Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Obecné Anti SGA klub

Anti SGA klub

Diskuze nezapadající ani do jedné z výše uvedených kategorií.

Příspěvek 30.1.2008 15:59:34
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

tak teda začnu. Co mi vadí na SGA, postupně to budu doplňovat

-žádnej pořádnej příběh, kterej by spojoval epizody
-nulovej vývoj postav (to, že je Teyla těhotná nepovažuju za vývoj postavy)
-vztahy mezi postavama neexistujou. Když ano, tak buďto jedna z postav umře (
Toto je spoiler!!!:
viz. Kanan v Kindred
a nebo je použitej tolik oblíbený reset button
-stupidní epizody bez nějaký hlubší myšlenky. Připadaj mi, jako kdyby je napsala banda pitomců a ne lidi, co o sobě trděj, že studovali psaní scénářů
-SGA měla bejt o Atlantis, městě Alteranů. O městě nevíme nic, občas teda najdem nějakou naprosto idiotskou technologii. Jak se staví ZPM, nevíme. O historii a města a jeho obyvatelích nevíme nic. O válce mezi Wraithy a Alterany nevíme taky nic.
- každej zajímavej kus nový technologie je v příštím díle zapomenut, každá nová loď je zničena nebo zapomenuta.
-Atlantis měla zůstat odříznutá od Země
-tvůrci si upravujou techlogie a lodě jak se jim hodí. Nikdo neví jak je nějaká loď silná, protože v dalšim díle je její síla zase jiná.

tohle je jen část. Spoustu věcí jsem při psání zapomněl :)

Příspěvek 30.1.2008 16:09:24
Blackhoool Airman
Airman

Odpovědět s citací

dys ses takovej chytrej a napada te tolik scenaru a tolik nametu proc jim to nenapises nebo tam za nima jet a dele to misto nich misto abys byl rad ze to vubec hraje tak jenom kritizuje nerikam ze te serial je bezchybny to ne ale kdyz se ti to nelibi tak se na to z prominutim vyser

Příspěvek 30.1.2008 16:10:45
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

tak hele, tenhle klub jsem založil od toho, abych mohl psát svý názory a žádnej chytrák mi tu nebude psát ať se na to nedívám

Příspěvek 30.1.2008 16:11:53
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Tenhle topic je výhradně pro ANTI názory, čili dovolte, ať si tady lidi postěžují. Nemá cenu, hádat se a zaflamovat topic o epizodě OT stížnostmi. Pokud nesouhlasíte, nevyvolávejte zbytečné hádky a prostě to tu nečtěte. Je to prostor pro to, jak ventilovat to, co někomu vadí na SGA. Pokud se budou objevovat vulgarity a strhne se hádka, okamžitě to tu mažu.
Jinak přesouvám do Obecného topicu SG, hodí se to tam víc.

Osobně jsem spíš víc Anti-S4, než nějak anti-SGA, série 1-3 jsme milovala. Ale tohle už zkrátka není Atlantis, kterou jsem znala a milovala. Dynamika je naprosto zničená a epizody Missing, Travelers nebo This Mortal Coil se mi tak extrémně nelíbily, že jsem skoro měla chuť přestat koukat.
Hodně mi vadí ten zmíněný reset. Fungovalo to tak i u SG1, ale lidi už jsou dneska víc jiní, znají toho víc a mají víc na výběr a prostě zapomenout na nějaké důležité události, na to si fanoušci moc pamatují. O resetu u postav ani nemluvě. Vadí mi i arogance autorů, jejich přístup k jakékoliv, i slušné a neútočné kritice.
Vadí mi Carterová v SGA, nemá tam co dělat, protože je levná vějička na diváky SG1 a nakonec tam stejně skoro není. Odchod Carsona a Elizabeth seriál velmi poškodil a nevím, jestli ze mě ještě kdy bude zanícený fanda. Kolikrát koukám už jen kvůli Hewlettovi, což je trochu smutné.
Možná je to tím, že jsem se nechala ukolébat jejich řečmi a velmi jsem se na 4. sérii těšila a jsem teď nehorázně zklamaná.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 30.1.2008 16:40:15
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Mě taky čtvrtá řada hodně zklamala,jsou tam i světlé okamžiky ale stejně to je zklamání. Hlavně když si vzpomenu na ty řeči před začátkem čtvrté řady,jaké to bude super,že do bude stejně dobré jako první řada...
Autoři by místo vychvalování své práce na svém blogu měli raději pořádně psát.

Nevím jak vy, ale já se páté řady docela děsím.
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Příspěvek 30.1.2008 16:49:22
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Upřímně doufám že to pátou sérií zakončí úplně, lepší skončit v pádu než po dopadu.
Obrázek

Příspěvek 30.1.2008 16:51:13
Balial Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

RomanArts: Sobeckost...
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 30.1.2008 16:55:59
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Co je na tom sobeckého? Mě to nepřipadá vůbec sobecké, je lepší skončit na vrcholu v případě SGA mírně za vrcholem než se dívat jak se původně oblíbený seriál mění ve srač**.
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Příspěvek 30.1.2008 16:58:43
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Balial píše:
RomanArts: Sobeckost...

to neni sobeckost. Jestli se ti někdy SGA znechutí tak jako mně, tak si budeš řikat ať to zrušej co nejdřív

Příspěvek 30.1.2008 17:18:50
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Dobrá,taky hodím svoji trochu:
čtvrtá série SGA je nejslabší ze všech.To asi odsouhlasíte všichni.Atlantis jako město výzkumníku z různých zemí,které hlídají vojáci.Řešit nějakého Seera nebo Missinga nemá cenu-nejslabší díly (další doplňte dle libosti)
Přes to všechno jsem stále velký fanda SGA,a budu se na ní koukat,dokud neskončí,nebo mě neznechutí jako některé z vás(a ta chvíle je ještě daleko)
Doufám že v páté řadě se to zlepší...

g.o.d.e a spol. já doufám,že vám tenhle topic stačí k vyventilování frustrace ze směru,kterým se SGA ubírá.Vážně nerad čtu v pokecu o každé epizodě,jaká to byla hovadina atp. Ikdyž někdy souhlasím,tak od někoho,koho to už znechutilo tak jako vás se nemůže brát hodnocení objektivně.
:(
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 30.1.2008 17:19:44
Balial Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Každý může mít svůj názor. Ale je to sobecké vůdči těm, kterým se to líbí :wink: Když nesnáším Ordinaci, přeju jim aby ji zrušili? Tisícům ženskejch se to pořád líbí, tak ať teda mají svoji zábavu, i když já se na ni třeba nebudu dívat....
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 30.1.2008 17:20:15
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Geser: neboj, odteďka budu hodnotit epizody akorát tady. Pochybuju, že nějaká bude tak dobrá, že si ode mě zaslouží pochvalný hodnocení

Příspěvek 30.1.2008 17:20:58
Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

opravdu tě nechápu :roll: když se ti o opravdu to tak nelíbí tak nechápu proč se na to pořád díváš :roll: to je prostě dmnce. kdybych na něco neustále nadával tak bych se na to nedíval :roll:
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

Příspěvek 30.1.2008 17:23:41
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

jsem zvědavej jak hluboko SGA ještě může klesnout a taky jsem tomu věnoval nějakej čas a chci vědět jak to dopadne. Já se snažim dokoukat každej seriál (byť je sebepitomější), kterej jsem nějakym způsobem rozkoukal

Příspěvek 30.1.2008 17:25:29
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Geser přesně pochopil smysl tohoto topicu. Pokud někoho něco naštve, může přijít sem a napsat to tu. Tím neříkám, že by se neměla do pokecu o epizodách psát normální hodnocení pro/proti, jenom odpadnou ty šílené diskuze na pět stránek, toť vše. Ale nechci tu jen hloupé nadávání, ale i nějaké důvody proč...vulgarity se trpět nebudou.
Ale osobně mi nepřijde fér, aby SGA rušili kvůli lidem, kterým se nějaká věc nelíbí a vzali tak radost dalším, kterým se to líbí. Pokud bych byla SGA znechucená, což nejsem, tak nebudu koukat a psát, jaká je to blbost. Ve druhé půlce se mi zatím tři epizody ze čtyř líbily, takže to je dobré :) Jenom mám obavu, že po Outcast asi zase spadnu do deprese :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Další

Zpět na Obecné