Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)
Jelikož jsem od téhle epky moc nečekal myslel jsem že nebudu zklamanej. Ale jsem. Zápletka mi připadal taková řekněme ubohá . Sice to nalezení testovacího zařízení mě mile překvapilo, ale to je tak vše. Pokud to nebude mít nějaké další využití v následujících dílech tak i tenhle objev díl nezachrání. Nerad díly hodnotím číselně ale tady musim. Dávám 1/10 Myslel jsem že 4. serie bude nejlepší, ale tenhle díl mi celkový dojem pokazil. Doufám že to je jen náhoda a ostatní budou navazovat na kvalitu předchozích dílů.
oddechová epizoda, dalo se to čekat, protože to bývá každý rok, děj sice úplně o ničem, ale o ten scénaristům ani nešlo.Navíc tam nebyli Ronon a Teyla, takže díky tomu hodnotím 8/10
Výzkum prokázal že je možné ženy vzrušovat nejrůznějšími mechanickými hračkami...jako nejvhodnější se zatím jeví rudé Ferrari Enzo
díl slušnej na to že to je vyplňovačka....co se dalo taky jinyho čekat..mile mě překvapilo že tam nebyla Teyla....nález antického testovacího zařízení jsem vážně nečekal a proto další plus...další bodík připisuju tomu obrazu na konci,kterej jak jsem četl se líbil asi uplně každýmu...takže dávám 4/10 (ten 4.bod je za ty hezky princezny)...na vyplňovačku slušný...
[img][images/thumbs/no.7_cod4-new.jpg]images/thumbs/no.7_cod4-new.jpghttp://[/img] *Co myslis ze se stane po smrti? *Bude ze me duch, dojdu k mrtvole a ozivim se *Zajimave, z jake viry to pochazi? *World of Warcraft
Božíčku, to ale bylo hloupoučké...., ale tak mile. No, ne že by to byla nějaká pecka, ale taková oddechová vtipná vsuvka. Ať už byl děj jakýkoliv, já jsem si užila 42 minut s Johnem (což bylo pro mě v této epizodě nejpozitivnější), který byl fajn, i Rodney, i když občas jsem si říkala, sakra, proč z něj nepřestanou dělat blbce.... Já vám nevím, prostě si myslím, že ani on by se takto nechoval.... Zase jako malé děcko. Vždyť je tam už 4 roky, něco to v něm přece nechat muselo.... Jinak pozitivní závěr, Rodney byl hrdina, aspoň se ztlumí protisheppardovská vlna:-). Jo, opět známá SG věc: v minulém díle Rodney žádal Katie o ruku a i když to nevyšlo, přece se nerozešli, a teď už tady chtěl balit princeznu....
Balial: Tak na to mám jiný názor. Ano, z Rodneyho udělali blbce hodněkrát, bohužel, ale taky ukázali, že on takový být nemusí. Když toho za 4 roky prožiješ tolik a děláš a vidíš věci, o kterých se ti před několika lety ani nezdálo, tak si myslím, že tě to přeci jen, alespoň trochu, změní.
Přesně tak, Daniel taky byl na začátku roztržitý kýchající doktůrek a za pár sezón pobíhá mezi Goauldy s pé devadesátkou a zatem a neohroženě se vrhá do přestřelek:-). Holt zkušenosti se na člověku podepíšou, takže tak....