Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 4x14 - Harmony [Harmony]

4x14 - Harmony [Harmony]

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 27.1.2008 20:18:18
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Taky taky... at už ho daj na scifi world! :lol:

Nechápu, co se někomu na tomto díle nelíbilo... byla to pravá oddechovka, s trochou napětí, vtipem atd. :wink: a novými odhaleními...
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 27.1.2008 20:52:20
Farley Airman
Airman

Odpovědět s citací

Náhodou. Skvělej díl.
Když někdo potřebuje v každym díle tuny munice ve vzduchu, jeho problém. SG je o různorodosti a tohle do ní zaručeně patří taky. :-)

Jinak ten obraz mě taky dostal. A eště lepší McKeyuv komentar: Takhle nejak si to pamatuju. :-D
Teal'c: "Where is rest of your team, collonel Mitchel?"
Mitchell: "Eaahmmm ... Actually it's still kind of SG-me..."
:-D

Příspěvek 27.1.2008 21:21:34
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Chtěl jsem se na to dneska kouknout na YouTube, ale po reakcích tady i na Lapu (0/5 se málokdy vidí i tam) si snad raději nebudu kazit dobrý dojem z S4...
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 27.1.2008 21:26:09
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

No podle máho ta epizoda přišla ve špatnou chvíli, po už oddychovém Quarantine (scénky se zelenkou se tam velmi povedly) přišla ještě oddychovější Harmony, podle mého ta epizoda měla opravdu přijít jako 17, těsně před zaverečnými třemi díly.
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 27.1.2008 21:28:31
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Ashrak: Já jsem ji teda neviděl, takže do toho nemám moc co mluvit, ale poskládání episod za sebou určitě není klíčových faktor co do zábavnosti, zvláště u super stand-alone SGA. ;-)
Obrázek

Příspěvek 27.1.2008 21:35:05
JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Koukni na to... je to pohodový... a pro mě určitě zábavnější než Karanténa, kde o skoro nic nešlo :lol: a až na Zelenku ta epka stála fakt za nic, ale tahle by mnohem lepší...

Příspěvek 27.1.2008 21:43:55
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Raynor: No SGA si to aspoň udržuje tim že střídá akční epizody s oddechovými, a jde oto že téhle žádná akční nepředcházela + plus problémy které už tu byly řečeny Rambo John apod.
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 27.1.2008 22:00:22
Angmar.FZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jur@'s píše:
Koukni na to... je to pohodový... a pro mě určitě zábavnější než Karanténa, kde o skoro nic nešlo :lol: a až na Zelenku ta epka stála fakt za nic, ale tahle by mnohem lepší...

A o co tu šlo (narozdíl od Quarantine)??? První půl hodinu se nestalo zhola nic (je pravda, že jsme viděli les, ale to je tak vše - a i ten les mi připadal už párkrát použitý) a v posledních deseti minutách byl možná náznak děje, ale velmi chabého.

Ani malou Harmony jako plus nepovažuju. Iritující skoro jako ten #@! z Irresponsible a Irrestisible.

Omlouvejte tuhle shitty epizodu tím, že je oddychová (plus ještě ve špatném pořadí), ale až budu chtít oddych od SGA (imaginárního SGA s kvalitním dějem a nekolísající úrovní epizod), tak si nepustím tenhle ***, ale radši něco úplně jiného.

Snažil jsem se na to dívat znovu, dokonce v HD (kvalitnější obraz občas dokáže zlepšit dojem), ale fakt je ten, že jsem původních 4/10 šíleně přestřelil, teď bych dal minimálně o dva body méně.

Příspěvek 27.1.2008 23:07:19
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Kouknu na to, ale vypnu si zvuk a obraz, abych si nezkazil dojem z půlsezóny. ;-)

Pokud to je skutečně tak špatné, jak to zní, těším se na!
Mimochodem Karanténa byla pěkná, já nepotřebuju co episoda to obří bitva, nebo co episoda, to střílení sem a tam. Nepředvídatelný děj, minimum logických chyb, emoce, kvalitní dialogy, možná dobrej džouk nebo technoblábol, k tomu není třeba co díl bitva dvaceti lidí nebo záchrana vesmíru.
Obrázek

Příspěvek 27.1.2008 23:15:24
JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

V tom případě je tahle epka pro tebe to praví... :wink:

Nechápu co vám na tom tolik vadí? Se podívejte třeba na Mising, to byla epizoda uplně o ničem a nic se tam nevyřešilo... tedka aspon víme, kde Antikové testovali Drony a že existují i malý drony, který jsou určeny proti vojákům...

A dělo se tam... prvních pár minut nabalovali tamnější sestry, pak museli vzít tu holku na "procházku" a pak se vyskytl problém, který jako vždy zvládli... :) normální díl...

Příspěvek 27.1.2008 23:24:21
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Vazne nevim co na tom tolika lidem vadi je videt ze jde o nazor, a ten je silne kolisavy, jedna skupina dva 2/10 prumerne a druha 6,7/10.

Takovy Missing byl skutecny shit, tomu bych dal asi 0,1/10 :wink:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 27.1.2008 23:27:53
stalker Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jura´s:

No jestli smysl epizody vidíš v tom, že jsme se dozvěděli, že Antici testovali drony... možná mi nebudete věřit, ale já to vždycky tušil, že je někdy testovali :wink:

Už jsem tu říkal, ale prostě mi na tom vadila hlavně ta spousta nesmyslů... Oproti Karanténě je to opravdu slabé.[/b]
Naposledy upravil stalker dne 27.1.2008 23:29:07, celkově upraveno 1
Tým SG-37,5
kapitán Becher

[img][http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpg]http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpghttp://[/img]
Technická civilizace vzkvétala
Vánoční povídka

Příspěvek 27.1.2008 23:27:56
JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Vlad: Přesně tak... tady aspon, když už někteří tvrdí, že vše stálo za nic, byl na konci ten obraz, což je hodně velký pozitivum... :evil:

Vy nadáváte prostě na každou epku... není člověk, aby se zavděčil všem... se na to radši nedívejte, když to tak kritizujete... :roll:

Ale aspon něco, dozvěděli jsme se, že byli i MinyDrony...

Kdežto v karanténě co? Bouřka zavinila toto... tohle už tam bylo... ten dvoudíl v první sezone... se to tam taky točilo kolem bouřky :wink:

Příspěvek 27.1.2008 23:44:14
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Já jsem od téhle epizody moc neočekávala a možná i proto nejsem nijak zklamaná...ale ani nadšená. První polovina se mi zdála trochu prázdná i když tam sice byly vtípky mezi Harmony a Rodneym, ale já u nich spíše nadávala na tu holku...už podle fotek mi prostě nebyla sympatická. Byl tam sice objev další nové Antické testovací technologie, ale nepřišel mi nijak zásadní, protože pochybuju, že by se k ní někdy v budoucnu ještě vrátili. Při sledování jsem si říkala, že je to opět celé založené na shazování Rodneyho a John na něj vždycky hodil ten pohled, jako by se díval na uplného ťulpase. Ale ten obraz na konci a zamilovanost Harmony nejprve do Johna a poté obrácení k Rodneymu...to nemělo chybu. :D
Takže pro mě je to o docela dost slabší epizoda než Quarantine, ale nemůžou být všechny epizody dokonalé, takže hodnotím to jako průměr.

Příspěvek 27.1.2008 23:57:15
quicksilver Airman
Airman

Odpovědět s citací

Dil se me hodne libyl a bylo to primo komicky.Dlouho jsem se nezasmal.Proste tento dil nemel chybu.Kdy se divate co rekne na to John nebo Rodney a pak ty tvare.At se to nekomu libylo nebo ne.Pro me je to zas jeden dil u ktereho jsem se do konce nenudil.Nejvic jsem se nasmal u konce (viz. obraz) A Rodnyho komentar :))

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách