vypadal opravdu jako velitel. Bohužel v SG je trochu problém, že tady neexistuje něco jako "chain of command" neboli "posloupnost velení". Krásnej příklad je opět 4x11 a scéna s colonels. Městu velí Carterová jako plukovník, pod ní je Sheppard - podplukovník a Ellis s Caldwellem jsou opět plukovníci. Tudíž prakticky 4 shodný a sobě rovný hodnosti ...

EDIT: g.o.d byl rychlejší, akorát jsem to napsal trochu "mírněji" :lol:
If I die in combat zone ... box me up and ship me home!

Pin my medals upon my chest ... tell my mom I've done my best!

Hardcore tacti-cool taštička na dokumenty ...
http://www.army-obchod.cz/zbozi/doplnky/ostatni/3-tasticky-na-dokumenty-1215

Příspěvek 31.1.2008 15:13:07
no.7 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Napis lepsi scenar a natoc to..pak kritizuj. V dnesni dobe je ve sci-fi pomerne vycerpany tema a pokud skonci sga tak muzes koukat leda na ordinaci v ruzovy zahrade.

rofl..dalsi takovej :roll: :roll: hochu...přečetl sis nazev tohoto topicu????zkus to ještě jednou :wink: musim se v tomhle zastat g.o.da. Když svy anti sga nazory psal vsude mozne po ruznych tematech tak me to fakt stvalo,ale kdyz si zalozil tento topic, tak uz nemam namitky...myslim ze troska takove(sakra ja nevim jaky jiny slovo bych tam dal :D ) - no dobře - kritiky nezaškodi...takže tydle nazory sem nepatři :!: :roll:

Darth_RevanCZ

uplně tě chapu jak to myslis!ale zas na druhou stranu vem si Weirovou - nebyla v armadě a jak si dokazala sjednat pořadek :) ... dobře,možna mi opačiš tim že možna pravě protože nebyla v armadě...ale tak jsem sakra jednou velici - kterou mě jmenovali moji nadřizeni,tak se podle toho chovam...dobře chapu, že třeba čtyři stejné šarže se mužou navzajem "vylučovat",ale tak aspoň nějakej naznak jako tařeba briefing před misi nebo něco takovyho..chapeš jak to myslim...začinam si opravdu myslet že ta Cartrova tam je jen jako lakadlo pro fanoušky sg-1.
[img][images/thumbs/no.7_cod4-new.jpg]images/thumbs/no.7_cod4-new.jpghttp://[/img]
*World of Warcraft

Příspěvek 31.1.2008 15:31:40
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Ona tam je jako lákadlo pro SG1 fanoušky. Stačí se podívat na ty trailery k epizodám.
Byla chyba, že poslali pryč Elizabeth. I když byla civilistka, uměla to s lidmi a ti ji respektovali a respektovala ji i armáda. Teď tam vlastně ani nevím, kdo tam velí, protože to vypadá, že Sheppard/McKay/Teyla/Chuck nebo kdo je v tu chvíli poblíž.

Mně asi nejvíc štve, jak strašně chválí, jak bude tahle série skvělá, ale 3/4 série pryč a zatím se mi na několikeré skouknutí jevily asi tři, čtyři epizody. Nevím, jestli jsem viděla u jiného seriálu, jak takhle tupě něco vychvalovali. Jistě, každý autor, i herec, bude pyšný na svou práci a řekne "myslím, že se to divákům bude líbit" atd. Ale v SG je to trochu extrém, kde ještě před premiérou pějou ódy a na nějaké stížnosti od diváků vůbec neberou ohledy. Reset je dobrý příklad. Na to si snad stěžuje už i ten, kdo SG vyloženě miluje.

A prosím, nechte tady lidi, ať si postěžují. Je to lepší, než se o tom hádat v topicu o epizodě. A pokud už sem nutně musíte psát, snažte se používat diakritiku nebo aspoń čárky ve větách, aby vůbec člověk pochopil, co vlastně chcete říct. :roll:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 31.1.2008 15:46:05
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Ze ctverku prechvalili, je bohuzel nepopiratelny fakt. :roll: Neco podobneho jsem videl nedavno, jak Microsoft vsude podplacel a hazel machry ze Halo 3 je nejlepsi hra jaka kdy byla dokonce to strcili i do zprav na BBC :?
To uz je cire klamani "zakazniku", a melo by jit to zalovat, takove sproste a lzive marketingove kecy :evil:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Příspěvek 31.1.2008 15:50:46
Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Přece nikdo by o svém produktu neříkal že je to blbost nebo horší než to co bylo předtím :roll:

Taky bys o svých povídkách všude nepsal že jsou nekvalitní (jen příklad).
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

Příspěvek 31.1.2008 15:54:18
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Ne ale kdyz pet prednich casopisu te hre dalo 10/10, pritom je to pitoma strilecka, vedle ktere jsou i Doomy inteligentni hry, a ze BBC v hlavnich zpravach poprve v historii keca, ze se vydala nejlepsi hra vsech dob, to uz je na povazenou.

Totez ctvrta serie, Amanda uz taky chce nejspis vypadnout (viz jiny topic) odtamtud a venovat se Sanctuary, kdyz jeji postavu mrší a pisou pitome...

Invaze - 41. část

Příspěvek 31.1.2008 16:19:04
Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

jj já jen nepochopil co mu tu vadilo... no ale když už chce někoho urazit nebo nas*at tak by mělo jít poznat proč to dělá... no ale jeho inteligence asi nebude nic moc takže se není čemu divit :roll:
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

Příspěvek 31.1.2008 16:24:55
Darth_RevanCZ Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Sgt. Hoot: Tak jasné, že by nikdo svoje dílo předem neshazoval, přeci jen jde hlavně o peníze ale tomuhle se říká hype. Masivní reklamní kampaň, ve který ti prostě do hlavy natlačí to, jak je to děsně super ať sis před tím myslel cokoliv ... Vím, že třeba reklama na PC hry a blogy, kam autoři píšou svoje názory, je něco jinýho ale jako přirovnání by to myslím posloužit mohlo.

Vlad: Máš něco proti Doomovi? Já na prvních dvou dílech na PC (zázračné doby křemíkového pravěku a 486) vyrůstal :twisted: :lol:

no.7: Tak Elizabeth jsem měl docela rád, to že je škoda, že odešla jsem si tak nějak uvdědomil v This Mortail Coil. Vím, že tam nebyla už předtím ale teď když jí zase člověk viděl ... Jak již bylo řečený, dokázala pro svoje lidi něco udělat. Nemusela být nutně voják ale respekt si taky dokázala zjednat. Pokud jí ovšem scénáristi nedali do scénáře nějaký "štěk" nebo nějakou hovadinu ... :roll:
K té Carterové, nevím proč se mi zdá ale vůbec mi povahou nesedí na člověka, který by měl někomu velet. I třeba když měla chvíli velet SG1. Člověk ve velení, by si měl umět prosadit svoje a na tohle Carterová prostě nemá "lokty". To, že sjela Ellise, že byl "hnusnej" na McKaye je sice v pořádku ale nevím, nějak mi to k ní nesedlo. Pořád jí mám zafixovanou tak, že buď nahodí takový ten svůj zvláštní výraz nebo ze sebe vysype nějakej technoblábol.

michal: Škoda, že nejsem moder, jinak by tvůj příspěvek měl životnost, tak půl vteřiny ... Až se naučíš dát dohromady alespoň jednu slušnou větu bez sprostých slov, dvaceti smajlíků a třiceti vykřičníků, tak možná napiš a někdo se s tebou bude bavit.
If I die in combat zone ... box me up and ship me home!

Pin my medals upon my chest ... tell my mom I've done my best!

Hardcore tacti-cool taštička na dokumenty ...
http://www.army-obchod.cz/zbozi/doplnky/ostatni/3-tasticky-na-dokumenty-1215

Příspěvek 31.1.2008 16:35:41
no.7 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

michal-oneil

tohle snad nemyslíš vážně :shock: :!: :?: :arrow: tohle je snad i na ban.

Darth_RevanCZ
na tohle Carterová prostě nemá "lokty"

:oops: uplně s tebou souhlasím :D...vypadá to, že máme na par věcí stejný názory :lol: (včetně toho Dooma) :D

ještě jednu připomínku....zajímalo by mě jak by to vyřešili, kdyby Amanda skončila :?: by to zas nějak zresetovali :D :roll: ... myslím že Amanda je dobrá herečka, ale nedokážu pochopit jak ji takové hraní může nějak naplňovat?ty její "pětiminutovky" ji přece nemůžou nic dát?
*World of Warcraft

Příspěvek 31.1.2008 16:36:51
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

"Inteligentní" příspěvek smazán.

Já rozumím tomu, že člověk svoje věci propaguje. Taky nějakou svou povídku nebo text nebudu shazovat předem. Ale s úsudkem počkám, až co na to řeknou lidi. Nebudu jako "tohle je fantastické, přečtěte si to, je to to nejlepší, co jsem kdy napsala", protože vím, že to tak není. Pořád je co zlepšovat, i když je člověk profesionál a psaním se živí, tak to přece neznamená, že nemůže udělat chybu, anebo si aspoň přečíst a akceptovat názory lidí, pro které je to určené. Vždyť to přece píšou pro ně, ne?
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

PředchozíDalší

Zpět na Obecné