Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 4x14 - Harmony [Harmony]

4x14 - Harmony [Harmony]

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 28.1.2008 19:53:17
SiMiK Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

No jestli nekdo videl stary SG dily s nim...5x14...a srovna Rodneyho tedka...tak se jeho ego 1000x zmensilo...ale chut k jidlu ne :)
(\./) This is Bunny. Copy Bunny into your
(o.o) signature to help him on his way to world
( X ) domination.

Příspěvek 28.1.2008 19:54:27
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Balial: Neříkám, že se zásadně mění. Myslím, že když se člověk zamyslí třeba nad jiným člověkem ( např. kamarádem), kterého zná dobře více jak 5 let a promítne si celou tu dobu a vzpomínky, tak tam změny najde. Možná malinké, ale najde...navíc, když začne cestovat cizí galaxií a poznávat mimozemské rasy a kultury...to už by byly IMO kapku větší změny. :wink:

Příspěvek 28.1.2008 19:59:11
Balial Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Souhlasím, že u Rodneyho proběhl hooodně veliký posun, jestli se vám to pořád nelíbí tak nevím...
Takže, v byste chtěli něco jako Roda z Mackay and mrs.Miller? jen to ne...
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 28.1.2008 20:00:05
Fazulina Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Balial píše:
Upřímně, myslím že si to jeho fanoušci jenom namlouvají. I Hewlett řkl, že je mentálně nestabilní. A jak moc se kolem tebe lidé zásadně mnění?

No, upřímně, lidé kolem mě nemusí denně čelit nepříteli, který jim buď vysává život nebo je přemění na robota. Nemusí vidět umírat svoje přátele, nasazovat za ně život a být v neustálém stresu, kdo kde zase kdy na koho zaútočí, nejsou neustále pod hrozbou smrti atd., atd. Neříkám, že má být z Rodneyho superman, ale jak v minulém, tak v tomto díle, se choval fakt jako vůl, i když pokaždé jinak. V Harmony mi přijde, že snad nemá žádnou hrdost, třeba ta scéna s tyčinkou, Sheppard ho taky mohl podpořit, to je fakt, ale panebože, jsem největší mozek ve dvou galaxiích a nechám se takhle shazovat???? A je to fakt, v SG1 se takto nechoval, byl sebevědomý a protivný, ale teď je jako by něml kouska odvahy a sebevědomí a tak.... Minule jak si lehal na zem, to bylo fakt dost mimo...
Naposledy upravil Fazulina dne 28.1.2008 20:01:37, celkově upraveno 1
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 28.1.2008 20:01:17
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Určitý posun proběhl to je pravda, ale v jednom díle se chová celkem rozumě ( v jeho míře) a v dalším jako malý nevychovaný kluk, kterému, jen tak náhodou, táhne na 40? Je to jako na houpačce a to se mi nelíbí. :?
Roda ne, proboha, jen to ne :D

Příspěvek 28.1.2008 20:21:28
ikariko Airman
Airman

Odpovědět s citací

tenhle díl stál za prd, vesměs jako celá 4 série. Už je to okoukané a pořád dokola. Před 10 lety bych se na takový díl díval z nadšením, dneska už jenom kývu hlavou. Neskutečná sračka.

Příspěvek 28.1.2008 20:21:51
Balial Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

S tím Rodem, to jen že z reakcí hlavně Klenotky to docela vypadá, že by se jí to tak líbilo nejvíc, ale samozřejmě to je jen můj dojem.

Vy totiž o Rodneyem uvažujete jako o normální osobě. Je genius.A většina geniů nebývá normální. Tihle lidé, když třeba využívaj mozek o trochu jinak než my,už sou geniální a jak víme, genialita hraničí se šílenstvím.
Rodney se choval impulzivně sobecky a namyšleně, a v tomhle udělal velikánský pokrok. Kdo si stěžuje ne nevývoj, skuste si pustit 48 hours.To uvidíte ten rozdíl. Větší kolotoč udělal snad jenom Daniel s celém SG. Rodney připustí že mu na někom záleží a má mnohem menší ego.

Opravdu, blbce z něj nikdo v SGA nedělá ani ho nikdo neponižuje. Je to jeho nestabilní osobou-jednou se chová tak a podruhé jinak. Aby se ho Sheppard neustále zastával a říkal mu, jak mu na něm záleží-sami ste řekli že je dospělej a měl by si to umět vyřešit sám. Jenžeon v některých oblastech zůstal jako dítě pořád. Vztahy s dívkami, vztahy k dětem....IMO takový on je a není to chyba scénáristů. Ve většině případů.
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 28.1.2008 21:01:14
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Asi tak jak rika Balial. Einstein rikal, ze genialita se do normalniho zivota hodi asi jako vzit si do divadla misto toho maleho dalekohledu co tam snobi berou, dvoumetrovy teleskop (tak nejak to rekl :) )
On sam mlatil zenske, deti nesnasel, byl arogantni neuroticky parchant :roll:

Kdyby jste ho neznali a mluvili s nim chvilu urcite by jste ho meli za ******* :? :lol:

EDIT: Tu tvoji pointu pochopíme i bez těch barvitých výrazů. Tak se trochu mírni, všechno má své meze. Pomeranc
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 28.1.2008 21:18:57
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Já souhlasím s Balialem. Napsal to perfektně a v podstatě vystihl přesně, co si myslím i já. Rodney je prostě psychicky velice nestabilní. Ano, možná někdy scénáristé zatlačí na pilu víc než je zdrávo, ale ve většině případů to spíš spousta lidí dramatizuje. Myslím, že Harmony určitě není případ nějakého "ponižování Rodneyho". Dle mého to byl standartní Rodney, kterého mám rád. Vždyť právě tím svým nevyzpytatelným chováním je tak zajímavý a jedinečný. Aspoň pro mě. :wink:

Příspěvek 28.1.2008 21:24:37
Fazulina Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

OK, tady to nebylo tak okaté jako minule, ale ta scéna s tyčinkou se mi prostě nelíbila... Myslím, že ani on by si to nenechal líbit:-).
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 28.1.2008 22:55:40
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Souhlasím s tím, že to tady taky tak přehnané nebylo, i když občas by si nějaký ten malý moment mohli odpustit... :wink:

Příspěvek 29.1.2008 10:29:28
chrastenka Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Proboha. :roll: :roll: strašná kravina :roll: :roll: :roll:

Příspěvek 29.1.2008 11:29:58
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Rodney byl sice v sg1 arogantnější, ale byl tam jako ten, ktery nikdy nema pravdu a kde ho Sam vzdycky prevalcovala, to si v atlantisu nesmi dovolit - kladny hrdina a arogantni blbec? to nejde dohromady... To ponizovani Rodneyho uz povazuju za jakysi folklor, ale zas bych to s tim neprehanel...scenaristi nam pouze ukazali ze prvni dojem muze zkreslovat a ze i kdyz je rodney protiva, nevahal se po Harmony vrhnout a vicemene ji zachranit zastreleni, riskovanim sveho zivota...

Kdo tady rikal ze ta mala holka mu nesedla, tak to povazuji za velky uspech scenaristu, ani nikomu nemela byt sympaticka, kdyby jo, oblekli by ji do kostickovany sukynky, podkolenek, dali by ji do vlasu maslicky a do ruky lizatko (do druhy treba panenku)

Příspěvek 29.1.2008 14:47:25
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

gravidus: :laugh: Tos napsal fakt hezky...

Jinak tady nám Joseph vyfotil obraz z konce epizody: :wink:

[img][images/thumbs/Markus_dsc04183.jpg]http://josephmallozzi.files.wordpress.com/2008/01/dsc04183.jpg[/img]

Příspěvek 29.1.2008 15:19:18
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Hezké :)

Ale Rodney po ni neskočil, aby jí zachránil, dyt on zakopl a spadl na ni :lol: aspon to říkal... :lol:

Už několikrát tam bylo, že neváhal vlastního života a někoho nebo něco zachránil...

Když si tak pročítám, jak ho hodnotíte po psychycké stránce... nemůže být místo Rodneyho Dr. House? By to vyšlo uplně na stejno a ještě bychom se zasmáli :roll:
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách